IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Напротив, производството на тролейбуси непрекъснато се увеличава в Россия. Двадесет и пет тролейбуса са произведени само в башкирския тролейбусен завод през месец януари 2015г.
    А, линк може ли, Лорде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
      Всичко което съм писал е вярно. Преди известно време писах, че производството на тролейбуси в Русия през януари 2015г. е намаляло спрямо януари 2014г. с 71,4 %, а преди малко писах, че в Русия производството на тролейбуси през февруари 2015г. е намаляло с 72,2 % спрямо февруари 2014г. Тоест сравнявам производството на тролейбуси в определени месеци спрямо производството за същите месеци, но от предишната година. Ако някой не е разбрал ще му кажа, че в цяла Русия през февруари 2015г., тоест за 1 месец са произведени само пет тролейбуса.
      Напротив, производството на тролейбуси непрекъснато се увеличава в Россия. Двадесет и пет тролейбуса са произведени само в башкирския тролейбусен завод през месец януари 2015г.

Коментар

Всичко което съм писал е вярно. Преди известно време писах, че производството на тролейбуси в Русия през януари 2015г. е намаляло спрямо януари 2014г. с 71,4 %, а преди малко писах, че в Русия производството на тролейбуси през февруари 2015г. е намаляло с 72,2 % спрямо февруари 2014г. Тоест сравнявам производството на тролейбуси в определени месеци спрямо производството за същите месеци, но от предишната година. Ако някой не е разбрал ще му кажа, че в цяла Русия през февруари 2015г., тоест за 1 месец са произведени само пет тролейбуса.

Най вероятно това което пишеш е вярно, но ние няма как да сме сигурни в това. Ти и един информиращ ли беше, или нещо такова ни подкарахте с тези данни/основния си ти/ Но колкото пъти дадеш данни толкова пъти трябва да дадеш и линкове, иначе и аз мога да кажа нещо си, ама .............колко е вярно, само аз си знам.
        Та по темата: трябва да даваш всеки път линк, неотнема много време- копи/пейст и след това твоите писания
        Иначе олекваш много, както казват някой от колегите.
        Разбира се може да не ме слушаш и да продължиш в същия дух, лошо няма
        Last edited by chronos; 24.03.2015, 14:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Е, то това е фрублема на БГ-стан, че най-неподготвените тръгнали да преподават на другите

По логиката на тИбя може да ми спретнеш корелация между улова на рапани и виетнамския донг.

Нормално, пещерняците още не са разбрали Кейнс, докато УСА жули по Фридман, ама не е фрублем и монетарните школи.
          ------------------------

Най-лесно е да наложиш циклите на долар/евро/марка срещу циклите на петрол, за да видиш, че в момента дрънкаш пълни глупости, защото няма да съвпаднат в последните 40 години, каквато корелация търсиш в момента през петрол и руплей.

Поздрави!
          Още малко и ще напипаш истинския проблем..........

Коментар

През февруари 2015г. производството на тролейбуси в Русия е намаляло спрямо февруари 2014г. 3,597 пъти, тоест намаляло е с 72,2 %.
            През февруари 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горското стопанство е намаляло спрямо февруари 2014г. с 37,5 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              ти пак НЕ СИ РАЗБРАЛ...
              Те унищожават вече произведените ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Е как така на тролейбуси беше намаляло преди седмица с около 60% сега според теб са затворили завода, я пак си погледни писанията
                ти пак НЕ СИ РАЗБРАЛ...
                Те унищожават вече произведените ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

През февруари 2015г. производството на тролейбуси в Русия е намаляло спрямо февруари 2014г. 3,597 пъти, тоест намаляло е с 72,2 %.
                  През февруари 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горското стопанство е намаляло спрямо февруари 2014г. с 37,5 %.
                  Е как така на тролейбуси беше намаляло преди седмица с около 60% сега според теб са затворили завода, я пак си погледни писанията

