IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    И най малко спори сигурно ...
    Ако е гладна и тя с характер и се налага и по масата се качва .......а и иска и тя дял внимание......
    Пуска нокти ,не спори.....

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

От всичките най много ме разбира котката......
        ....
        И най малко спори сигурно ...
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Maлеее ......... човече, сериозно ли? Ти си не човек а желязо.

От всичките най много ме разбира котката......
          Има момента ,че приемам всяка командировка по желание даже до джендема....

Коментар

....иначе при четири жени и женска котка......
            Maлеее ......... човече, сериозно ли? Ти си не човек а желязо.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Да! Аз поне не съм спирала ...
                Между другото, за разлика от циничните дебелащини на дряновски и шуменски, Монти има усета с великодушие и достойнство по мъжки да тракне с пети и да поднесе ръка към нивото на веждите си, ама не защото е съгласен с мен, просто е така, в името на възпитанието ... и предполагам, защото е отгледал дъщери!

Сори за офффа
                Разбира се научен съм да слушам жените и да правя каквото си знам....иначе при четири жени и женска котка...... мойте много държат да се съгласявам с тях и да не им отказвам ...
                Та върви лафа ..тате ще купи колело ама друг път....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  вие "говорите " ли си сега, какво...
                  Да! Аз поне не съм спирала ...
                  Между другото, за разлика от циничните дебелащини на дряновски и шуменски, Монти има усета с великодушие и достойнство по мъжки да тракне с пети и да поднесе ръка към нивото на веждите си, ама не защото е съгласен с мен, просто е така, в името на възпитанието ... и предполагам, защото е отгледал дъщери!

Сори за офффа
                  Yeah

Коментар

Жожето пита един американски икономист как да победи кризата
                    -Economy! Just economy...
                    -Иконами! Только Иконами!?

А знаеш ли защо руслямци чакат с нетърпение свършека на света ... той им е единствената надежда за нещо по-добро от това, което имат
                    не знам защо гледаш в канчето на другите а не в нашето....
                    Тук сме под протекцията на Щатите , врагове на Русия , религиозни нетърпими от арабите ,плюс грешна икономическа ,финансова ,социална и търговска политика политика от ЕС и некадърни родни управници от целия политически спектър.......
                    Ще дойде момент всичките имигранти ще бъдат Експулсирани от страните донори в рождените си държави .....
                    Първите предвестници за това са Меркел и Оланд ,нямаме желание да приемаме повече българи и румънци при такова преселение от араби и сие.....
                    Тогава всички родоостъпници ще ги приемеме пак със отворени сърца....... и ще ги заселиме из родопите..... и в северозапада и др. запустелите територии.....

Коментар

• След Украйна и Естония, Латвия тоже ще издига ограда по границата с Монголия.

П.П. Вярвате ли вече на бог Маранди, който ви каза, че Масква ще се огради с бодлива тел от всички посоки? Ърмм ...?

Коментар

• Интересна статия за технологията на фейковете от пиндо пропагандата. Хаква се някой малък новинарски руски сайт, цели два дена тръбиш включително и от УСА посолството в Русия за хилядите убити руски войници в Донбас и след това млъкваш като насран.... Собственикът на сайта излиза с официално съобщение че са били хакнати от IP адрес в Нуландистан. На третия ден всичко е забравено и на петия се прави същото с някой друг "уважаван" новинарски източник.... хаха

http://www.rt.com/news/313653-russia...s-fake-forbes/
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• В момента тече авиошоуто МАКС-2015 край Москва. Участват десетки страни и производители на авиотехника от целия свят. Сключиха се договори за десетки милиарди долари. Руска авиотехника, както военна така и гражданска, купуват и американски сателити, като Йордания например. Йорданският крал бе на посещение в Москва. Смятате ли, че Русия надделява над САЩ в Близкия Изток и все повече привлича на своя страна традиционни американски сателити?
                          Единственото традиционно в участието на руски самолети в авиошоута, е падането им.
                          The strongest stand last.

Коментар

• В момента тече авиошоуто МАКС-2015 край Москва. Участват десетки страни и производители на авиотехника от целия свят. Сключиха се договори за десетки милиарди долари. Руска авиотехника, както военна така и гражданска, купуват и американски сателити, като Йордания например. Йорданският крал бе на посещение в Москва. Смятате ли, че Русия надделява над САЩ в Близкия Изток и все повече привлича на своя страна традиционни американски сателити?

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

А знаеш ли защо руслямци чакат с нетърпение свършека на света ... той им е единствената надежда за нещо по-добро от това, което имат
                              вие "говорите " ли си сега, какво...
                              The strongest stand last.

Коментар

Американски финансист предсказа кога ще настъпи краха на еврото

Yeah

Коментар

Working...
                                X