IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Съжалявам, че си се разпознал при червените талибани. Никъде не съм писал за тИбя в поста си

не но ти трябва да се разпознаеш с онзи народен субект....наречен андрешко....
    Всичко пречупваш през твоята камбанария....
    Имаше едно време една детска приказка...
    Пратил майстора ,чирака за хляб , А той да взема ли майсторе лукум.. майстора изредил ,сирене ,домати ,краставици ,брашно а чирака да вземе лукум.....
    Та и ти... Едно си баба знае и едно си бае....
    червените са виновниш......и путин.....и така вече 10К поста....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

защо сталииски и какво общо имам с МО освен че съм служил в БА.... ,става въпрос за 4 г. по късно....
      Защото Монти, ти се похвали с това преди 3-4 години тук в този форум.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        На кой министър си бил?
        Сталийски??? Нали... ??

Синът му сега с кого играе? С ББ? М??

защо сталииски и какво общо имам с МО освен че съм служил в БА.... ,става въпрос за 4 г. по късно....

Коментар

Съжалявам, че си се разпознал при червените талибани. Никъде не съм писал за тИбя в поста си
          Министърът на Монти е бил избран по недоразумение.
          Недоразумение е и присъствието на Монти там.

http://www.segabg.com/article.php?id=239297

http://dnesplus.bg/News.aspx?n=558865

копирай си го, за да видиш, защото вероятно ще ги изтрият..
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Някъде да съм изразил становище ,виждаш ли колко си деградирал в този форум ,написа 300 думи със съждения и помисли който ти ми ги прехвърли на мен...

Коментар

Само за протокола , когато си викал СДС ,аз съм бил в политически кабинет на син министър....тогава си викал и целувал бисеров , софиянски , данчо ментата , костов , багера и т.н сега по същия начин се прекланяш пред кукувицата ,тиквата , рамадан ,лудия москов , шлифера и тиквата......... все големи герой от ъндърграунда....
              На кой министър си бил?
              Сталийски??? Нали... ??

Синът му сега с кого играе? С ББ? М??
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Монтя,

само пълни психопати като червените талибани могат да се радват на подобни новини за тия, на които натрапвате нелепото име "братушки".

Слава Богу икономиката на БГ въобще не зависи като износ за страни като Монголия.

П.П. Понеже дрънкате пълни нелепости, че БГ империя била колония на ЕС и УСА, внасям следното уточнение: За колония се говори, когато доминьон само смуче от тебека и нищо не ти връща. Търговският баланс на БГ към ЕС и УСА е ПОЛОЖИТЕЛЕН.

Отрицателен в пропорция 1 към 10 е само и единствено към Монголия. Или това е точно определението за колония.

П.П.П. До няколко години енергоносителите така или иначе ще се диферсифицират и тогава ЧАО
                Някъде да съм изразил становище ,виждаш ли колко си деградирал в този форум ,написа 300 думи със съждения и помисли който ти ми ги прехвърли на мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  Не съм никакъв тиквен фен, но в крайна сметка по добре да съм фен на тиквата отколкото на твойте хора- СтанишеФ, местан, доган, пеевски, христо бисеров и други знайни и незнайни душмани . Тиквата ви бърка яко отзад, затва така го мразите, по скоро не на вас, а на лидерите ви, но понеже всички червени сте наведени косвено и на вас
                  Само за протокола , когато си викал СДС ,аз съм бил в политически кабинет на син министър....тогава си викал и целувал бисеров , софиянски , данчо ментата , костов , багера и т.н сега по същия начин се прекланяш пред кукувицата ,тиквата , рамадан ,лудия москов , шлифера и тиквата......... все големи герой от ъндърграунда....

Коментар

РИА Новости: Росселхознадзор спря вноса на продукти от България в Русия
                    3 Септември 2015 | 11:18 | Агенция "Фокус"
                    РИА Новости: Росселхознадзор спря вноса на продукти от България в РусияСнимка: АФП
                    Москва. Русия забрани вноса на своята територия на всички продукти с фитосанитарни сертификати, издадени в България, се казва в съобщение на руския регулатор Росселхознадзор, цитирано от РИА Новости. Службата аргументира решението си с внесените растителни продукти, в чиито фитосанитарни сертификати, издадени от България, като страна на произход се посочва държава извън ЕС.
                    „Приехме решение да прекратим вноса на всички подлежащи на карантина продукти, чиито фитосанитарни сертификати са издадени в България. То влиза в сила от 1 септември 2015 г.“, се казва в съобщението.
                    Ведомството уточнява, че Българската агенция по безопасност на храните е определила издадените от нейно име фитосанитарни сертификати за износ и реекспорт, които са придружавали предназначени за внос в Русия стоки, като фалшиви.

Превод и редакция: Пламена Томева
                    Монтя,

само пълни психопати като червените талибани могат да се радват на подобни новини за тия, на които натрапвате нелепото име "братушки".

Слава Богу икономиката на БГ въобще не зависи като износ за страни като Монголия.

