IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    В сделката с газа си пролича васалната роля на Путин - цента е такава каквато китайците искат, метода на оценка е такъв какъвто китайците го искат, огромна част от инвестициите ще я поеми Русия, а Китай просто си диверсифицира нова тръба на такива условия, които да са в тяхна полза, негативите за Путин и ко.
    Ихаааа....
    Хитрата котка се протяга и лови бялата мишка....

Китайците получават газ 30 г а горките руснаци им плащат 400млрд долара,за да са добри и мирни съседи....

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov
      Е и? Това не означава че немците подкрепят Путко.
      Продължаваш като сляпо коте да си мислиш че ще стане чудо

ПП: пак да те питам - що щеш в немция като имаш такава страст към червенухите - и такава непоносимост към демокрацията?
      Преди отговорих на някой , сега на теб. Така се развиха обстоятелствата- предложиха тук работа, приех. Аз предложих някой да ме наеме на същата работа със същите условия в Бг на половината заплата- тук за миналия месец заплатата ми е 2200, този ще бъде с около 50 евро по голяма, аз искам 2200 лв в Бг, аз ще си платя всичко, осигуровки квартира, транспорт, - всичко. Условието е 8 часов работен ден.
      Няма мераклии
      Готов съм да работя за виетнамски донги, Юани рупии, реали, каквото ти дойде на ума- приемам и долари и рубли
      Так казвам така се стекоха обстоятелствата

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
        Като си толкова отворен, що щеш в немечко а не в Китай
        Всичките сте един дол дренки - джудженца с големи устенца и плоски глави - да има къде човек да си подпира халбата с бирата

Днес стана голям смях- изказването на путин за двете седмици .
        Седнали сме на почивката всички и един от немците го каза това. Какъв беше коментара- че 2 седмици са прекалено много време. Но било възможно, защото танковете не можели да вървят толкова бързо.
        Това са коментарите на немците, пак повтарям на немците, аз или руснаците не сме казали нито една дума

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Правя копи пеист на мой коментар до 4ервенасган
          Abe глупчо бездънски, ти наясно ли си че тази шепа земя дава може би около 50 % от дохода на украйна. Преди около 4-5 години киев и олигарсите се бяха изпокарали, президента им тогава ходи да се моли за пари, не бяха плащали данъци около 2 месеца. Не говори преди да се просветиш

Чети внимателно и препрочитай какво съм писал относно двата района. Това за президента е 100 % истина. За неплащането на данъци от донбаските олигарси също. Както искаш така го разбирай. Молдованите са завзели бизнеса с обработваема земя в Украйна, Спомни си Бг преди време, това ще стане с тях, но ще бъде по тежко- повече народ са.
          Мисля че заплатите и пенсиите са замразени, данъците са увеличени, на населението се раздават диплянки как да оцелее в студа, това какво ти говори/ ако въобще ти говори нещо/ какво е то
          Да не говорим за заемите, как ще се връщат???????
          Много просто - след изцепките руски става дума за страна, пострадала във война.
          Кредитите по време на кризата просто ще ги опростят - и ще пратят фирмите да я възстановят. Златна мина, вече се е случвало неведнъж
          Продължаваш да разсъждаваш като червен примат - войната само разорява, но Русь никой няма да я спонсорира ни да я възстановява понеже се е натресла в роля на агресор

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            А кой ти е казал, че Русия и Китай си съперничат. За момента гледам, само си сътрудничат. Нали не ти минава налудничавата идея, че Китай може да владее цяла Евразия? Нито руснаците, нито китайците са мегаломани. Единствените такива са янкитата.
            В сделката с газа си пролича васалната роля на Путин - цента е такава каквато китайците искат, метода на оценка е такъв какъвто китайците го искат, огромна част от инвестициите ще я поеми Русия, а Китай просто си диверсифицира нова тръба на такива условия, които да са в тяхна полза, негативите за Путин и ко.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Естествено, това са пълни глупости Анонимен генерал бла бла, всичко станало при затворени врати - обаче в пресата В статията пише и определено за руската подкрепа след успехите на украинците в първата половина на Август.

Трябва да съм малоумен да вържа на подобни глупости - затова и коментара ми ЕЖК е още в сила.

Апропо да приемем военна победа и цяла, подчертавам ЦЯЛА Украйна в Русия. Резултата? Русия по-бедна от сега, Украйна разорена и търсеща възможност да се откъсне пак - както и преди 20-тина години. Ами честито на печелившия (Китай) Горко на губещия (Русия). И всичко самоз а да се закрепи един запъртък (хаяско) още малко на власт Както е тръгнало ще има гладни бунтове у дома си скоро.

