IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Щото Путя има пъклен заговор да ги продаде за един ден и да срине дълговия пазар на САЩ .....така по ли те кефи. Имаш злодей и нещастни демократи ...............
    Да ги продаде за 2 стинки и да срине дълговия пазар викаш

Ми дай аз днес да ти продам мой дълг на пар, а ти утре го изсипи на пазара до 30 стотинки (аз ще си го купя обратно), че да "ме сринеш".

Боже, Боже!

Коментар

Щото Путя има пъклен заговор да ги продаде за един ден и да срине дълговия пазар на САЩ .....така по ли те кефи. Имаш злодей и нещастни демократи ...............
      Путя не е от тези хора... друго ще да е .. нещо, което ти рути ценностната система..
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        През първите 4 месеца на 2015г. дефицитът във федералния бюджет на Русия е бил 995 789 600 000 руски рубли, което е около 4,4 % от брутния вътрешен продукт за същия период.
        През април 2015г. производството на металорежещи машини в Русия е намаляло спрямо април 2014г. с 36,4 %.
        През първите 4 месеца на 2015г. производството на металорежещи машини в Русия е намаляло с 10,3 % спрямо първите 4 месеца на 2014г.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
          то и това си е техен проблем..

Защо Русия инвестира във врага си?
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

НЯМА Я!!! ЩО НЯМА?? Защити си строя!

А защо Русия инвестира в американски дълг? Така и не отговори.
            Бе ти съвсем изкреизи ....да не си мислиш че пишеш с духа на Ким Чер Ир в форума ?

Държавата си е тяхна, строя си е техен , дали ще с имат ДЦК или не си е тяхна работа...... нем общо взето ме боли фара за техните неща..........но явно теб много те вънуват

Коментар

Лихвата малка и малка е повече от разхода да опазването на парите в брой..... кое не разбираш ?

Някога може и да нямат резерви в долари , но към момента положението е такова......кое не разбираш ?

Поствам новина че държавния дълг на Русия е е нищожен - 2,5 % и продължава да намалява!!!

Вие рязбира се няма каков смислено да опонирате и се почва с глупости ма що имали резерви в долари ...ми техен си проблем , не е ваш или мой....
              то и това си е техен проблем..

Защо Русия инвестира във врага си?
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Човече, ти кога последно си поглеждал доходността по трежъритата?
                Лихвата малка и малка е повече от разхода да опазването на парите в брой..... кое не разбираш ?

Някога може и да нямат резерви в долари , но към момента положението е такова......кое не разбираш ?

Поствам новина че държавния дълг на Русия е е нищожен - 2,5 % и продължава да намалява!!!

Вие рязбира се няма каков смислено да опонирате и се почва с глупости ма що имали резерви в долари ...ми техен си проблем , не е ваш или мой....

Коментар

• Макс

И руснаците и македонците са пребоядисани българи, това са млади държави създадени от части от населението на България.По важното е че са прости и сега българи се бият с българи - руснаци с украинци, т.е. и от двете страни са българи.
                  А това което е официална политика на Кремъл си е жив фашизъм, Путин е отявлен фашист нищо че празнува "победата". Този фашизъм е толкова прозрачен и не представлява нищо ново а е добре познатата стара идеология на фашагите.
                  Наричат украинците фашисти от страх да не ги познаят че самите те са фашисти. Путинизация е равно на фашизация - разлика няма , авторитарно управление на крачка от момента в който ще се поздравявате другарите с "Да живее Путин !"
                  D.Y.F-091066

Коментар

Ми то Северна корея няма търгуеми ДЦК бе.....вземи се поограмоти малко
                    НЯМА Я!!! ЩО НЯМА?? Защити си строя!

А защо Русия инвестира в американски дълг? Така и не отговори.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Ми то Северна корея няма търгуеми ДЦК бе.....
                      Аааааа така ли?

Е що така?

П.П. То раша скоро няма да има търгуеми ДЦК.
                      Все пак, след като няма да има дълг, за какви ДЦК говорим

Коментар

е що точно ПИНДОСКИЯ дълг, това те питат... нали са кофти пиндосите...не стават...

що нещото, стоящо в трезора, не е в севернокорейски ДЦК, пак ще носи доход...
                        Ми то Северна корея няма търгуеми ДЦК бе.....вземи се поограмоти малко

Коментар

на глупав въпрос , глупав отговор не ми са дава ......

ми резервите трябва да се държат в нещо което да носи някакъв доход, ако стоят в трезора носят само разход за охрана ....

Човече, ти кога последно си поглеждал доходността по трежъритата?
                          Виж в братски китай, венецуела или куба щяха да ударят кьоравото. Да не говорим за НЯМАЩАТА НИКАКВИ ДЪЛГОВЕ северна корея.
                          Ма на, не щат. Зорлем се набутват да финансират "най-големите си врагове" на почти нулева доходност.

Коментар

ми резервите трябва да се държат в нещо което да носи някакъв доход, ако стоят в трезора носят само разход за охрана ....
                            е що точно ПИНДОСКИЯ дълг, това те питат... нали са кофти пиндосите...не стават...

що нещото, стоящо в трезора, не е в севернокорейски ДЦК, пак ще носи доход...
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              "....Русия дори е изкупила 131 млрд. от държавния дълг на САЩ...."

Е защо?
                              Защо зорлем се набутват с безполезна зелена тоалетна хартия, а не си купиха книжа от братска северна корея, която също между впрочем НЯМА НИКАКЪВ ДЪЛГ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Според руска медия, едно 15 годишно момче, едно 16 годишно момче и 18 годишен младеж са задържани и са заподозрени в причастност към серия от убийства извършени тази година в Русия. Тримата заподозрени са от град Корольов, Московска област, Русия. Някои от убитите не са били руски граждани. От медията предполагат, че тримата заподозрени са членове на неонацистка групировка 14/88. Смятате ли, че тази групировка 14/88 е неонацистка? http://zona.media/news/nazi-koroleva/
                                През април 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горското стопанство е намаляло около 2,079 пъти спрямо април 2014г., тоест намаляло е с 51,9 %.
                                През първите 4 месеца на 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горскотото стопанство е намаляло с 41,8 % спрямо първите 4 месеца на 2014г.

Коментар

Working...
                                X