IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
    Не е за вярване, че български политик преговаря в полза на страната, такъв ми е пробелма.
    На мен ми е ясно, че днес е 1 април, но в случая вярвам на Интернет...

А фенът на проекта се казва Драгомир Стойнев от БСП

Правителството не се разбра с "Уестингхаус" за нов блок на АЕЦ "Козлодуй"

На 31 март е изтекъл срокът за споразумението с "Уестингхаус". Вече трети ден дори не можем да се разберем за прессъобщения, обяви премиерът пред депутатите

http://www.vesti.bg/pari/biznes/prav...zloduj-6033937

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Какъв ти е проблема

Борисов: Не можем да потвърдим договора с "Уестингхаус"
      http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...81_483660.html

Не е за вярване, че български политик преговаря в полза на страната, такъв ми е пробелма.

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
        Борисов: Готови сме да работим с "Уестингхаус", но само ако са инвеститор

на тоя да не му има нещо?
        Какъв ти е проблема

Борисов: Не можем да потвърдим договора с "Уестингхаус"
        http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...81_483660.html

Коментар

• Борисов: Готови сме да работим с "Уестингхаус", но само ако са инвеститор

на тоя да не му има нещо?

Коментар

• А добър ден !
            Чрез Christo Komarnitski

Мълния1111
            ШОК!!!!!Ексклузивно!!!!!
            Цветан Василев се връща от Белград!
            Шофьорът му се зове Сретан.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              В смисъл, че даже не е брюкселски чиновник този, който си е бъркал в носа. Аз съм
              http://www.economic.bg/bg/news/5/bal...zi-godina.html

Ще приема всякакви критики и пиперливи подигравки, както подобава за случая.
              Говорящия картоф казва: "... близо 5 млрд. евро от стария програмен период и да кажем още милиард от новия." Липсват доказателства за още 36 млрд. евро... Тема политика не ме интересува, случайно погледнах

По принцип от герпаджиите и чеп за зеле не става. Понеже си се занимавала с европрограми. можеш ли да систематизираш в една екселска таблица следната информация по години 2007-понастоящем. За земеделски субсидии също. Мерси предварително

Антетката на таблицата е:
              Европрограми, видове
              Отпуснати средства по европрограмите
              Договорени средства
              Усвоени средства
              Прехвърлени средства за следващ период
              Загубени средства

Коментар

• Изявление във връзка с медийните спекулации, последвали интервюто на Цветан Василев за „Гласове“ :

¨ Относно обвиненията, че съм прехвърлил актива на люксембургско дружество са от типа „крадецът вика дръжте крадеца“! Компанията, държател на този пакет от 43,3%, винаги е била моя еднолична собственост – Бромак, Бромак Телеком инвест. Смешният плач на слугите на Пеевски и прокуратурата, че виждате ли, дружеството Технотел инвест било ограбено, показва само едно – че за тези хора право не съществува. Иначе щяха да знаят, че този договор е отдавна прекратен и ангажимент на придобиващата компания е да изплати дълга на Технотел инвест към банката. Но в крайна сметка явно максимата „Не стреляйте по пианиста, той толкова си може“ обяснява масовата истерия по този въпрос.¨Какво казва още Цветан Василев ,четете на :
                http://www.vassilev.bg/bg/%D0%B8%D0%...%B2%D0%B5_7_31

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  отличниците на кърмилникът
                  Ибаси циците чуек.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Толкова им е акъла и представата за качество и класа... Бай Ганя европеец...
                    Пълна излагация. Ако го кефи там който казва какво да се порачва да си пие джонито, ама за гости би трябвало нещо по-нормално. То тогава бюджета им само за уиски ще удари над това което е в момента.

Аз в началото като видях какво са изкарвали че са поръчвали реших че е да покажат как се излагат с боклуци, ама после като видях коментарите и си викам - абе тоя народ не е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Аре сега. Някакво тъпи черно джони поръчват. то това е просто срамно на правителствен самолет да се пият боклуци. можеше поне някой сингъл малц да изберат - да не ни срамят като държава.
                      Толкова им е акъла и представата за качество и класа... Бай Ганя европеец...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Унищожават се последните остатъци от суверинитета на държавата. Изгражда се нов вертикал на властта, а местното туземец буха чело у земята пред големия бал брат от Немечко
                        Много по-голяма загуба генерираме със съществуващата съдебна система.
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Дайте коментар !
                          1. 40 000 на година за кетъринг на правителствения самолет ...3300 лв на месец за едене и пиене.....А стига беее !!
                          2 Комисията по енергетика бе от 7 човека...Рев и протести - много били...3 или 5 -ма било оптимално...
                          Сега предлагат да са 9

Реформаторите ще започнат да повръщат от преяждане..
                          Аре сега. Някакво тъпи черно джони поръчват. то това е просто срамно на правителствен самолет да се пият боклуци. можеше поне някой сингъл малц да изберат - да не ни срамят като държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Може ли линк към информацията за тия 42 млрд. евро... В смисъл това са договорени пари или някакъв брукселски чиновник, докато си бъркал в носа обещал нещо
                            В смисъл, че даже не е брюкселски чиновник този, който си е бъркал в носа. Аз съм
                            http://www.economic.bg/bg/news/5/bal...zi-godina.html

Ще приема всякакви критики и пиперливи подигравки, както подобава за случая.
                            Yeah

Коментар

• отличниците на кърмилникът

Коментар

• Какво казва, германски политик на Меркел:

С руски субтитри:

"Вы стали бы вести войну с Россией, г-жа Меркель?" Сара Вагенкнехт

https://www.youtube.com/watch?v=qjLaA6dNizw

Някой ще ибвини ли германката в русофилство!
                                Last edited by Сините камъни; 31.03.2015, 21:22.

Коментар

Working...
                                X