IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Хахаха - и какво точно значение има от къде точно купуваме нещо на пазарна цена Или има значение защото така Лукойл няма да има възможност да упражнява доминиращото си положение в България и ще се получи реална конкуренция. Та всички ще спечелим - освен Лукойл и Русия.
    Ти си болен бе приятел, защо омв ромпетрол еко и други не продават на по ниски цени??? Да лукойл може би/ аз също съм сигурен/ че имат господстващо положение, но защо не се прояви невидимата ръка на пазара- ето ти и миранди може да си купите/наемете една бензиностанция и да разбиете порочния бизнесмодел на руската компания-според ваню танов ще внесете горивото на около 85 сента+ДДС+ Акциз - според него не трбва да се продава на повече от 1,80-1,90лв- хайде бакалъм, съберете по 5 лева и направете далаверата разбиите порочния бизнесмодел

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Ми ти по това време си бил малък, но помня как се създаваше СДС, освен Дертлиев и може ми още един - не ги помня вече - имаше и голям рояк "отлюспили" се от бкп. Отлюспили, ама все кадри на ДС, Петко Симеонов, Петър Берон... който даже го направиха председател на СДС,
      Ами нпо организациите които го създадоха - Освен Дертлиев, Желев и Стефан Савов всичко с малки изключения - агенти на ДС!
      И ето вината на редовите Седесарчета кат теб .....кат са били такива , да не сте си ги слагали в ръководините органи бе чичо.

Между другото Дертлиев съм го виждал на живо в заника на живота му , и каза че са направили голяма грешка с разрушаването на оня строй ......трябвало е само донастройка на някои неща , не тотално унищожаването на всичко.....
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Купувай ги от Пиндостан никой не ти пречи... Тъкмо ще уравновесиш положителното търговско салдо на смраднолиний... хаха
        Хахаха - и какво точно значение има от къде точно купуваме нещо на пазарна цена Или има значение защото така Лукойл няма да има възможност да упражнява доминиращото си положение в България и ще се получи реална конкуренция. Та всички ще спечелим - освен Лукойл и Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Включително да спрем да купуваме нефт и газ от там.
          Купувай ги от Пиндостан никой не ти пречи... Тъкмо ще уравновесиш положителното търговско салдо на смраднолиний... хаха
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ама това с братските отношения са си русофилски глупости. Аз лично съм да спрем всякакви отношения с русия. Включително да спрем да купуваме нефт и газ от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Дай някоя друга "опорка"
              смраднолиний, кво да ти давам опорки като ти си изначално скаран с цифрите... Търговският оборот със Пиндостан не съм сигурен дали има 1% от търговският ни оборот с Русия?!

Клоуните налагат санкции на Русия и след това реват що отношенията не били братски?!... кукурукукууууу...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Странните хора вече са в БГ и ни продават същите уин-уин глупости на търкалета - Дай ми земя за военна база? Аз печеля земя за военната си база, а ти печелиш военна база за земята си... хахаха
                И мен ме кефят уин, уин ситуациите ама ги разбирам малко по-различно. Дабъл уин е когато аз печеля пък ти губиш

Коментар

Странните хора вече са в БГ и ни продават същите уин-уин глупости на търкалета - Дай ми земя за военна база? Аз печеля земя за военната си база, а ти печелиш военна база за земята си... хахаха
                  Е, нали от 1878г до 1989г бяхме под монголско робство, бре ( с малки изключения ).

Малко ли ти беше, че още бауцаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Отврат
                    http://www.blitz.bg/news/article/356247
                    http://www.blitz.bg/news/article/357202
                    Човека продал Бг за жълти стотинки и чиито дядо е разстрелял 7 деца иска от Крисия да върне наградата. Коментарите разбиват цялата политика на седерастите и НПО тата
                    Баси, влизам само за да отбележа поредния покорен от родната НПО проституция връх. То бива да си гнусно същество, но на това "нещо" дори не бих се изплюл. До къде я докарахме.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                      ти със странни хора си контактувал в америката - пускат ли те още там или да не би да те издирват

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Ама знаем ги тези соросоидни книжлета на пиндосляците, смраднолиний. Само НПОц могат да се упражняват на тая тема...
                        Дай ми 10 лева и няма да ти чупя ръката! И двамата печелим - аз 10 лева, а ти печелиш здрава ръка.
                        Форко Барабонко, от години търг. салдо с УСА е на плюс винаги в наша полза, бре. Тук не визирам хилядите студенти, които ходят всяко лято и се връщат с по 10-15к гущерос, за да помогнат за образованието си и на семействата си.

Дай някоя друга "опорка"

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Чакай че от Инж точка Бг ,забравихме каква е темата!!!
                          Политика е темата.Не се губи ...на тебе разчитат !

Коментар

• Аз да се върна на темата Някой публикува ли политически нагласи по общини - за общински избори. нещо не мога да намеря подобно нещо.

Пък все пак това са големите избори за малките политици. Пък и за големите - все пак голямото крадене от многото хора е по общини и паланки.

Коментар

• Чакай че от Инж точка Бг ,забравихме каква е темата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov
                                А ...тебе те изпуснах в елита на лаещите...ти си по фитилдосването , пък по простите като марио , факито и омгетката са изплезили езиците вече...
                                Ама много дървено изглеждаш от ехеееее, от отатък!!!

Коментар

Working...
                                X