П.П. Понеже дрънкате пълни нелепости, че БГ империя била колония на ЕС и УСА, внасям следното уточнение: За колония се говори, когато доминьон само смуче от тебека и нищо не ти връща. Търговският баланс на БГ към ЕС и УСА е ПОЛОЖИТЕЛЕН.

Отрицателен в пропорция 1 към 10 е само и единствено към Монголия. Или това е точно определението за колония.

П.П.П. До няколко години енергоносителите така или иначе ще се диферсифицират и тогава ЧАО

Коментар

Дрън ,дрън ...
                      цялата държава е в ремонт и някой взима 20% комисионни да сме в ремонт и то некачестнвен.......
                      борисов ремонтира сазмо непослушните ,свойте не закача......че няма постъпрления...
                      поредния тиквен фен в нашия форум....
                      ..
                      Не съм никакъв тиквен фен, но в крайна сметка по добре да съм фен на тиквата отколкото на твойте хора- СтанишеФ, местан, доган, пеевски, христо бисеров и други знайни и незнайни душмани . Тиквата ви бърка яко отзад, затва така го мразите, по скоро не на вас, а на лидерите ви, но понеже всички червени сте наведени косвено и на вас

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Точно така, на Запад хората успяват с честен труд и акъла си. Тва,че тук мутрите те владеят си е твой проблем. Вие продължавайте да им се навеждате, нали са ваши хора. Единици са в България честно забогатялите и успяли хора. Всичко друго е свързано с вашата партия от позитано и партньорите ви от ДПС. Познавам доста хора и забелязах,че много креснаха от Бойко покрай акцииките му заедно с митниците и НАП, а болшинството от тях са покровителствани от ДС и БСП. Сега се молят БСПто да се явърне на власт за да ви крадът ВАС баламурниците.
                        Дрън ,дрън ...
                        цялата държава е в ремонт и някой взима 20% комисионни да сме в ремонт и то некачествен.......
                        борисов ремонтира само непослушните ,свойте не закача......че няма постъпрления и приветствам поредния тиквен фен в нашия форум....
                        ..
                        Last edited by Монти; 03.09.2015, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          В днешно време успелите са с честен труд и мозък.Боже прибери си вересиите.Аман от некадърници дето комунизма им пречи.
                          Точно така, на Запад хората успяват с честен труд и акъла си. Тва,че тук мутрите те владеят си е твой проблем. Вие продължавайте да им се навеждате, нали са ваши хора. Единици са в България честно забогатялите и успяли хора. Всичко друго е свързано с вашата партия от позитано и партньорите ви от ДПС. Познавам доста хора и забелязах,че много креснаха от Бойко покрай акцииките му заедно с митниците и НАП, а болшинството от тях са покровителствани от ДС и БСП. Сега се молят БСПто да се явърне на власт за да ви крадът ВАС баламурниците.

Коментар

• РИА Новости: Росселхознадзор спря вноса на продукти от България в Русия
                            3 Септември 2015 | 11:18 | Агенция "Фокус"
                            РИА Новости: Росселхознадзор спря вноса на продукти от България в РусияСнимка: АФП
                            Москва. Русия забрани вноса на своята територия на всички продукти с фитосанитарни сертификати, издадени в България, се казва в съобщение на руския регулатор Росселхознадзор, цитирано от РИА Новости. Службата аргументира решението си с внесените растителни продукти, в чиито фитосанитарни сертификати, издадени от България, като страна на произход се посочва държава извън ЕС.
                            „Приехме решение да прекратим вноса на всички подлежащи на карантина продукти, чиито фитосанитарни сертификати са издадени в България. То влиза в сила от 1 септември 2015 г.“, се казва в съобщението.
                            Ведомството уточнява, че Българската агенция по безопасност на храните е определила издадените от нейно име фитосанитарни сертификати за износ и реекспорт, които са придружавали предназначени за внос в Русия стоки, като фалшиви.

Превод и редакция: Пламена Томева

Коментар

• България и нейните проблеми - няколко немскоезични издания публикуваха тези дни статии за бежанците, за корумпираната политическа класа и за икономическото положение в България. Дойче веле обобщава основните акценти.

"България сама си е виновна за проблемите" - така е озаглавена статията на Ева Концет в австрийския "Виртшафтсблат". "Работата могат да си я свършат единствено българите", пише авторката и продължава: "Нито Брюксел, нито Вашингтон са в състояние да променят положението, описано от един високопоставен американски дипломат така: в България някои хора стоят над закона. Родерик Мур, временно управляващ посолството на САЩ в София, знае за какво говори, защото и през миналото десетилетие е бил в България. Тогава все питал българите колко високопоставени политици са влезли в затвора заради корупция, а в отговор получавал единствено усмивки. "И днес чувам все същия отговор", казва Мур.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                                хайрсъзче ти ли си....научи ли че има хим привилигировани... ти и 10 ти мразещи ника разбраха ли тази подробност...........
                                Монти, ти успя, вече си противен и на съседните офиси...
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X