IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очаквам тролски рев.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Санкциите срещу Крим ще бъдат продължени автоматично в средата на юни.

Решение за санкциите към цяла Русия ще се вземе в края на месеца.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Е нали сам трябва да ме намери- помощ от приятел не е позволена
        Е, колко мангали на социал може да има в Германия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Я си покажи личната карта, не че много неизвестен тук.
          Е нали сам трябва да ме намери- помощ от приятел не е позволена, а да и имам нов адрес, сттария не важи, които и да ме е забил

Коментар

Не беше ли ти който преди няколко дни се беше хвалил как ме забил къде живея и къде работя??? Или беше другия ти ник- мумията
            Не ме замесвай в манията си за преследване и важност.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Не беше ли ти който преди няколко дни се беше хвалил как ме забил къде живея и къде работя??? Или беше другия ти ник- мумията
              Я си покажи личната карта, не че много неизвестен тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                Ха ха, голям хитрец си, няма що

Коментар

Разбирам че имаш нужда от пари, оупън чалъндж къде съм и къде работя, нали си ИТ специалист хвани ме
                  5 кинта на посочена от теб сметка в рамките на 30 мин
                  Ха ха, голям хитрец си, няма що

Коментар

Казах ти, че не съм нищо бивше. Аз съм човек, който си държи на убежденията, а не като путинославните друзя по команда от либерален комунистически атеист да се превръщам в консервативен православен капиталист. Ти реши да разбереш отговора ми както ти изнася, а аз най-малкото не съм на години да бъда нито бивш комунист, нито бивше ченге.
                    Той го играе с опорната за "всички са маскари".

"Като не сте от нашите, поне да не сте от никой друг, ние си имаме, кой да лъжем още да гласува за нас, другите не ни трябвате".

Коментар

"Нормална демократична" държава, където един човек е несменяем на върха на властта вече 15 години, и за него се правят филми, които поданиците са длъжни да харесат. Кои други "нормални демократични" държави са такива? Май само Северна Корея.
                      Погледни в Българския парламент.

И ще видиш несменяемите от всички политически сили. Повече от 15 години са все те, все те, все те ...

Какво ги обединява, въпреки различните им "партии" - всички като вас са агенти на Държавна сигурност или бивши комунисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                        И вие, и те сте трагедията и срама на България.

И ви обединява това, че всички сте бивши агенти или бивши комунисти.

И отново заедно - от едната и от другата страна, работите против България и народа си.

Просто така сте свикнали.
                        Казах ти, че не съм нищо бивше. Аз съм човек, който си държи на убежденията, а не като путинославните друзя по команда от либерален комунистически атеист да се превръщам в консервативен православен капиталист. Ти реши да разбереш отговора ми както ти изнася, а аз най-малкото не съм на години да бъда нито бивш комунист, нито бивше ченге.

Коментар

• "Нормална демократична" държава, където един човек е несменяем на върха на властта вече 15 години, и за него се правят филми, които поданиците са длъжни да харесат. Кои други "нормални демократични" държави са такива? Май само Северна Корея.

Коментар

Напълно съгласен!

Айде сега погледни редиците на най-големите путлерофили и ще видиш къде са ченгета, едрите и дребни апаратчици, и родата им.
                            И вие, и те сте трагедията и срама на България.

И ви обединява това, че всички сте бивши агенти или бивши комунисти.

И отново заедно - от едната и от другата страна, работите против България и народа си.

Просто така сте свикнали.

Коментар

И други неща предстои да ти направят впечатление
                              Разбирам че имаш нужда от пари, оупън чалъндж къде съм и къде работя, нали си ИТ специалист хвани ме
                              5 кинта на посочена от теб сметка в рамките на 30 мин

Коментар

Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                                А в това време американците година след година свиват банковите убежища по света
                                Определено ги свиват, но защо запазват своите нещо за делауеър не се чува да са премахнали статута му
                                Нали знаеш песента "Я елате пиленца при батко" Може би пазят Делауер като зона за аклиматизация на завръщащия се капитал.

Коментар

Working...
                                X