IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Ми по зле са ...съветските никога не си позволиха да закрият БГ армията и да вкарат официално чужди войски и бази на наша територия....докато американските сволочи нямат проблем дори с това ...
    Само четирима човека в този форум се чувствате окупирани от цяла България.
    Изводите са ясни.

Ако една страна не желае , да си партнира с НАТО, в нея бази няма.

Ако греша, дайте пример с такава страна.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Вчера беше пуснал картинка на самолет Ф 22 и се кефише колко самолета и американци ще дойдат да ни пазят от нас.............
      Ти4 си пример на родолюбивия българин ,верно......който брани страната с американски войници и е само протекторат ......
      Измет американска ,като съветската сте......
      КАТО КАЗВАМ ГНУСНИ ОСОБИ, ИМА ЗАЩО...
      ето ми го коментара от вчера от въпросната снимка:
      Малко радост за окото на небългарите рускопоклонници.

Измет, кривяща думи, клеветяща и долна.....

Коментар

• Мисля,че сащ имат нужда от безвъзмездна помощ във вид на "Чирок"

..и первый российский беспилотник "Чирок" на воздушной подушке, которая позволяет ему садиться и взлетать с любой площадки, даже с болота..
        http://www.1tv.ru/news/techno/290830?

Ако сте обратен(на мнение)моля не коментирайте за да не се излагате публично,за пореден път!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Точно зарад такива викачи като теб...
          Е аз какво викам?...картечарите и юрушшшш, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Керченският мост напредва ... много яко строителство ...
            https://www.youtube.com/watch?v=6bpN_ejYK4w
            Ха-хаа-ееехаа!
            Ето това е технологгия от 21 век!
            Русский мир!
            Гледайте мурзиля, вижте последния писък на инженеринга! Само в раша!
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              http://www.segabg.com/article.php?id=766642
              САЩ решиха да вземат хиляди сирийски бежанци догодина

"...Очакваме между 1000 и 2000 сирийски бежанци тази фискална година и между 5000 и 8000 през фискалната 2016 г.", каза той и допълни, че Върховният комисариат за бежанците на ООН предвижда още 15 000 бежанци да бъдат изпратени в САЩ...."

Нали уж плащаха да ги карат с корабчета до гадната гейропа? Що ще си ги прибират чак отвъд океано сега?
              Да гледат нас - картечници по границата и стрелба на месо.
              Не им увря главата на тия толерасти ейй.
              Точно зарад такива викачи като теб...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Да де , тати ша ми купи колело ама друг път
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=766642
                  САЩ решиха да вземат хиляди сирийски бежанци догодина

"...Очакваме между 1000 и 2000 сирийски бежанци тази фискална година и между 5000 и 8000 през фискалната 2016 г.", каза той и допълни, че Върховният комисариат за бежанците на ООН предвижда още 15 000 бежанци да бъдат изпратени в САЩ...."

Нали уж плащаха да ги карат с корабчета до гадната гейропа? Що ще си ги прибират чак отвъд океано сега?
                  Да гледат нас - картечници по границата и стрелба на месо.
                  Не им увря главата на тия толерасти ейй.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Вчера беше пуснал картинка на самолет Ф 22 и се кефише колко самолета и американци ще дойдат да ни пазят от нас.............
                    Ти4 си пример на родолюбивия българин ,верно......който брани страната с американски войници и е само протекторат ......
                    Ми по зле са ...съветските никога не си позволиха да закрият БГ армията и да вкарат официално чужди войски и бази на наша територия....докато американските сволочи нямат проблем дори с това ...

Коментар

• Керченският мост напредва ... много яко строителство ...
                      https://www.youtube.com/watch?v=6bpN_ejYK4w
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Доста гнусни особи.. Из други форуми, социални мрежи и така нататък, няма толкова гнусни и противни антибългари накуп.

Коментар

• Доста гнусни особи.. Из други форуми, социални мрежи и така нататък, няма толкова гнусни и противни антибългари накуп.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Квичите щото не наливаме пари във вашите хора?
                            Квичат, щото не могат да си позволят да си подадат приматните носове навън
                            Ако пък се случи, те езици не владеят, няма как да си изпуснат глупостите пред света
                            Yeah

Коментар

Каква е разликата дали си харча парите в чужбина и то за неща от които съм доволен , или ги давам на бг хотелиера които е ДС отроче и после с моите пари купува разни неща от Европа на любовницата и върти далавери с които ощетява още повече народа? Квичите щото не наливаме пари във вашите хора?
                              С диагнози дето всяка втора дума е че комунистите и ДС са им виновни не ми се спори ....то си е и невъзможно с радиоточка да се спори ....

Коментар

Това лято бях в един от най-луксозните хотели в Турция. Почивах си като крал. Цените са почти идентични с нашите хотели. Там хората се грижат за теб и гледат нищо да не ти липсва,
                                Брао. Намерил си райот на земното кълбо.
                                Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                                а тук е старо мръсно и ти искат сумати пари да се къпеш в море пълно с ла*на ,
                                Аха. И това следва от факта че комунистите са ни превзели...
                                но какво да се очаква от хотели чиито собственици са заграбили парите на народа и са построили нещо си там колкото да върви бизнеса.
                                А престааш ли си, един ден, ако българи станат хотелиери ? Престааш ли си само какъв туризъм ще се завърти ?
                                На нашето черноморие почивам единствено в слънчев бряг с приятели и то за малко,колкото да се понапоркаме след тежка година.
                                Въпрос на избор. На мен тоа "курорт" определено не ми харесва.
                                Просто не си струва да плащам луди пари и да получавам услуга БОКЛУК и да се къпя в тиня. Преди 2 години гледах как багер събира водораслите от брега и ги изсипва обратно в морето.
                                +1
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X