IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Древността не e порок ...

От bradva.bg ...

http://bradva.bg/bg/article/article-48645#.Vj-Cb9JrhmP

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Спаднах от смах!!! Аз ти пиша за българите от VІІ век. Несъмнено има културни влияния, а също потестарни (властови) откъм тюркски масиви и елити, но трудно ги улавяме днес. Но ти всичко знаш, всичко можаш. Долу скромността!!!
      Не си от най-пропадналите БГ мурзилета и затова ще си направя усилието да перна два реда:
      --------------------------

Смешното на тюркската теория, която не спирате да налагате под диктовката на едни северни пещерняци, издиша на следните места.

1. Както знаеш Кубрат успява да отхвърли васалната зависимост от Тюркски хаганат, след 70 години "робство", както го наричате днес, макар да не е коректно.

Накратко, ако сме тюрки, защо Кубрат ги бие толкова лошо, че чак ги затрива и те завинаги изчезват от историческа карта, за да не се появят никога вече?

2. Ако сте с тюркски произход, както ви учат от масква ( пещерняците ), те тогава от какво са ви "асвабадили" през 1877-78г., бре?

Излиза, че монголците са "асвабадили" тюрки от тюрки? Чаткаш ли за какъв абсурд говорим.

Поздрави и по-кротко с лизането на задници на мурзилетата. Освен да се посмея докато ви чета, друго няма какво

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Брой сега колко тюрки ще се наредят без да разбират елементарен текст, като то си пише:

В Египет има около 80 000 руснаци, които останаха блокирани, след като Кремъл спря всички полети до близкоизточната страна след инцидента с руския пътнически самолет над Синайския полуостров, каза той.
        ----------------------------------------------

П.П. Жужето ги заряза като бити фидиреси из пустинята. Да се спасяват, даже и без багаж
        http://www.investor.bg/drugi/338/a/r...oshtie-205621/

Писах вчера да не лъжеш ! Жалка и плоска пропаганда!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Няма да има война,само ще си правят мизерии.
          Не мисля че да изтриеш от картата на света СА е правене на мизерия на САЩ това е война и то жестока.СА са тъпаци и то големи пусни си Русия тудей и гледай....Аз мисля че войната чука на вратата.Картата на света до Нова година може да е различна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнение
            Знам че са страхливи знам че винаги играят на сигурно и винаги са на страната на победителите,Страхувам се че Путин е железен и ще ги подпука.От СА няма да остане нищо.Ако не дай си Боже тия не се снишат ще стане страшно.Единствено наш Буци ако иде там мое руснаците да се уплашат.Но да спрем шегите войната не е хубаво нещо.....Не искам война
            Няма да има война,само ще си правят мизерии.

Коментар

Ще се намеси Америка друг път,те са страхливи.Оставили са други да им вършат
              мръсната работа.
              Знам че са страхливи знам че винаги играят на сигурно и винаги са на страната на победителите,Страхувам се че Путин е железен и ще ги подпука.От СА няма да остане нищо.Ако не дай си Боже тия не се снишат ще стане страшно.Единствено наш Буци ако иде там мое руснаците да се уплашат.Но да спрем шегите войната не е хубаво нещо.....Не искам война

Коментар

• Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнение
                Руснаците ако ги подпукат с ракети ще им таковат мамата..Но ще стане световна война ако Америка се намеси....Дано разума надделее
                Ще се намеси Америка друг път,те са страхливи.Оставили са други да им вършат
                мръсната работа.На тях им дай само стени и фронтове да градят,но стигне ли
                се до реялен кютек няма и очите им да видиш.
                Last edited by Grosss; 08.11.2015, 17:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  http://vg-news.ru/n/117778
                  В ответ на убийство пассажиров А321 Россия нанесет удар по Саудовской Аравии
                  Американците за двете си кули в Ню Йорк съсипаха Магреба и Бпизкия изток,
                  руснаците едва ли ще играят ролята на добрите християни.Докаже ли се вината
                  на саудитите ще има бой по каската ей така за респект и уважение.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Руснаците ако ги подпукат с ракети ще им таковат мамата..Но ще стане световна война ако Америка се намеси....Дано разума надделее

Коментар

На мИня си ми ясен, че цял живот от масква са те учили, че си тюрк па праизход, така че е безсмислено да ти казвам, че такъв етнос - нема.

Въпреки, че подобно на смешните славяни, съчиниха геном "туран". Я, погледни има ли го в българите, бре хамстер?

При теб и още два ник-а тоя геном е 100%, ама в БГ империя нема и 5%.

П.П. Марш в масква за още "инструкции", че 'ногу неграмотни взеха да ви пращат.

"омесен" бил - хаха
                      Спаднах от смах!!! Аз ти пиша за българите от VІІ век. Несъмнено има културни влияния, а също потестарни (властови) откъм тюркски масиви и елити, но трудно ги улавяме днес. Но ти всичко знаш, всичко можаш. Долу скромността!!!

Коментар

Тюрките, по-фнимателно четете какво съм писАл, освен ако не знаеш на кое викат "преди" ....

http://members.tripod.com/~nie_month...amen-armia.htm

Ей, да сричате и да не се излагате кифли другия път
                        Драго, Маранди, не знам кво си писал преди, но препратката ти към 1913 и 1945. Не знам как ги свързваш с 1934. Пак некоя врътка, а? И не съм тюрк, ала за теб почвам се съмнявам поради фиксацията ти върху темата. Ти затова ли си викаш "Русото"?

Коментар

• Горанов

Министър Горанов вдига палат за 1 млн до София

http://frognews.bg/news_100519/SKAND...-mln-do-Sofiia
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Тея са пълни смешници.
                            Кабинетът оттегля изцяло орязването на придобивките на полицаите
                            Това съобщи министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова след спешна среща със синдикатите в МВР часове преди националния протест на полицаите.
                            Реформата ще се обсъжда отначало с партиите и синдикатите. Според Бъчварова това е сближаване на позициите със синдикатите.
                            Над 1000 полицаи са подали рапорти за напускане преди промените да станат ясни, а още над 500 са подали рапорти за напускане след промените.
                            Вярно каза Татяна Дончева, че Румяна Бъчварова няма топки. Ама това си е по дефиниция. Явно че топките на Боко Тиквата са кат маслинови костилки.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Абе който се бъзика с руската мечка хубаво не вижда.При тях няма опция назад,
                              да му мислят и се молят враговете и.

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...hvane_za_gerb/

Коментар

Working...
                                X