IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шапок,

нали съм ти казвал, че като тръгне фуражка да обяснява на инженер-корабостроене разни неща и ми става смешничко

Запази си тия лафчета, тип пропаганда за червените бабички, че идат избори. Белким някоя се прилъже.

П.П. В момента усещаш ли как си противоречиш?

Нали до преди месец-два яростно ми спореше, че технологията втечнен газ е много "скъпа" - па сега си завъртял дупарата на 180 градуса и понеже Джуджака изкарал "цели" 300 хил. тона стана внезапно пичовска технолоджи.

Кое е вярното? - хихи

На фактура си и ти - нямам време да се занимавам с пенционери.

Коментар

• Първоначално изпратено от pu10 Разгледай мнение
      През 2037-ма няма да има живи след гладната Путьовска зима в Русь Но виж - Китай ще има нефт хахахаха
      Гледайки назад в световната история се откроява голата истина,а тя е че първите
      винаги падат в кърви и рано или късно последните стават първи.До 2037г има много
      време ,якамилата ,якамиларя,я и двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        До 2037 руската корпорация ще достави в Китай 720 милиона тона суров петрол.
        През 2037-ма няма да има живи след гладната Путьовска зима в Русь Но виж - Китай ще има нефт хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

С какво ще добиват газ и дълбок нефт + арктически като нямат технологии.
          Въх, къф Иксперт само.
          Добивът на петрол от Арктика става промишлен

"Газпром нефт" започна да зарежда втори танкер с петрол от Приразломното находище, където бе добит милионният барел петрол от новия сорт ARCO (Arctic Oil), съобщи кореспондент на ИТАР-ТАСС от мястото на събитието.

В следващите дни танкерът с нефт от сорта ARCO ще се насочи към северозападната част на Европа. Първият танкер с нефт, добит на Приразломно, тръгна от находището през април тази година.
          До края на годината още два танкера от Приразломното находище ще натоварят около един милион барела петрол. Общо за първата година от промишлената разработка на находището ще бъдат добити около 2,2 милиона барела петрол (300 хил.тона).
          Приразломно е първият в света проект за добив на петрол от арктическия шелф със стационарна платформа. Добивът в рамките на пилотния проект започна през декември 2013 година.
          В находището са пробити една добиваща сонда, завършва се пробивът на една нагнетателна. До края на 2014 г. се планира да приключат основните дейности по пробиването на поглъщателен сондаж, а през 2015 г. - да бъдат пробити още четири.
          На, чети Иксперт по празнодрънкане!

На ти още:
          "Роснефт" преговаря с китайска петролна компании за съвместен добив на територията на Русия. Според шефа на корпорация Игор Сечин, ръководителите на двете страни са се договорили за създаването на специални работни групи във всички области на стратегическото развитие. Русия и Китай ще създадат съвместно предприятие за съвместно производство на петрол в арктическия шелф, съобщи шефът на „Роснефт" Сечин, пише actualno.com. Той обаче не уточни мястото, където се планира да бъде добиван нефт, посочвайки, че то се обсъжда при пълна конфиденциалност. През октомври 2013 г. медиите съобщиха, че "Роснефт" и китайската Sinopec са подписали меморандум за доставки на петрол и петролни продукти в размер до 100 милиона тона за 10 години от 2014-а . Общата стойност на договора може да достигне 85 милиарда щатски долара. До 2037 руската корпорация ще достави в Китай 720 милиона тона суров петрол.
          http://www.novini.bg/news/178172-%D1...source=flip.bg
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
            Ми аз други смелчаци да се бият с Русия не виждам освен теб,Ни на ЕС му стиска ни на САЩ НИ на НАТО ....Само ти се репчиш на Путин незнайно защо.
            Ами, аз ти казах, че мога да ти смъкна цената на газта от днешни 500$ на 350$, ама теб не те кефи.

Това в нормалните държави се води корупция в особено високи размери и се лежи по 20-ка години.

Какво има да коментирам с теб? Че си продажник ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
              Та казваш САЩ официално ще напечатат 2 трильона гущера и ще ги подарят на братска Украйна . Е аз пък ти казвам, че кривоносите от ФЕД ще възстановят традицията на публичния линч на тая администрация, която направи подобно нещо .
              Говори си, не ми пречиш

Коментар

Шапок,

а какво ще кажеш за последните 10 години като Грузия, Осетия, Нагорни-Карабах, Чечня, Молдова - сега и Украйна?

Добави и че 3 руски республики вече искат да си сменят името + марш за независимост в Сибир?

Имаш ли обяснение или пак ще почнеш с лафчетата: "А, вие защо биете негрите?"

