If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив, производството на тролейбуси непрекъснато се увеличава в Россия. Двадесет и пет тролейбуса са произведени само в башкирския тролейбусен завод през месец януари 2015г.
Всичко което съм писал е вярно. Преди известно време писах, че производството на тролейбуси в Русия през януари 2015г. е намаляло спрямо януари 2014г. с 71,4 %, а преди малко писах, че в Русия производството на тролейбуси през февруари 2015г. е намаляло с 72,2 % спрямо февруари 2014г. Тоест сравнявам производството на тролейбуси в определени месеци спрямо производството за същите месеци, но от предишната година. Ако някой не е разбрал ще му кажа, че в цяла Русия през февруари 2015г., тоест за 1 месец са произведени само пет тролейбуса.
Напротив, производството на тролейбуси непрекъснато се увеличава в Россия. Двадесет и пет тролейбуса са произведени само в башкирския тролейбусен завод през месец януари 2015г.
Всичко което съм писал е вярно. Преди известно време писах, че производството на тролейбуси в Русия през януари 2015г. е намаляло спрямо януари 2014г. с 71,4 %, а преди малко писах, че в Русия производството на тролейбуси през февруари 2015г. е намаляло с 72,2 % спрямо февруари 2014г. Тоест сравнявам производството на тролейбуси в определени месеци спрямо производството за същите месеци, но от предишната година. Ако някой не е разбрал ще му кажа, че в цяла Русия през февруари 2015г., тоест за 1 месец са произведени само пет тролейбуса.
Най вероятно това което пишеш е вярно, но ние няма как да сме сигурни в това. Ти и един информиращ ли беше, или нещо такова ни подкарахте с тези данни/основния си ти/ Но колкото пъти дадеш данни толкова пъти трябва да дадеш и линкове, иначе и аз мога да кажа нещо си, ама .............колко е вярно, само аз си знам.
Та по темата: трябва да даваш всеки път линк, неотнема много време- копи/пейст и след това твоите писания
Иначе олекваш много, както казват някой от колегите.
Разбира се може да не ме слушаш и да продължиш в същия дух, лошо няма
Е, то това е фрублема на БГ-стан, че най-неподготвените тръгнали да преподават на другите
По логиката на тИбя може да ми спретнеш корелация между улова на рапани и виетнамския донг.
Нормално, пещерняците още не са разбрали Кейнс, докато УСА жули по Фридман, ама не е фрублем и монетарните школи.
------------------------
Най-лесно е да наложиш циклите на долар/евро/марка срещу циклите на петрол, за да видиш, че в момента дрънкаш пълни глупости, защото няма да съвпаднат в последните 40 години, каквато корелация търсиш в момента през петрол и руплей.
Поздрави!
Още малко и ще напипаш истинския проблем..........
През февруари 2015г. производството на тролейбуси в Русия е намаляло спрямо февруари 2014г. 3,597 пъти, тоест намаляло е с 72,2 %.
През февруари 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горското стопанство е намаляло спрямо февруари 2014г. с 37,5 %.
През февруари 2015г. производството на тролейбуси в Русия е намаляло спрямо февруари 2014г. 3,597 пъти, тоест намаляло е с 72,2 %.
През февруари 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горското стопанство е намаляло спрямо февруари 2014г. с 37,5 %.
Е как така на тролейбуси беше намаляло преди седмица с около 60% сега според теб са затворили завода, я пак си погледни писанията
През февруари 2015г. броят на безработните в Русия се увеличи спрямо януари 2015г. с 243 000 човека, а през януари 2015г. броят на безработните в Русия се увеличи спрямо декември 2014г. с 193 000 човека. От края на август 2014г. до края на февруари 2015г. броят на безработните в Русия се увеличи с 746 000 човека.
Не смея да го твърдя, защото само от едно място го четох,
но ако е вярно че Путин е сложил в матово положение Руската централна банка и от днес индиректно я управлява
и до септември им е дал срок за нова валута, тогава някой дето се представят тук че живеят в Америка и се правят на интересни, тогава ще ги питам, кон боб яде ли!
Я го покажи това място, че ми стана интересно и на първо четене не ми излиза нищо
мИня, не ги сравнявам аз, а онова чудо наречено пазар. То нали беше всевиждащо и всезнаещо, разумно демек па и логично даже, бе нещо там, като демона на Лаплас....
мИня, както очаквах се хФана за лозунгите, па се отказА сконфузено от диалога, щото пропагандата е по-важна.
мИня, кога е требвАло съм учИл, сега преподавам.
ПП
мИня, все пак трябваше да се сетиш, че сравнявам едни хартиени пари, с други такива през стока. На друго място може и да си поговорим за златцето като пари, или за среброто, та даже и за нефта като пари.
Е, то това е фрублема на БГ-стан, че най-неподготвените тръгнали да преподават на другите
По логиката на тИбя може да ми спретнеш корелация между улова на рапани и виетнамския донг.
Нормално, пещерняците още не са разбрали Кейнс, докато УСА жули по Фридман, ама не е фрублем и монетарните школи.
------------------------
Най-лесно е да наложиш циклите на долар/евро/марка срещу циклите на петрол, за да видиш, че в момента дрънкаш пълни глупости, защото няма да съвпаднат в последните 40 години, каквато корелация търсиш в момента през петрол и руплей.
И аз какво да направя, че се опитваш да сравняваш стокови кинти с книжни кинти?
Върви учи някъде 5-6 годинки и белким ти вкарат нещо в главата, за да не се изцепваш друг път толкова неподготвен
мИня, не ги сравнявам аз, а онова чудо наречено пазар. То нали беше всевиждащо и всезнаещо, разумно демек па и логично даже, бе нещо там, като демона на Лаплас....
мИня, както очаквах се хФана за лозунгите, па се отказА сконфузено от диалога, щото пропагандата е по-важна.
мИня, кога е требвАло съм учИл, сега преподавам.
ПП
мИня, все пак трябваше да се сетиш, че сравнявам едни хартиени пари, с други такива през стока. На друго място може и да си поговорим за златцето като пари, или за среброто, та даже и за нефта като пари.
А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
мИня, запенил си се нещо.
А аз само обърнах внимание на нещо интересно.
Февруари, преди месец, барелът нефт е на цена 60$, а руплата - 62 за зелена хартия. Сега барелът е 55$, а руплата - 58.5 за хартията на ФЕД.
Странна ми е таз устойчивост на петровалутата.
Кво ще кажеш по въпроса, или пак ще се гмурнеш у лозунгите.
И аз какво да направя, че се опитваш да сравняваш стокови кинти с книжни кинти?
Върви учи някъде 5-6 годинки и белким ти вкарат нещо в главата, за да не се изцепваш друг път толкова неподготвен
Коментар