IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Проф. Александър Чирков :''Просто цивилизацията е минала покрай нас, българите, но не ни е закачила. Нашите политици са алчни циници. : http://utroruse.com/article/437954/
    И алчността няма цвят!

Коментар

• Проф. Александър Чирков :''Просто цивилизацията е минала покрай нас, българите, но не ни е закачила. Нашите политици са алчни циници. Те мислят единствено за себе си и за партията си, която пълни гушите им. Партиите у нас се превърнаха в мафия, страшна и неконтролируема. В политическата ни система е пълен хаос, който доведе държавата ни до дъното.
      Назначават се само некадърници. Стига да са близки и приятели на властимащите. Това, че тези хора нанасят непоправими щети и се стига до невероятни разриви в обществото, никого не интересува. Те не отиват зад решетките, защото нямаме съдебна система”.
      И още :''Ако намеря поне двадесетина души, които не мислят само за собствения си джоб, а за обществото, бих се върнал в политиката. Но в България сега няма такива. Да вземем една Холандия с 16 млн. души население и 23 пъти по-висок стандарт на живота от нас. Тя има само 80 депутати в парламента, които ходят на работа единствено с велосипеди. А една малка България издържа 240 депутати-хрантутници, които се возят на мерцедеси със служебен бензин и шофьори...” Какво казва още ,виж на : http://utroruse.com/article/437954/
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Адвокат Михаил Екимджиев:''Нашите политици се страхуват да сменят компрометираните, изхабени и дискредитирани кадри със знаещи, можещи и мотивирани да работят хора. Така че не институционалната форма е важна, а подборът на хората. Трябва да се намерят индивидуалисти, силни личности, а не протежета. А това, което вероятно ще замести у нас истинската съдебна реформа, е създаването на някаква структура по подобие на БОРКОР, поредна хранилка за партийни протежета, които няма да направят нищо смислено. Явно политиците предпочитат това, защото ако бъде създаден истински антикорупционен орган, много бързо видни представители на разните ни „елити” ще се окажат арестанти и затворници.'' Цялото интревю на Ваня Драганова с Екимджиев четете на http://presa.bg/article/Sadebnata-re...yag/71162/3/74
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Кандид, честит празник!

Може ли да се добие представа за компетентността на магистрат от факта, че се е докарал до задържане за 72 часа ...
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Ми прав си и аз не съм ок да се дават пари за глупости...
            Кандид, и аз съм за същото!

Затова съм против чуждите молове и бизнеси у нас, които автоматично изкарват кеш парите от България. За американските централи да не говорим!
            Някакви дневни са последната ни грижа, освен че пак ще се харчат в чужда държава.

Никъде обаче не видях, каква е печалбата за България от тази изложба!
            Не ми казвайте, че е само морална!

Мислите ли, че французите ще се впечатлят от факта, че последните им крале са се клели в библия написана на глаголица!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Обидно е!
              Но за това се сърди на сценаристите и актьорите в 25-годишния спектакъл "Преходът"
              Точно така , и ти знаеш, че нашенските сценаристи, които се виждат на повърхността като Костов, влизаха и излизаха от американското посолство, рекорд за Костов 38 пъти ден преди да поеме кормилото на България!

Едни и същи, алчни, с високо его, високомерни!
              Цвят нямат, защото са основно безцветни!

ББ хвали ли се, че ФБР го тупали по рамото! Какво ме интересува Мен ФБР?
              За какво да говорим повече?!
              И не ми набутвай Станишев или Сидеров!

Всички са безцветни!
              Става въпрос за генерална промяна в света!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                Има една приказка, не съди по себе си за другите!
                Не е ли обидно, че стандартът в България е такъв, че харчовете за ден в Париж, които даже недостигат, са толкова, колкото за седмица у нас!
                Обидно е!
                Но за това се сърди на сценаристите и актьорите в 25-годишния спектакъл "Преходът"

Коментар

Като му гледам кафявата яка на ризата може да има дори няколко култури... някои близо до откриване на колелото...

Мдаа , прост на колибарски петел ни е културния министър .
                  Какво ще правим с тоя материал изобщо не знам !

Коментар

• Нещо за огромните лъжи на герберастията. И показно как са купени журналята, та никой от тях не пита ЗАЩО Тиквата лъжеше наляво и надясно, че Европа страшно много го обича и че заради него ще се изсипят кошове с пари.

