IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Няма как да те цитирам по въпроса за РТ
    Разбира се, че няма кък. Защото, не съм казвал такова нещо.
    Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    пропагандата, защото ти просто я приемаш, като нещо нормално и безкритично.
    Тва, ща го подкрепиш ле с нещо, ели пак ГОЛОСЛОВИЯ ???
    Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Да сочиш сламките в очите на другите, а да не виждаш (нормално ако си слепец ) гредата в собствените е често срещана грешка все пак.
    ... дей таз грида в кьоравете ми очи ???
    плимер ?
    или пак ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Равновесов, тва дет са ти дали да го лепнеш, да го беше поогледал поне...
      Или не ви дават ???
      Е, стават такива грешки.
      Аз съм сигурен, че равновесие и за украйна няма особено високо мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Русия - правова държава
        Равновесов, тва дет са ти дали да го лепнеш, да го беше поогледал поне...
        Или не ви дават ???
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
          Щом казваш. Сигурно затова на края на войната се подписва закон за индустриализация на Юга, а не за отмяна на робството
          Изключително интересен аргумент, вкаран в повествованието като някаква специфична шарада, чиято цел (както обикновено) е да се уязви противника, а не да се стигне до сърцевината на явлението.

Веднага да кажа, Нямам никакво намерение да се занимавам с руските дивотии, категорично се дистанцирам от странния ви спор относно това - чий татко е по-голям и силен.
          Ама зле прикритият опит да се преиначават нещата не е подходящ тук.

Защо наричам аргумента интересен?! Според собственото ти "твърдение" - на края на войната се подписва закон за отмяна на робството. Веднага ми грабна вниманието. Ако приемем, че тази война е водена заради робството (е, нека да кажем, основно заради робството), то не е ли далеч по-смислено, това да е първият държавен акт, който се случва веднага след акта на влизане във война с противниковата страна. Защо са чакали толкова години?
          Викам си, въпросът е твърде смущаващ. Кликнах да видя, кога точно е избран за президент Абрахам Линкълн и се оказа, че е било през 1860, доста преди войната.
          Това обстоятелство по-скоро влошава нещата откъм обяснение за връзката между робството и войната. Поне на погледа ми се наби обстоятелството, че прокламацията за премахване на робството е от декември 1862, около 21 месеца след началото на войната.

Шири се мнение, че войната е водена заради робството. Май и в училище ни учеха така. А то всъщност е било един удобен лозунг. Странно, но като се раздиплят историческите пластове, излизат интересни неща, а често се оказва, че причините за войните лежат на коренно различно място от официално разпространяваното . Това неизменно съпътвста цялата човешка история.
          Защо е била водена войната, оставам на американските историци и народа на САЩ.
          Моето мнение не интересува никого.
          Имам особено усещане, обаче, че ако има повод да се поразговорим, с колегата Ванкел изключително ще сближим становищата Гаранция няма, де.

Коментар

• Русия - правова държава

Коментар

Ако ме и цитираш, в тази връзка, мнението ти ще има някаква тежест...
              Ако не, ГОЛОСЛОВИШ, червЕни...
              ГОЛОСЛОВИШ !!!
              Няма как да те цитирам по въпроса за РТ пропагандата, защото ти просто я приемаш, като нещо нормално и безкритично.

Да сочиш сламките в очите на другите, а да не виждаш (нормално ако си слепец ) гредата в собствените е често срещана грешка все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от comet Разгледай мнение
                Supertrader, за мен, това което се случваше с Япония преди 20 години (там западната Мафия наля капитали и после спря/се изтегли) сега се случва (ще се случи) с Китай. Световната мафия си предвижва капиталите там, където ще им носят най-голяма печалба. Затова наводниха западноевропейския пазар с евтина емигрантска ръка и затова релокираха капитали в Китай, без изобщо да ги е грижа за стандарта на обикновенните западноевропейци или северноамериканци. Конфликта между Европа и Русия е за да бъдат отслабени Европа и Русия, и най-вече Европееца да приеме безропотно присъединяване/асимилиране към САЩ.
                +1000
                Първоначално изпратено от comet Разгледай мнение
                Ако БРИКС не успеят да им се противопоставят, следва световно госпотство на Империята, с тотална монополна експлоатация на 95% от населението (по подобие на третирането на растения и животни в американските ферми).
                Империята ВСЕ ОЩЕ е силна. ОЧЕВИДНО.
                НО, времето е срещу тях... то ИЗТИЧА... лустрото на заемното благоденствие помръква. Няма кък да се върти ВЕЧНО... А глада е по-силен от тока...
                При така поставената система, в крайна сметка, ДЪЛГОВЕТЕ ИМ просто ще ги смачкат ..
                И за да не се случи ТОВА, трябва да се случи нещо ДРУГО...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Виж, ако заплатата, рекламата и агитпропа ти ги плаща и праща директно кремъл, то тогава няма съмнение в твоята обективност и независимост.

