IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
    Е .. свободата си има цена ...
    Дори безплатна да беше свободата робът пак няма да я поиска. Защото свободата носи отговорност. А лузърите и мрънкачите не могат да живеят, знаейки че сами са господари на живота си. Те са като овце - пуснеш ли ги на свобода ще се изпогубят и изпотрепат, ще ги изядат вълците, затова си обичат кошарата, па нищо че там ги доят до кръв, стрижат до голо, и често-често някоя отива курбан.

Робът по душа не мечтае за свобода - мечтае за малко по-щедър господар с малко по мързелив камшик.

Сигурен съм, че и когато България се е освобождавала, много хора са викали да не го правим, че ни е по-добре под султанска власт, щото по-силна държава, по-голям пазар и т.н.
    Last edited by Pavlik Morozov; 09.06.2015, 22:47.
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
      Честичко се бъгва та...
      Равния е кат американска ракета .......не мое да си върши работата ако не му сложат руски двигател

Коментар

• Абе друзя, бива ли така? Дали го ядат тоя блек анус, дали го целуват - не знам, ама не е правилно!

Last edited by Pavlik Morozov; 09.06.2015, 22:47.
        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Що ти да не мислиш че на него някой му казва какво да пише. И той е свободна душа. Не е роб на флашката и червените господари
          Честичко се бъгва та...

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci2 Разгледай мнение
            Викаш и в неговата глава като в твоята има поне десет едновременно говорещи гласове
            В моята е само моя глас. За неговата глава той си отговаря. виж в твоята очевидно са бая гласове. И то не имагинерни. Я кажи сега как се свеждат поръченията, с флашки ли, с мейли ли.

Ставаш ли на крака, удряш ли петите, козируваш ли и викаш ли "слушам и изпълнявам" като получиш мейл със задачи

Коментар

Що ти да не мислиш че на него някой му казва какво да пише. И той е свободна душа. Не е роб на флашката и червените господари
              Викаш и в неговата глава като в твоята има поне десет едновременно говорещи гласове

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                Защо разочароваш човеко,не джилязото!!!

Коментар

Ми сори ма не ти личи........по писания често те бъркам със Соколов

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    cвободата е робство... да се с@ре куче у свободата, дето означава работа на 3 места и изплащане на 5 кредита

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
                      Господа - радвам се как алкохолизираният агресор търпи поражения на всички фронтове където беше стъпил с кирливият си ботуш.

Като започнем от Бг + Целият Соц. /Сърбия, Гърция, Македония, Турция, Либия, Сирия Куба, Изток, Запад, Север, Юг/ и всички възможни посоки и дестинации.

Честито.
                      Бе ти преди не беше ли Биг Ша у форума ?

Коментар

Хахаха моите опорни точки сам си ги мисля. На мен чужд акъл не ми трябва имам си достатъчно мой
                        Ми сори ма не ти личи........по писания често те бъркам със Соколов

Коментар

а стига бе , по цял ден ни заливате с помия и опорни точки от НПО централата ....бил свободно мислел...хахаха
                          Хахаха моите опорни точки сам си ги мисля. На мен чужд акъл не ми трябва имам си достатъчно мой така че да свободно мисля - никой не ми дава флашки с опорни точки, готови мнения и не ме следи колко пиша

Отново - това е разликата между свободната мисъл и робското съзнание. Свободния човек може да има собствено мнение. робът е само папагал на чуждо

Коментар

• Господа - радвам се как алкохолизираният агресор търпи поражения на всички фронтове където беше стъпил с кирливият си ботуш.

Като започнем от Бг + Целият Соц. /Сърбия, Гърция, Македония, Турция, Либия, Сирия Куба, Изток, Запад, Север, Юг/ и всички възможни посоки и дестинации.

Честито.

Коментар

cвободата е робство... да се с@ре куче у свободата, дето означава работа на 3 места и изплащане на 5 кредита
                              Ми като е прост и е взел 3 кредита кой му е виновен. То и това е свободата - глупаците да са лично отговорни за глупостта си.

Коментар

cвободата е робство... да се с@ре куче у свободата, дето означава работа на 3 места и изплащане на 5 кредrта
                                Ха така, казахте ли си го - свободата е робство, войната е мир, невежеството е сила!

Къде-къде по-добре е да има един Бащица, който да отговаря за нещастието на поданиците и крепостните си. Те пак живеят зле, но поне не са си виновни сами, нали - друг им е виновен. Не че от това живеят по-добре, но поне не се чувстват като провалени хора, а като невинни жертви.

Впрочем много хора работят на 1 място, плащат много кредити, и живеят отлично. Може би проблема не е в системата, а в лузърите, които не могат или не искат да схванат как работи.
                                Last edited by Pavlik Morozov; 09.06.2015, 22:27.

Коментар

Working...
                                X