v_tin -. като гледам как напират ми изглежда че искат 100%, Германия е проводника за пречупването на Европа и като вземат да напират може ли да стане така че да бъде изгонена от ЕС. Всички имат интереси а не само автомобилните производители на Германия. Той Тръмп направо с изпепеляване заплашва и се чудя как не го е включил в репертоара си по примера на дребния. И той има балистични ракети по ирония на съдбата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова като нещо хубаво ли го казваш?
Че нещо не разбрах... Вие от соц агидката нали сте му много големи фенове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова като нещо хубаво ли го казваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin - Европа ще внася петрол и газ вече само от Америка и проблема ще се реши.
Коментар
-
Това като нещо хубаво ли го казваш?
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТръмп към ЕС: Ще ви съсипем с митнически такси!
Коментар
-
Мисля, че родителите на това хлапе по-скоро са си вкарали автогол с това дело срещу Уошингът поуст... Не само, че шанса за успех е минимален, но и разследването най-вероятно ще извади наяве доста факти около това хлапе...
MAGA!
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Абсолютно.
Сигурен съм че го е гледал няколко пъти.
Със зрителния нерв всичко си му е наред, ама либерасткия чип в пипето му пречи да осмисли видяното.
Щом мсм и една дузина холивудски боклуци са му казали че бялото е черно, значи за него несъмнено е така
Който се чувства застрашен не отива с риск за здравето си при тълпата и да почне да бие с все сила тъпан на точно 5 пръста от носа и тъпанчетата на някакво момче.
Евала на стоицизма на последното, та дори и му се усмихва.
Аз лично на такъв без оглед на етнос, възраст и каквото да е след кратко предупреждение бих му разбил мутрата за нарушаване на личното ми пространство.
Коментар
-
О, ясно. Западът ни е мразил и ни е съсипал, но понеже е обичал китайците там западняците са инвестирали и произвеждали... при нас само са рушили и то на чисто емоционлана основа, предполагам
А и съсипването на Дунавска коприна няма нищо общо с офшорката "Праймлайф корпорейшън", която едва ли има нещо общо пък с разни български комунета
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами погледни какво се случва с дунавска коприна нямам информация за друг завод, но на бас че има в цяла българия такива купени и изоставени заводи от германците. Същото направиха и турците- купуваха конкурентите си в бг и затваряха заводите
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Нека ви предупредя още един път: не си губете времето с подобни двукраки.Last edited by X_Y; 21.02.2019, 18:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами погледни какво се случва с дунавска коприна нямам информация за друг завод, но на бас че има в цяла българия такива купени и изоставени заводи от германците. Същото направиха и турците- купуваха конкурентите си в бг и затваряха заводитеLast edited by X_Y; 21.02.2019, 18:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ как Германия и по-точно ФРГ са разрушили българската икономика...?
Абе вие комунетата май масово имате температура...
Коментар
Коментар