Борисов обвини Реформаторите за буксуването на съдебната реформа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тихомълком правителството открехна вратичка за спекулантите с горива
"Така техническите изисквания към нивомерните системи при горивата в момента важат само за малките търговски обекти и ведомствените бензиностанции, но не и за лицензираните складове за продажба на едро. Промяната в наредбата за метрологичен контрол е приета от Министерския съвет по предложение на икономическото министерство въпреки несъгласието на митниците, твърдят източници на "Сега".........За икономическото министерство обаче проблем с изключението няма. От там считат, че въвеждането на контрол върху нивомерните системи ще натовари данъчните складове и никой нямал полза от това."
Въпросче - узакониха ли лобизмаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttp://www.budnaera.com/201503/1506020781.html
На каква цена влязохме в ЕС? Архивите говорят
Извадки от условията, подписани от Меглена Кунева:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнение..С ТАЗИ МИ ТИ ЛУКАНОВА КОНСТИТУЦИЯ ПО СТАЛИНСКИ ТЕРТИП .... КАКЪВ ИСКАШ ДА Е РЕЗУЛТАТА???
А иначе и Кошлуков, поръчковото пуделче, заяви във ефир, че конституцията ни е писана под диктовката на американците.
Какво са пропуснали нашите "партн....ери", незнам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение- Taте какво трябва да продаваш за да си
купиш скъпи коли яхти хотели ??! ??
- Родината сине Родината !!
Коментар
-
Аз не знам кой какво напуска и пропуска, обаче вижте тук какво става
http://www.darikfinance.bg/novini/11...EE%F0%E8%E2%E0
Тихомълком правителството открехна вратичка за спекулантите с горива
Икономическото министерство е приело отправено преди 2 години искане от газовата и петролна асоциация нивомерните измервателни системи в данъчните складове, които отчитат количеството горива в резервоарите, да не подлежат на метрологичен контрол.
Та какво за лукойл???
Коментар
-
Медии съобщават, че бившият общински председател на БСП в Стражица, Великотърновска област, Илиян Иванов Маринов напуска БСП. Има хора, които смятат, че скоро много хора ще напуснат БСП. Нека никой никога да не гласува за БСП.Last edited by Ivan2015; 21.07.2015, 22:52.
Коментар
-
Това е за герберастите-антидепесари:
ГЕРБ и ДПС вече съвсем явно играят в един отбор
Статуквото в съдебната власт и референдумите се бетонира
ГЕРБ и ДПС зарязаха всякакви преструвки и започнаха съвсем открито да играят заедно по ключови законопроекти. Премиерът Бойко Борисов напълно се отказа от съдебната реформа, лансирана от правосъдния министър Христо Иванов и подкрепена от реформаторите, и възприе позицията на лидера на ДПСНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСъс забрана на партии какво ще стане - якобинска история. Първо едните на пангара, после и противниците на първите. Въвеждане на законов режим на равноправие и равнопоставеност означава демокрация. А не кух избор на кухи политици от кухи избиратели. Капитализъм за всички се прави с усилията на всички. Другото си е експлоатация, беззаконие и произвол. Ала българинът не понася законността по отношение на собствените си действия. Сам за себе си го усещам, а пък тия дето дори не се усещат - малеееейййй.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеМного интересно, как така ИЗВЕДНЪЖ СЕ ЗАГРИЖИХТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ... КЪДЕ БЯХТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ БСП, БЕШЕ НА ВЛАСТ 5 ПЪТИ.??????????? А не я забранихте със закон..???
Много смешно, БАТКО ВИ БОЙКО И ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА ДА ИМА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ОПРАВИ .. ИУВИ НЯМА .. САМО БСП ИМАТ ТАКАВА??? хахахахах
Трябва всеки ден да се борим за нашето бъдеще, което ще е и по добро за децата ни...А като се оплакваме и ревем, какво ще постигнем????
Няма как тръгнаха съдебна и здравна и здравна реформи .. АМИ ПЪРВИТЕ САБОТЬОРИ СА ПАК КОЙ БСП И ДПС, АТАКА. ЗАЩО?????? НЕ ИСКАТ ПРОМЯНА ЩОТО ЩЕ ИМ СЕ СПРЕ КРАНЧЕТО НА КРАДЕНЕТО ..С ТАЗИ МИ ТИ ЛУКАНОВА КОНСТИТУЦИЯ ПО СТАЛИНСКИ ТЕРТИП .... КАКЪВ ИСКАШ ДА Е РЕЗУЛТАТА???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеМного интересно, как така ИЗВЕДНЪЖ СЕ ЗАГРИЖИХТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ... КЪДЕ БЯХТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ БСП, БЕШЕ НА ВЛАСТ 5 ПЪТИ.??????????? А не я забранихте със закон..???
Много смешно, БАТКО ВИ БОЙКО И ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА ДА ИМА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ОПРАВИ .. ИУВИ НЯМА .. САМО БСП ИМАТ ТАКАВА??? хахахахах
Трябва всеки ден да се борим за нашето бъдеще, което ще е и по добро за децата ни...А като се оплакваме и ревем, какво ще постигнем????
Няма как тръгнаха съдебна и здравна и здравна реформи .. АМИ ПЪРВИТЕ САБОТЬОРИ СА ПАК КОЙ БСП И ДПС, АТАКА. ЗАЩО?????? НЕ ИСКАТ ПРОМЯНА ЩОТО ЩЕ ИМ СЕ СПРЕ КРАНЧЕТО НА КРАДЕНЕТО ..С ТАЗИ МИ ТИ ЛУКАНОВА КОНСТИТУЦИЯ ПО СТАЛИНСКИ ТЕРТИП .... КАКЪВ ИСКАШ ДА Е РЕЗУЛТАТА???Last edited by chronos; 21.07.2015, 13:55.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение[ATTACH]5963[/ATTACH]
Няма как тръгнаха съдебна и здравна и здравна реформи .. АМИ ПЪРВИТЕ САБОТЬОРИ СА ПАК КОЙ БСП И ДПС, АТАКА. ЗАЩО?????? НЕ ИСКАТ ПРОМЯНА ЩОТО ЩЕ ИМ СЕ СПРЕ КРАНЧЕТО НА КРАДЕНЕТО ..С ТАЗИ МИ ТИ ЛУКАНОВА КОНСТИТУЦИЯ ПО СТАЛИНСКИ ТЕРТИП .... КАКЪВ ИСКАШ ДА Е РЕЗУЛТАТА???
Коментар
-
Ми ще плащаш, щом си (съм) добитък!
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение[ATTACH]5963[/ATTACH]
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B8%D1%8F_(1900)
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=20714
Коментар
Коментар