Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМного щеше да е интересно коментираното назначаване на Саакашвили(???) в правитетелството на Украйна ....
За какво въобще иде реч ...
Саакашвили отказа
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеОтказ от России - цайтнот Путина:
http://www.vecherni-novini.bg/%D0%BD...B8%D1%82%D0%B5
Ето го целия им елит, продал собствената си страна и народ отдавна отдавна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениети си свирач на американците ,даже и не на български партии от дясно........
няма партия която да подкрепя спирането на Южен поток.....официално...
Печалбите се реализират и гарантират предварително, на хартия. След това се пристъпва към изпълнение на договори. Истината е, че печалби ЗА СТРАНАТА в този му формат не бяха гарантирани, останалото не е важно. Не е важно, че някой се е разквичал по телевизията, защото са му прецакали далаверата. Важна е България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНапомня ми началото на 90-те в БГ. Всякакви безработни "експерти" и неуспели български имигранти бяха назначани за министри и техни съветници само за това, че идват от чужбина. Удивително е чуждопоклонничеството при всички "цветни революции". Резултатът за БГ бе плачевен, както всички видяхме. В Нуландистан ще е още по-зле. Много по-зле.(???) в правитетелството на Украйна ....
За какво въобще иде реч ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениети си свирач на американците ,даже и не на български партии от дясно........
няма партия която да подкрепя спирането на Южен поток.....официално...Last edited by BAD; 03.12.2014, 11:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеНе са успели!Още не са им превели заплатите от посолството.
няма партия която да подкрепя спирането на Южен поток.....официално...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМного интересно е новото правителство на независима Украйна...
Коментари ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеПреди малко в Москва банка Юнистрим купуваше налична чуждестранна валута по курс 67,505 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 67,9950 руски рубли за 1 евро. А вие успяхте ли да си смените руските рубли за евро или левове?
Коментар
-
Борисов иска да спаси "Южен поток"
Премиерът научил за решението на Путин от новините
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/12/...n-potok.247210
И сега НПОП гласували за герб какво ще правят....
къдее стамби , кандид и равновесие да ни обяснят ......че нещо изчезнаха.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, не са ли били славяни ( виж Форката как напъва )
Коментар
-
Преди малко в Москва банка Юнистрим купуваше налична чуждестранна валута по курс 67,505 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 67,9950 руски рубли за 1 евро. А вие успяхте ли да си смените руските рубли за евро или левове?Last edited by the money-maker; 03.12.2014, 10:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТъпо..
Вярвам, че това Ви прави щастливи.. Утре, ай, най-късно вдругиден Русия ща фалира, Путен ща го обесят на лобното място пред Минин и Пожарский, и ще настане мир, щастие и ДЕМОКРАЦИЯ по цялата планета, а двама-трима платени трола тука ще останат без работа, щот няма да има по кво да плюят... Умните и знаещи писачи ще налазите друга... ОК, Това хубаво.
АМА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЕМАТА - У К Р А Й Н А ...
Спрете спама !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар