IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Идиотизмът на герберастите и деформаторите нараства лавинообразно.

Ние да не сме Швеция или Финландия, алоууу!
    Знаят ли въобще тези тъпанари колко дни от тези пет месеца има сняг в България? А знаят ли оядените герберасти, колко много са българите, които едва събират пари за винетка и застраховка? Те откъде ще имат пари за отделен комплект зимни гуми?
    А ми че смяната на 4 зимни гуми с летни и обратно струва над 50-60 лв всяка година.
    И че не всеки може да си позволи втори комплект джанти, което е за предпочитане, ако имаш два комплекта гуми.

Дай на деца кибрит, че да ти запалят къщата.

А бе българите! Вие да не сте мазохисти бе? Как може да гласувате за такива идиоти?
    Абе ти не си разбрал правилно. Ще се взимат книжките само на негласувалите за ГЕРБ и реформаторите!

Коментар

Знаят ли въобще тези тъпанари колко дни от тези пет месеца има сняг в България? А знаят ли оядените герберасти, колко много са българите, които едва събират пари за винетка и застраховка? Те откъде ще имат пари за отделен комплект зимни гуми?
      А ми че смяната на 4 зимни гуми с летни и обратно струва над 50-60 лв всяка година.
      И че не всеки може да си позволи втори комплект джанти, което е за предпочитане, ако имаш два комплекта гуми.

А бе българите! Вие да не сте мазохисти бе? Как може да гласувате за такива идиоти?
      Това няма как да стане колкото и да говорят. Народните ни представители пак симулират дейност.

Коментар

• ....„В някакъв смисъл това са бежанците от България. Успели са да реализират себе си и професионално и лично по-добре, отколкото смятат, че могат да го направят в България или опитът им в България не е бил достатъчно добър, за да останат”, каза Миролюба Бенатова....
        ...„Българи от Америка” представя хора от всички слоеве от обществото.
        Голяма част от тях работят като шофьори на тирове или в сферата на услугите....
        Ей тва са ни мозъците дето бягаха от комунизма - шофьори,чистачи,миячи и пр.измет! И на тия тъпаци им се разкриват секции за гласуване както и право да дращят по форумите правейки се на "ай ти специалисти","борсови спекуланти","банкери" и пр.измишльотини!

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...ha-tam-6044608
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Да ти пратя две гуми, опищя форума за едното нищо..

Българина се нуждае от дисциплина, липсва му!

Нека се вадят от движение и се вземат книжки, че сума ти народ си отиде без време.
          The strongest stand last.

Коментар

• Идиотизмът на герберастите и деформаторите нараства лавинообразно.

Депутати: Да се взима книжката, ако се кара с летни гуми през зимата

Депутати от ГЕРБ и Реформаторския блок предлагат зимните гуми да станат задължителни за колите за периода от 1 ноември до 1 април.

Предложението е вписано в проект за промени на Закона за движение по пътищата,

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka Разгледай мнение
              Интересно ще е след като твърдиш това, имаш ли някаква представа от бази данни, криптиране, т.нар. обфускейтинг, знаеш ли например защо няма хакната банка?

Ако отговориш на тези въпроси, ще приема горнияя ти пост за легитимен.
              mmmfaka,
              Въпросът ти подсказва, че имаш някаква експертиза по темата.
              Възможно е да нямаш, но да мислиш, че имаш. Само формална логика без никакви намеци.

По-скоро предполагам, че знеш по темата далеч повече от средното на колегите във форума.
              Аз не съм в класацията въобще, думата "обфускейтинг" я чувам за пръв път и дори нямам желание да я търся, по ми е удобно да си призная.

Вместо да си проверявате взаимно с колегета Крум, защо просто не напишеш няколко семпли реда систематизирана информация.
              Може и да завършиш с някакво субективно (и естествено неангажиращо) твое лично мнение по темата сигурен и таен електронен, дистанционен вот.

