If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На тебе ти е лесно....
Отпред мексиканец отзад негър....Яко си се закачил ...Ние да му мислим...
Е кво има да му мислиш, очертава се прекрасна възможност да им изкупим имотките за жълти стинки. Очертава се спада да е нещо като при Дървени храни, ако се сещаш какво имам впредвид.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Според изявление на руското външно министерство, гражданите на Крим, могат да получават Шенгенска виза само от съответните консулски представители на шенгенска страна в Украйна.
Вече открито се говори ,че руснаците ще започнат масово да разпродават имотите си.Засега май само най-закъсалите го правят.Обаче ако се стигне ,примерно САМО 30% от руските имоти да се появят на пазара....такъв краш ще има ,че не ми се мисли.Цените ще се сринат,което ще понижи и оценките на останалите Доколкото знам,в повечето договори за заем с банка срещу ипотека има клаузи,които описват поведението на кредитора при намаляване цената на имота под определени граници.Иска се обезпечаване на разликата....
В крайна сметка не е толкова страшно.Според едни руснаците имат около 100К имота.,според други 300К.....Колко му е да се появят едни 30К на пазара.....няма да се строи с години
Не е препоръка за нищо,просто разсъждения
Чудесно. При тези ниски и отрицателни доходности навсякъде, ще се отвори перфектна инвестиционна възможност за хората с пари....., а не рупли
Вече открито се говори ,че руснаците ще започнат масово да разпродават имотите си.Засега май само най-закъсалите го правят.Обаче ако се стигне ,примерно САМО 30% от руските имоти да се появят на пазара....такъв краш ще има ,че не ми се мисли.Цените ще се сринат,което ще понижи и оценките на останалите Доколкото знам,в повечето договори за заем с банка срещу ипотека има клаузи,които описват поведението на кредитора при намаляване цената на имота под определени граници.Иска се обезпечаване на разликата....
В крайна сметка не е толкова страшно.Според едни руснаците имат около 100К имота.,според други 300К.....Колко му е да се появят едни 30К на пазара.....няма да се строи с години
Коментар