Коментар

През февруари 2015г. броят на безработните в Русия се увеличи спрямо януари 2015г. с 243 000 човека, а през януари 2015г. броят на безработните в Русия се увеличи спрямо декември 2014г. с 193 000 човека. От края на август 2014г. до края на февруари 2015г. броят на безработните в Русия се увеличи с 746 000 човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                      Не смея да го твърдя, защото само от едно място го четох,

но ако е вярно че Путин е сложил в матово положение Руската централна банка и от днес индиректно я управлява
                      и до септември им е дал срок за нова валута, тогава някой дето се представят тук че живеят в Америка и се правят на интересни, тогава ще ги питам, кон боб яде ли!
                      Я го покажи това място, че ми стана интересно и на първо четене не ми излиза нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                        мИня, не ги сравнявам аз, а онова чудо наречено пазар. То нали беше всевиждащо и всезнаещо, разумно демек па и логично даже, бе нещо там, като демона на Лаплас....
                        мИня, както очаквах се хФана за лозунгите, па се отказА сконфузено от диалога, щото пропагандата е по-важна.
                        мИня, кога е требвАло съм учИл, сега преподавам.

ПП
                        мИня, все пак трябваше да се сетиш, че сравнявам едни хартиени пари, с други такива през стока. На друго място може и да си поговорим за златцето като пари, или за среброто, та даже и за нефта като пари.
                        Е, то това е фрублема на БГ-стан, че най-неподготвените тръгнали да преподават на другите

По логиката на тИбя може да ми спретнеш корелация между улова на рапани и виетнамския донг.

Нормално, пещерняците още не са разбрали Кейнс, докато УСА жули по Фридман, ама не е фрублем и монетарните школи.
                        ------------------------

Най-лесно е да наложиш циклите на долар/евро/марка срещу циклите на петрол, за да видиш, че в момента дрънкаш пълни глупости, защото няма да съвпаднат в последните 40 години, каквато корелация търсиш в момента през петрол и руплей.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          И аз какво да направя, че се опитваш да сравняваш стокови кинти с книжни кинти?

Върви учи някъде 5-6 годинки и белким ти вкарат нещо в главата, за да не се изцепваш друг път толкова неподготвен
                          мИня, не ги сравнявам аз, а онова чудо наречено пазар. То нали беше всевиждащо и всезнаещо, разумно демек па и логично даже, бе нещо там, като демона на Лаплас....
                          мИня, както очаквах се хФана за лозунгите, па се отказА сконфузено от диалога, щото пропагандата е по-важна.
                          мИня, кога е требвАло съм учИл, сега преподавам.

ПП
                          мИня, все пак трябваше да се сетиш, че сравнявам едни хартиени пари, с други такива през стока. На друго място може и да си поговорим за златцето като пари, или за среброто, та даже и за нефта като пари.
                          А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Руснаци: трудностите ни правят по-силни, зверове не познаващи страха!
                            Мхм, тук си прав лорде... немалка част от руснаците са озверели, малко човешко е останало...

Коментар

• Руснаци: трудностите ни правят по-силни, зверове не познаващи страха!

Яко!
                              http://vbox7.com/play:8e5b3051b9

http://vbox7.com/play:fbdfa3539d

http://vbox7.com/play:45a4102c

http://vbox7.com/play:3d668e5182

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                                мИня, запенил си се нещо.
                                А аз само обърнах внимание на нещо интересно.
                                Февруари, преди месец, барелът нефт е на цена 60$, а руплата - 62 за зелена хартия. Сега барелът е 55$, а руплата - 58.5 за хартията на ФЕД.
                                Странна ми е таз устойчивост на петровалутата.
                                Кво ще кажеш по въпроса, или пак ще се гмурнеш у лозунгите.
                                И аз какво да направя, че се опитваш да сравняваш стокови кинти с книжни кинти?

Върви учи някъде 5-6 годинки и белким ти вкарат нещо в главата, за да не се изцепваш друг път толкова неподготвен

Коментар

Working...
                                X