Боже, боже!

Ако ме и цитираш, в тази връзка, мнението ти ще има някаква тежест...
                  Ако не, ГОЛОСЛОВИШ, червЕни...
                  ГОЛОСЛОВИШ !!!

Коментар

• Supertrader, за мен, това което се случваше с Япония преди 20 години (там западната Мафия наля капитали и после спря/се изтегли) сега се случва (ще се случи) с Китай. Световната мафия си предвижва капиталите там, където ще им носят най-голяма печалба. Затова наводниха западноевропейския пазар с евтина емигрантска ръка и затова релокираха капитали в Китай, без изобщо да ги е грижа за стандарта на обикновенните западноевропейци или северноамериканци. Конфликта между Европа и Русия е за да бъдат отслабени Европа и Русия, и най-вече Европееца да приеме безропотно присъединяване/асимилиране към САЩ. Ако БРИКС не успеят да им се противопоставят, следва световно госпотство на Империята, с тотална монополна експлоатация на 95% от населението (по подобие на третирането на растения и животни в американските ферми, което мен лично в цялата таз картинка ме притеснява).
                    Last edited by comet; 10.06.2015, 11:17.

Коментар

"Независимостта" е една от ЛЪЖИТЕ насадени от самите медии...
                      На едно място( и от тогава многократно съм го поствал), видях МНОГО ТОЧНО определение за "Западните" "медии" -
                      СМРАД
                      Средства за Масова Реклама, Агитация и Дезинформация.
                      НЯМА КАК да си на заплата и да си независим...

Виж, ако заплатата, рекламата и агитпропа ти ги плаща и праща директно кремъл, то тогава няма съмнение в твоята обективност и независимост.

Боже, боже!

Коментар

Jay, това е само на повърхността, просто качествено по-добра организация на манипулацията. Западните Медии са в ръцете на световната банкова и корпоративна мафия и се използват за контрола на населението (а на повърхността е свобода и демокрация, подобно на червей в ябълка).
                        "Независимостта" е една от ЛЪЖИТЕ насадени от самите медии...
                        На едно място( и от тогава многократно съм го поствал), видях МНОГО ТОЧНО определение за "Западните" "медии" -
                        СМРАД
                        Средства за Масова Реклама, Агитация и Дезинформация.
                        НЯМА КАК да си на заплата и да си независим...

Коментар

• comet

Китайския танк едва ли е добър и качествен.Те произвеждат боклуци поради тотална липса на технологии, той не е произведен от световен бранд с фабрики в Китай, т.е. е едно яко менте.
                          Съмнения че руските машини са трошляци също няма, то е доказано.Новото е че са конкуренти, което е факт за който от Кремъл няма да се чуе и една дума.
                          А реалността е че Кремъл иска да помогне за старта на бягството на капитали от Китай и участва в план за това. Украйна и конфликта с Европа са част от този план.Няма как да ти забраня да произвеждаш, но като ти ударя пазарите ще спреш да произвеждаш..тръгне ли надолу китайската икономика тя ще пада много.
                          Света с голяма радост би се оттървал от китайското качество, хората купуват и отремонтирват стара електроника вече..дрехи които може да се перат многократно и са здрави също са нещо за което има спомени.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Jay, това е само на повърхността, просто качествено по-добра организация на манипулацията. Западните Медии са в ръцете на световната банкова и корпоративна мафия и се използват за контрола на населението (а на повърхността е свобода и демокрация, подобно на червей в ябълка).

Коментар

... Удо Улфкоте заявява в интервю за телевизионния канал „RT ..
                              Телевизия РТ е държавна руска телевизия която се занимава с пропаганда на Кремъл и която само за тази година има бюджет от над 1.5 милиарда долара (не рубли, а долара) Толкова по обективността на всеки плямпащ в нея. В САЩ и Европа медиите са частни поне
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Jay Gould, в статията която си цитирал се казва как според китайците, техният танк е най-добрият в света, което аз мога да го приема че е така, както и тенденцията все да е в тази посока. Само мога да допълня, че ние европейците (включвам и Руснаците и Американците) докато си правим номера, далекоизточната цивилизация (поведена от Китай) набира такова предимство над нас, че поредното азиатско нахлуване в Европа е само въпрос на време. Тогава те, китайците, ще ни разкажат играта както само азиатците могат.

Долното е само в подкрепа за накъде ни води световната банкова и корпоративна мафия:
                                “Немски журналист: Западните медии са пропагандна машина, с която искат да доведат война в Европа. Немския журналист и автор на книги Удо Улфкоте заявява в интервю за телевизионния канал „RT“, че западната преса работи като пропагандна машина на САЩ и ЦРУ, която цели да доведе нова война в Европа.”
                                https://alterinformation.wordpress.c...0/11/84737243/
                                https://www.youtube.com/watch?v=yp-Wh77wt1o#t=87

Коментар

Working...
                                X