Имам остра необходимост от това. Вероятно се отнася и за други.
              Не е необходимо да се притесняваш, няма опасност да ни подведеш с някакво прекалено авторитетно изказване. Всички са доста гърмяни тук, но при грижливо събиране и подреждане на много камъчета, току-виж сме вдигнали здрава постройка.
              Last edited by nacheff; 30.10.2015, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Реформаторът Мартин Димитров започна да събира подписи от депутати от всички парламентарни групи с искане за публичност на доклада от разследването на Корпоративна търговска банка

Ахахха, по голяма схема не еимало бе... теглиха се кредити от държавата с данъците на всички ще платим, хората си взеха кинтите от банката гарантираните и не вдигат патардия. А всчки в заверета си делнаха кинтите от банката, с любезното съдействие на БНБ. Ахаха доклад ще разследва... То ако всички не баха в кюпа щеше ли да се позволи да се случи ахахаха. Обща схема и всички облажиха..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Красимир Николаев:

"Какво съвпадение- хакерски атаки, системни хулигански прояви на Волен Сидеров, удари нанесени му от негов познат, вълнения сред студенти и ответни вълнения сред привърженици на "Атака", безобразия в Арена Армеец, предизвикани от поставените от проруските партии членове на ЦИК! Нещо подобно става и в близката до нас Черна гора! Очевидно става въпрос за добре синхронизирано активно мероприятие за дестабилизация на Балканите! Добре е да се досетим кой е заинтересован от това! Този ли, който от години води срещу нас хибридни войни и ни баламосва, че Лукойл бил на загуба, този който ни продава най-скъпите горива и с парите ни финансира БСП, ДПС и Атака или
                  ДА!!!!"

Що не пишеш за неща който знаеш а не простотии.....
                  Цялото това мръстно дело наречено избори в РБ е организирано от ГЕРБ....
                  хората си имат опит от 2011 г.....
                  А такива като теб който се мъчат да изкривят истината са за съд за манипулации.... имам близки който са били в Арена Армеец и то поне 4 човека ,членове на СИК ....
                  членове на ЦИК и ОИК преставители на Герб ,Реформаторите и Атака са в в основата на опорочаване на изборите.... на 90 % протоколи коригирани и всички са в в услуга на ГЕРБ .... а гробарите и реформатгорите са гласували комисията в СОФИЯ да не 40 а 19...човека...
                  Така че влез пак в дупката си и не давай мнения за неща който не разбираш....
                  Моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Впрочем, евентуалното въвеждане на образователен ценз у нас няма да е прецедент. В редица страни по света, предимно там, където живее белият човек, има изискване за образователен ценз. Много бели хора по света не са съгласни неграмотните да решават съдбата им.
                    За какъв образователен ценз става дума? Кой и защо ще го въведе този ценз? Малограмотните така или иначе са сериозен електорат на някои партии, които са сила и те няма да позволят да се загуби тази благинка. Ще е хубаво да се въведе, но мисля, че дори и да стане няма да е скоро.

Коментар

• Добра вечер, балонери. Надувате ли още мяховете на старите плондери и политици?

Коментар

• Свери си часовника!

Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        Много от малограмотните са възрастни хора, които не са имали възможност да се изучат в бедняшките времена поне до към 1960. Те постоянно намаляват, но все още не е дошъл моментът сериозно да се постави този въпрос, защото игнорирането им ще е непоправима грешка. Тук повечето сме гражданчета, но из селата много нямат средно образование. Не само в гетата е така. А понякога образованият глупак може да навреди повече.
                        Откакто въведоха преференциите дори грамотни хора се объркват. Кому са нужни те? - На манипулаторчетата. Време е експериментът с преференциите да приключи. Това е само игра на демокрация.
                        Говориш малко наизуст. Или пък по инерция. Или по нечие внушение. Аз завърших гимназия през 1959 г. Добре е да знаеш, че тогава средното образование беше задължително, но не само на книга, това изискване се спазваше.Имаше няколко изключения, предвидени в закона, но трудно можеше да се намери човек поне без седми клас. А в бедняшките години всички нива на образованието, вкл. и висшето бяха абсолютно безплатни.
                        Освен това, съвсем отговорно мога да ти кажа, че последният двойкаджия от онова време /за тези думи отговарям с главата си и 5 литра кръв/, беше значително по-образован, грамотен и начетен от половината си връстници днес - в същия клас, в който е бил и той по онова време. Аз съм удивен от това, че половината от днешните ученици не могат да разберат и осмислят какъвто и да е прочетен текст. Затова пък прекрасно знаят кои са "певиците" и "певците" с по едно име. Не могат да изброят имената на повече от 4-5 писатели класици, за композитори класици пък да не говорим. Знаят обаче кой ритнитопковец с кой крак рита, знаят и драгоценни думички като яко, кефя се, ве, аве, ного, еми, кво, ко и десетки още бисери.
                        Но...така е в територията, наречена Република Чалгария.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                          До 1990-та танковете са били 1470 или нещо такова, точна бройка не помня.
                          От тогава до сега не знам вече, но знам че нови не са купувани.
                          Ако приемем че тогава всички са били нови и в изправност, то следва че
                          сега нямаме танкове. Или почти няма.
                          От 24 броя МИГ29 през 1989, сега са два. Май.
                          Толкова танкове бяха в строя. В действително разгърнатите части. И още около хиляда бяха в резерв и в мобилизационните формирования. Вярно че това бяха предимно Т-34, ама все е танк.
                          А изтребителите бяха не само МиГ-29, ами и МиГ-23, МиГ-21... Плюс щурмоваците... над 250 броя.
                          Сега човек може да ги преброи на пръсти. Всичките.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Не бе,октомври!!!
                            Стига троли бе рибо. Кажи нещо по същество. Или няма да ти платят за това?

Коментар

...........
                              3.Ако минем т. 1, ще сме казали "А". Тогава задължително трябва да кажем и "Б". Което значи да се въведе образователен ценз за гласуване. Големият въпрос е обаче какво образование трябва да притежава имащия право на глас. Не защото съм максималист или неразумен, мисля че това трябва да е средно образование
                              .........................
                              Впрочем, евентуалното въвеждане на образователен ценз у нас няма да е прецедент. В редица страни по света, предимно там, където живее белият човек, има изискване за образователен ценз. Много бели хора по света не са съгласни неграмотните да решават съдбата им.

Поздрави!
                              Това с образователния ценз отдавна си го мисля, но няма как да стане - докато сме в ЕС е невъзможно. Права на човека и т.н. ... Интересно ми е в кои страни има образователен ценз. В ЕС си мисля че няма.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

1. Благодаря, колега, за /пре/оценката.

2. Юристите да си реват колкото искат. Надявам се, знаеш, че от години вече по целия свят юристите все повече губят кредит на доверие и уважение.

3.Ако минем т. 1, ще сме казали "А". Тогава задължително трябва да кажем и "Б". Което значи да се въведе образователен ценз за гласуване. Големият въпрос е обаче какво образование трябва да притежава имащия право на глас. Не защото съм максималист или неразумен, мисля че това трябва да е средно образование Всъщност, присъединявам се към мнението на проф. Николай Ангелов, който споделя интересни разсъждения по този въпрос:

http://offnews.bg/news/%D0%9C%D0%BD%...B5_346917.html

Заслужава внимание и мнението на проф. Михаил Константинов, на академик Сендов и много други:

http://bgizbori.org/mestni-izbori-20...ri-glasuvaneto

http://fakti.bg/bulgaria/98017-akade...z-za-glasuvane

Поздрави!
                                Много от малограмотните са възрастни хора, които не са имали възможност да се изучат в бедняшките времена поне до към 1960. Те постоянно намаляват, но все още не е дошъл моментът сериозно да се постави този въпрос, защото игнорирането им ще е непоправима грешка. Тук повечето сме гражданчета, но из селата много нямат средно образование. Не само в гетата е така. А понякога образованият глупак може да навреди повече.
                                Откакто въведоха преференциите дори грамотни хора се объркват. Кому са нужни те? - На манипулаторчетата. Време е експериментът с преференциите да приключи. Това е само игра на демокрация.

Коментар

Working...
                                X