If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбирам че имаш нужда от пари, оупън чалъндж къде съм и къде работя, нали си ИТ специалист хвани ме
5 кинта на посочена от теб сметка в рамките на 30 мин
Ха ха, голям хитрец си, няма що
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Казах ти, че не съм нищо бивше. Аз съм човек, който си държи на убежденията, а не като путинославните друзя по команда от либерален комунистически атеист да се превръщам в консервативен православен капиталист. Ти реши да разбереш отговора ми както ти изнася, а аз най-малкото не съм на години да бъда нито бивш комунист, нито бивше ченге.
Той го играе с опорната за "всички са маскари".
"Като не сте от нашите, поне да не сте от никой друг, ние си имаме, кой да лъжем още да гласува за нас, другите не ни трябвате".
И ви обединява това, че всички сте бивши агенти или бивши комунисти.
И отново заедно - от едната и от другата страна, работите против България и народа си.
Просто така сте свикнали.
Казах ти, че не съм нищо бивше. Аз съм човек, който си държи на убежденията, а не като путинославните друзя по команда от либерален комунистически атеист да се превръщам в консервативен православен капиталист. Ти реши да разбереш отговора ми както ти изнася, а аз най-малкото не съм на години да бъда нито бивш комунист, нито бивше ченге.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Разбирам че имаш нужда от пари, оупън чалъндж къде съм и къде работя, нали си ИТ специалист хвани ме
5 кинта на посочена от теб сметка в рамките на 30 мин
Коментар