+ НАТО по всички руски граници, халал да им е !
              Правя копи пеист на мой коментар до 4ервенасган
              Abe глупчо бездънски, ти наясно ли си че тази шепа земя дава може би около 50 % от дохода на украйна. Преди около 4-5 години киев и олигарсите се бяха изпокарали, президента им тогава ходи да се моли за пари, не бяха плащали данъци около 2 месеца. Не говори преди да се просветиш

Чети внимателно и препрочитай какво съм писал относно двата района. Това за президента е 100 % истина. За неплащането на данъци от донбаските олигарси също. Както искаш така го разбирай. Молдованите са завзели бизнеса с обработваема земя в Украйна, Спомни си Бг преди време, това ще стане с тях, но ще бъде по тежко- повече народ са.
              Мисля че заплатите и пенсиите са замразени, данъците са увеличени, на населението се раздават диплянки как да оцелее в студа, това какво ти говори/ ако въобще ти говори нещо/ какво е то
              Да не говорим за заемите, как ще се връщат???????

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                А кой ти е казал, че Русия и Китай си съперничат. За момента гледам, само си сътрудничат. Нали не ти минава налудничавата идея, че Китай може да владее цяла Евразия? Нито руснаците, нито китайците са мегаломани. Единствените такива са янкитата.
                Китай вече е правил опити да променя границите - и те и Рашките са мегаломани. С тая разлика че Китай вече може да си го позволи
                На сътрудничество ли ти прилича да им подарят половината находище и да сключат договор на половин цена за 30 години? На мен - на обир, смешката е че сценария вече е гледан в БГ с разпродажбите на концесии

Коментар

Естествено, това са пълни глупости Анонимен генерал бла бла, всичко станало при затворени врати - обаче в пресата В статията пише и определено за руската подкрепа след успехите на украинците в първата половина на Август.

Трябва да съм малоумен да вържа на подобни глупости - затова и коментара ми ЕЖК е още в сила.

Апропо да приемем военна победа и цяла, подчертавам ЦЯЛА Украйна в Русия. Резултата? Русия по-бедна от сега, Украйна разорена и търсеща възможност да се откъсне пак - както и преди 20-тина години. Ами честито на печелившия (Китай) Горко на губещия (Русия). И всичко самоз а да се закрепи един запъртък (хаяско) още малко на власт Както е тръгнало ще има гладни бунтове у дома си скоро.

Коментар

Понеже виждам че се съмняваш пускам 2 линка http://www.spiegel.de/politik/auslan...-a-989328.html
                    Kommentar zur Nato-Strategie:Angeber, nein danke

http://www.spiegel.de/politik/auslan...-a-989308.html
                    Analyse der militärischen Lage:Nato sieht Ukraine bereits als Verlierer des Konflikts
                    Нато вижда украйна като губещ в конфликта

Коментар

ЕЖК хахахаа, Една Жена Каза

Червените, към анонимност ли избихте като започна да пропада земята под краката ви?
                      Понеже виждам че се съмняваш пускам 2 линка http://www.spiegel.de/politik/auslan...-a-989328.html
                      Kommentar zur Nato-Strategie:Angeber, nein danke

http://www.spiegel.de/politik/auslan...-a-989308.html
                      Analyse der militärischen Lage:Nato sieht Ukraine bereits als Verlierer des Konflikts
                      Нато вижда украйна като губещ в конфликта

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        ...Подушвам, че са от една порода...
                        Що стана с руските войници на украйнска страна...
                        Този даващ убежище украйнски батальон бил разбит ....

Коментар

Защо смяташ че някой чака украинските боклуци???
                          По тази логика ние трябва да сме износител Н 1 на света, но нещо не така стоят нещата.
                          Оказва се че тези теории не работят/ невидимата ръка на пазара/, просто пазара е монополизиран. Това което ти предлагаш е самоубииство за Зап. Европа
                          Щото Тини Украйна е голяяяма и близо до Немция. Не като БГ - износ за Гърция, Македония или Румъния ше правите?
                          Просто пазара си свърши работата и във възхода на Полша, и на Чехия и на Словения. Една Унгария закъса и то щото има същите магарета за водачи както руснаците - все се дървят и все го ядат.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov
                            Моля моди да затрие постинга и да банне Менти защото въвлича Ирак
                            знам че си от потурнаците но не мога да ти помогна...
                            Според европейската преса...
                            Против санкции срещу Русия ще бъдат Унгария ,Словакия , Чехия ,Кипър ....плюс Гърция и Италия....
                            Франция ще си продава кораБчетата на всяка цена....

Коментар

Като си толкова отворен, що щеш в немечко а не в Китай
                              Всичките сте един дол дренки - джудженца с големи устенца и плоски глави - да има къде човек да си подпира халбата с бирата
                              ...Подушвам, че са от една порода...

Коментар

Заеби, колкото беше вярна историята с влезлите и унищожени руски Бтр- и 12-15 на брой.
                                То си е за смях отвсякъде
                                "Бял камион ме преследва в живооота..."
                                Новия руски химн де

Коментар

Working...
                                X