Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи ти по това време си бил малък, но помня как се създаваше СДС, освен Дертлиев и може ми още един - не ги помня вече - имаше и голям рояк "отлюспили" се от бкп. Отлюспили, ама все кадри на ДС, Петко Симеонов, Петър Берон... който даже го направиха председател на СДС,
Ами нпо организациите които го създадоха - Освен Дертлиев, Желев и Стефан Савов всичко с малки изключения - агенти на ДС!
Между другото Дертлиев съм го виждал на живо в заника на живота му , и каза че са направили голяма грешка с разрушаването на оня строй ......трябвало е само донастройка на някои неща , не тотално унищожаването на всичко.....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКупувай ги от Пиндостан никой не ти пречи... Тъкмо ще уравновесиш положителното търговско салдо на смраднолиний... хахаИли има значение защото така Лукойл няма да има възможност да упражнява доминиращото си положение в България и ще се получи реална конкуренция. Та всички ще спечелим - освен Лукойл и Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВключително да спрем да купуваме нефт и газ от там.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДай някоя друга "опорка"
Клоуните налагат санкции на Русия и след това реват що отношенията не били братски?!... кукурукукууууу...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСтранните хора вече са в БГ и ни продават същите уин-уин глупости на търкалета - Дай ми земя за военна база? Аз печеля земя за военната си база, а ти печелиш военна база за земята си... хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСтранните хора вече са в БГ и ни продават същите уин-уин глупости на търкалета - Дай ми земя за военна база? Аз печеля земя за военната си база, а ти печелиш военна база за земята си... хахаха
Малко ли ти беше, че още бауцаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеОтврат
http://www.blitz.bg/news/article/356247
http://www.blitz.bg/news/article/357202
Човека продал Бг за жълти стотинки и чиито дядо е разстрелял 7 деца иска от Крисия да върне наградата. Коментарите разбиват цялата политика на седерастите и НПО тата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieти със странни хора си контактувал в америката - пускат ли те още там или да не би да те издирватСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterАма знаем ги тези соросоидни книжлета на пиндосляците, смраднолиний. Само НПОц могат да се упражняват на тая тема...
Дай ми 10 лева и няма да ти чупя ръката! И двамата печелим - аз 10 лева, а ти печелиш здрава ръка.
Дай някоя друга "опорка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЧакай че от Инж точка Бг ,забравихме каква е темата!!!
Коментар
Коментар