Господин Никой в Юнкерленд

/Поглед.инфо/ Има нещо твърде водевилно, но и символично в това да ти представят плана "Юнкер" в България. Същият този амбициозен план, носещ името на шефа на ЕК Жан Клод Юнкер, който предвижда инвестиции за колосалните 315 млрд. евро в икономиката на 28-те държави от ЕС в следващите три години. И от който, както се разбра преди дни, бедна България имала шанс да получи едва 38 млн. евро. При това по съвместен проект с Гърция - за изграждането на междусистемната газова връзка между двете страни с цел осигуряване "енергийна независимост за държави, които в момента получават горивото единствено от Русия".

Символиката е и в прекия, и в преносния смисъл. Да се коментират по същество омайните слова на зам.-шефа на ЕК Юрки Катайнен в София е безсмислено. Защото всеки еврочиновник е научен много да говори, без да казва нищо. Скучните презентации по калъп за "ВИП публика" от типа "трябва да настигнем Америка", "укрепването на вътрешния пазар е приоритет", или пожелания за "оптимизъм и вяра" в българските и европейските инвестиции, не греят никого у нас. Не само по отношение на плана "Юнкер", а по принцип за политиката на Брюксел - богат и щедър към едни, но суров и несправедлив към други.

Всъщност г-н Катайнен разби на пух и прах големите хвалби на Борисов и ГЕРБ за това колко били тачени в Европа. Как като дошли отново на власт и оттам едва ли не са потекли реките от евро и злато. Защото равносметката е убийствена - в края на 2014 г. с големи фанфари обявихме, че кандидатстваме с цели 18 проекта за 3,5 млрд. евро, а днес буквално ни се присмиват да ръкопляскаме на нещо, което ще гледаме като през "крив макарон". С вирнат нос и с пръст в уста!

Нямало изолация на България в ЕС ли?! Та това правителство не е в състояние да представи дори един проект, който да е изготвен безупречно, за да бъде финансиран! Отделно се видя, че това, което за нас изглежда приоритет, за Брюксел не струва пет пари. А показните прегръдки и езикът на тялото, с които Борисов общува с лидерите в Европа, не са дори протокол, а балканска куртоазия.

В целия този пошъл маскарад има и такива, които летят ли, летят. Отдавна скъсали връзка с реалността... Като г-жа Меглена Кунева например, която в познатия "йес акомпанимент" успя да изчурулика маса глупости за "обществото на включването" и как трябвало "да събудим частния бизнес в Европа, който да се чувства добре дошъл в големите планове"...

Иначе "България е велика нация и зад нея стои цяла Европа", рече Юнкер миналия декември на съвместна пресконференция с Борисов и Кристалина Георгиева. Истината обаче е друга и всички я знаем. България е г-н Никой в Юнкерленд. Затова поне да бяха млъкнали от кумова срама. След като от нас нищо не зависи, а от тях - само селфита за спомен.
                    Така правят герберастите.
                    Купуват журналята, включително с екскурзии до Париж, разтръбяват че пускат проекти за 3.5 милиарда евра, а после като ни отпуснат 38 милиона и то заедно с Гърция, журналята мълчат като насрани гъз.ве. Нали са нахранени!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                      Според теб има ли култура в министъра на културата !?
                      Като му гледам кафявата яка на ризата може да има дори няколко култури... някои близо до откриване на колелото...

Коментар

Закон едва ли, по-скоро има някое ПМС в случая с журналята... Иначе има Наредба за командировките в страната и чужбина...
                        Според теб има ли култура в министъра на културата !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Абе, арееее е, хористи, журналисти..... Аз как си бъркам в собствения джоб???? Да го духат
                          Ми прав си и аз не съм ок да се дават пари за глупости...

Коментар

Да, да допълних се, а имах предвид, че специално за журналистите, вероятно го уреждат с ПМС
                            Абе, арееее е, хористи, журналисти..... Аз как си бъркам в собствения джоб????
                            Last edited by Andi11; 16.04.2015, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Лъжеш платений, лъжеш. Типични лъжи на платена американска НПОП.
                              Що? Не я ли разхождахме с държавни пари Моника Едно? А не я ли откупихме от ония с ролексите на кръста?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Има наредба. И всички се червим в чужбината с 35 еврака
                                Да, да допълних се, а имах предвид, че специално за журналистите, вероятно го уреждат с ПМС

Коментар

Working...
                                X