IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Тогава, кво ти дреме, чии са хотелите в България ?
    21.06.2013 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528

Забележка: Един хипотетичен сценарий:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    - в късната есен на 2013 г. ( ноември - декември ) ще започнат масови протести, които не сте виждали досега в цялата страна;
    - ще се предизвикат предсрочни избори;
    - ще започне масово изтегляне на капитали от икономиката и тя ще се декапитализира между 15-20% като БВП; ;
    - зимата ще избухне гражданска война, която продължи месеци/години;
    - социалните функции ще изчезнат съвсем, доколкото ги е “имало” досега ( държавни пенсии няма да има );
    - администрацията ( чиновниците ) ще останат без заплати поради спрени евро-средства и ще отидат на улицата и те;
    - лятото на 2014г. ще падне борда;
    - следващите 3 години България ще е зачеркната от инвеститорската карта;
    - ще започнат показни убийства на политици навсякъде;
    - част от политиците ще избягат в чужбина;
    - тия, които оживеят и останат тук ще бъдат осъдени и пратени по затворите;
    - населението до 2020г. ще стане 5.5 мил. и то застаряващо;
    - само за 5 години ще измрат 1 милион души и още 500-800 хил. ще емигрират в чужбина;
    - Варна, Бургас, Видин, Добрич, Родопите и Благоевград ще поискат автономия;
    - до 1-2 години ще се появи недостиг на работна ръка в туризма и селското стопанство, а след 3-5 години във всички области, но няма да има откъде да си “внесете” - понеже "предвидливо" са ви я избили вече;
    - след 5-10 години българите, които живеят в чужбина, ще бъдат повече от, живеещите в родината си;
    - няма да има военна диктатура.

Все още има няколко месеца на разположение да не се позволи това да се случи. Съжалявам за негативизма, но отказа от реформи във всички сфери води до това, че за край на кризата не може да се говори и тя продължава да ескалира. Не сте в рецесия, а в системна депресия по всички области от 5-6 години, в които всички сфери са де факто във фалит, поради отказ и яростна съпротива за реформи от всички по веригата.

Имате още няколко месеца – 3 или 5 в най-добрия случай.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Успех!

Бог да пази България!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

П.П. Слепокуфф, чети оракул Маранди от време на време. За какъв туризъм говорим като нямате 'орица, за да го правите? Черничкото виждаш ли го? Ърмм ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Младежа е стъпвал само в петоразреден хотел на Сл.Бряг и си мисли че това е БГ туризма ...... ма се е объркал силно.

ходете си харчете парите в чужбина , потребявайте само чужди стоки после ревете що държавата ви е бедна......ми бедна ша е кат си наливате доходите по чужди държави тъи ще да е ...
      Каква е разликата дали си харча парите в чужбина и то за неща от които съм доволен , или ги давам на бг хотелиера които е ДС отроче и после с моите пари купува разни неща от Европа на любовницата и върти далавери с които ощетява още повече народа? Квичите щото не наливаме пари във вашите хора?

Коментар

• Емигрантската криза в окупираният от американците ЕС се задълбочава, а те продължават да бомбардират Ирак и Сирия.

Unrest broke out at a migrant reception center in Hungary on Wednesday as police struggled to deal with an influx of refugees arriving from Serbia. Local television showed tear gas being fired.

Police rounded up 300-400 migrants at the border area of Roszke and addressed them through megaphones, according to a Reuters reporter at the scene.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Е как къде

кримнаш!
          Ас, в Крим работа немам. (Като идиот, още ВСЯКА година ходя по нашето черноморие)
          Въпреки, че на картинка некои места у Крим не изгреждат зле.
          Въпроса какво ще олекне на него, ако някой му фалира хотелот...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
            Баси .. от човек, който "почива" на Слънчев бряг ще ни обеснява къде и как да ходим по нашето чорноморие ... хахаха !

И съм сигурен, че същия може и да е чул нещо из слънчака, ама да е "почивал" - надали ...