Заминавай да се биеш за алчното джудже - какво само висиш по форумите да пишеш глупости
                И какво последните 10 години? Осетинците не са грузинци. От къде на къде Грузия ще претендира за Южна Осетия? Че дори ще се опитва да се прави на велика сила, та чрез война да я вземе? Ама като влязоха руските войски в Южна Осетия и Саакашвили се наака в памперса си.
                Та и ти като отиваш да биеш джуджи си сложи памперс. Нямаш нужда от голям размер. И без туй си маломерен.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от pu10 Разгледай мнение
                  Па както рекнах в тази тема на един друг (но коментара беше за $) - сумата е без значение докато ти държиш печатницата - и светът използва валутата ти
                  Нищо на тоя свят не е деноминирано ни в рубли, ни в корейски вонги Дали ще се сетиш защо?
                  Та казваш САЩ официално ще напечатат 2 трильона гущера и ще ги подарят на братска Украйна . Е аз пък ти казвам, че кривоносите от ФЕД ще възстановят традицията на публичния линч на тая администрация, която направи подобно нещо .

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Добави и конфликта с Норвегия за Шпицберген, който макар да се размина само с показване на мускули, си беше една чисто завоевателна война за ресурси...

А тези дни възстановяват постоянната военна база в Арктика на о. Котелний пак по причина прогнозираната от мнозина петролна война в Арктика...

Разбира се, не знам, за какво ще я водят тази война, като вече са отрязани от технологиите за добив точно там...
                    Нали питах плевенската и дряновската интелегинция.

С какво ще добиват газ и дълбок нефт + арктически като нямат технологии.

Понеже "енергийния" спец няма да може да ти отговори от няколко години Путьо дава държавна субсидия от 36$/барел при добив на П10 и П50.

И пак греда

Или накратко всички се зверят на УСА и клякат да ги канят да инвестират в добива, а след няма и 5 години като текне кранчато почват да се ослушват как да не си платят и да се направят на "разсърдени".

После що ги броят за варвари - че те не могат един пиклив 10 годишен договор да спазят, па какво остава за стратегическо партньорство?

Иначе на Украйна едностранно надуха цената и от 1.3 млрд. станаха внезапно на 5.4 млрд. само за 2013г. - като на "братски/православен" народ - хихих

Коментар

Ми аз други смелчаци да се бият с Русия не виждам освен теб,Ни на ЕС му стиска ни на САЩ НИ на НАТО ....Само ти се репчиш на Путин незнайно защо.

Щото е хъш и половина...

Коментар

Ми аз други смелчаци да се бият с Русия не виждам .
                        Ми за какво да се биеш с човек който винаги можеш да умориш от глад и безпаричие.

Коментар

По-коректно е да се каже "спестиха" си няколко млрд. $ понеже договор с Гъзпром изтичаше скоро, па те им даваха 100$ отстъпка/наем за черноморския флот.

Само, че обла фуражка, клела се в знамето на СССР няма да ти отговори срещу кого ще бие тоя Черноморски флот.

Нито БГ, Румъния, Турция, Грузия, Украйна си е помисляла да ги напада? Па, те гласят военен флот.

Малко ракетки над Шумен и ще му дойде акъла в главата

Коментар

Разбира се, не знам, за какво ще я водят тази война, като вече са отрязани от технологиите за добив точно там...
                            Русия е високо технологична нация - ще измислят нещо - сковано от арматурно желязо и вързано с тел.

Коментар

Добави и конфликта с Норвегия за Шпицберген, който макар да се размина само с показване на мускули, си беше една чисто завоевателна война за ресурси...

А тези дни възстановяват постоянната военна база в Арктика на о. Котелний пак по причина прогнозираната от мнозина петролна война в Арктика...

С тюлените хахахаха
                              Трябва да се научат да произвеждат. Някой ден. В американски фабрики - както стана с Китай Засега са под тяхното ниво на развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
                                Е да Гърция глътна едни 500 милиарда евро и тепърва ще излиза на международните пазари, ама мащабите и състоянието в Украйна говорят за едни цифри по големи от гръцките в порядък. Та казваш с чужди пари ще възстановят Украйна - та пасочи ми чий - може би Германия, където швабите още стискат зъби и гледат злобно гърците , или пък френчетата дето щатите ги дупят с едни глоби по банките и се чудят как да вържат бюджета , може би МВФ дето им отпуска от 2 години 2.5 милиарда долара, ама все е за утре . Ааа сетих се - новите европейски членове начело с България ще сформират спасителен фонд от 1.3 трильона евро за да приобщят един голям гладник към европейската трапеза .
                                Па както рекнах в тази тема на един друг (но коментара беше за $) - сумата е без значение докато ти държиш печатницата - и светът използва валутата ти
                                Нищо на тоя свят не е деноминирано ни в рубли, ни в корейски вонги Дали ще се сетиш защо?

Коментар

Working...
                                X