Баси фриковете се напълни тоя форум ...
            Младежа е стъпвал само в петоразреден хотел на Сл.Бряг и си мисли че това е БГ туризма ...... ма се е объркал силно.

ходете си харчете парите в чужбина , потребявайте само чужди стоки после ревете що държавата ви е бедна......ми бедна ша е кат си наливате доходите по чужди държави тъи ще да е ...

Аз лично на Слънчев бряг както и по Созопол не съм стъпвал поне от десет години , просто не предлагат вече моя вид туризъм , въпреки че на сезон стигам по десетина пъти до нашето море....
            Last edited by markoci; 26.08.2015, 14:17.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Гърция, Турция, Хърватска, Италия.
              Тогава, кво ти дреме, чии са хотелите в България ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                Баси .. от човек, който "почива" на Слънчев бряг ще ни обеснява къде и как да ходим по нашето чорноморие ... хахаха !

И съм сигурен, че същия може и да е чул нещо из слънчака, ама да е "почивал" - надали ...

Там отивам за да пия бе, толкова ли не може да прочетете кво съм написал , ало тролчетата от позитано?

А човек които се къпе в ла*на тръгнал да ме коментира

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  На нашето черноморие почивам единствено в слънчев бряг с приятели и то за малко,колкото да се понапоркаме след тежка година.

Коментар

Както винаги НПО балалайката дава пример за патриотизъм ....

Дайте да унищожим и туризма , покрай него и част от селското стопанства и леката промишленост и част от слугите ..... че в тия 25 години само това не успяхте да съсипете окончателно .....в чечтите ви искате БГ да е кат картофена нива след изваждане на реколтата ...а дано тогава пустите му и талибани соросойди сте доволни
                    Туризма го унищожиха твойте хора. Тия които твоята партия им раздаде имоти, пари и всичко за което може да се сетиш. Така става когато на обикновени свинари и селяци им дадеш пари и власт. Те не могат д аси направят едни яйца, тръгнали хотели да ми управляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      И с какво се различават от нас...
                      Гърция непрекъснато стачкува , Турция се бие с кюрдите , Италия е като нас.......скъпите хотели не са за нас а ефтините имат хлебарки като магарета....хърватска ......само там ли.....
                      Това лято бях в един от най-луксозните хотели в Турция. Почивах си като крал. Цените са почти идентични с нашите хотели. Там хората се грижат за теб и гледат нищо да не ти липсва,а тук е старо мръсно и ти искат сумати пари да се къпеш в море пълно с ла*на , но какво да се очаква от хотели чиито собственици са заграбили парите на народа и са построили нещо си там колкото да върви бизнеса. На нашето черноморие почивам единствено в слънчев бряг с приятели и то за малко,колкото да се понапоркаме след тежка година. Просто не си струва да плащам луди пари и да получавам услуга БОКЛУК и да се къпя в тиня. Преди 2 години гледах как багер събира водораслите от брега и ги изсипва обратно в морето.

Коментар

Дайте да унищожим и туризма , покрай него и част от селското стопанства и леката промишленост и част от слугите ..... че в тия 25 години само това не успяхте да съсипете окончателно .....в чечтите ви искате БГ да е кат картофена нива след изваждане на реколтата ...а дано тогава пустите му и талибани соросойди сте доволни
                        Муахахаха - патриотизъм и почивка Това руската пропаганда ама съвсем ви е продухала мозъците. Търся най-доброто за парите ми - нашето черноморие не го предлага. А личните си пари ще ги харча както намеря за добре - и това да ги давам на неприятни български хотелиери ама определено не ми е приоритет - даже напротив

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Къде ще ходиш тогава на море ?
                          Е как къде

кримнаш!

Коментар

Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Гърция непрекъснато стачкува , Турция се бие с кюрдите , Италия е като нас.......скъпите хотели не са за нас а ефтините имат хлебарки като магарета....хърватска ......само там ли.....
                              Ми горе долу всичко им е по-добро Сега ако човек иска просто да се напие като свиня определено нашето черноморие няма равно

Коментар

Коментар

Working...
                                X