Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа вразумят глупаците от другата страна на атлантика
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИ знаеш ли всъщност каква е стратегическата причина за подводниците с балистични ракети
Аз всъщност знам че не знаеш, ама де да знам може пък да изненадаш - макар че намирам това за крайно невероятно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИ знаеш ли всъщност каква е стратегическата причина за подводниците с балистични ракети
Аз всъщност знам че не знаеш, ама де да знам може пък да изненадаш - макар че намирам това за крайно невероятно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДа "измислената" военна мощ....затова ли Естония и Полша в момента треперят като листи?Затова ли НАТО днес заявява, че не желае да се конфронтира с Русия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДобре че е равновестко да ме осведоми че държава която има ядрени подводници с балистични ракети била джудже в морето.....Голяма работа е равновестко кат се наспи на обяд и фалорка Русия.Очаквам скоро да напише че е и космическо джудже.И да ми обясни как пиндостанците ще си защитат спътниците ако руснаците решат да ги свалят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениемухахаха че то подводниците и ракетите са олицетворението на агресивна стратегия за водене на война. Тези неща само унищожават, не са направени да завлядават или запазват територия. Като разчитането и на двете е проява на слабост, не на сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМоже би защото ви дразниТолкова усилия полагате да превъзнасяте Путя, че очевиднно за вас е важно Той да бъде превъзнасян. Същото и като измислената военна мощ на Русия, след като е важно за вас, значи е важно и за нас
Проявявам емпатия така да се каже.
Затова ли НАТО днес заявява, че не желае да се конфронтира с Русия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМоже би защото ви дразниТолкова усилия полагате да превъзнасяте Путя, че очевиднно за вас е важно Той да бъде превъзнасян. Същото и като измислената военна мощ на Русия, след като е важно за вас, значи е важно и за нас
Коментар
-
Добре че е равновестко да ме осведоми че държава която има ядрени подводници с балистични ракети била джудже в морето.....Голяма работа е равновестко кат се наспи на обяд и фалорка Русия.Очаквам скоро да напише че е и космическо джудже.И да ми обясни как пиндостанците ще си защитат спътниците ако руснаците решат да ги свалят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИ защо си обсебен тогава от джуджето русия, от джуджето путин... ти не можеш да заспиш бе човек, ако не метнеш поне 10 клетви по адрес на ввпТолкова усилия полагате да превъзнасяте Путя, че очевиднно за вас е важно Той да бъде превъзнасян. Същото и като измислената военна мощ на Русия, след като е важно за вас, значи е важно и за нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКакъв флот те гони руснаците имат ракети и подводници те не са агресори.Американците са страхловци никога не биха посмели да се бият с руснаци щото ще ядат голям бой
Коментар
-
Цитат:
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Бате Пешо - много си зле. Военоморските сили на Русия не могат да се съревновават дори и с испанските или италианските. А САЩ подържа морски флот по-голям от този на ВСИЧКИ останали държави взети заедно - включително вътре и на съюзниците му.
Русия е джудже в морето - буквално.
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКакъв флот те гони руснаците имат ракети и подводници те не са агресори.Американците са страхловци никога не биха посмели да се бият с руснаци щото ще ядат голям бой
ТО скоро се видя, морското джудже изпрати един 30 годишен самолет и американските великани се подрискаха и пуснаха рапорти за уволнение.
Смешници те са необходими на обществото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи без да познавам руската история знам за една война Руско Турска 1977-1978.И я спечелиха руснаците.Няма война в която те да не са победители.И Първата и Втората световни войни спечелиха.А великата БГ империя като насрана загуби всичко.Марандитко на 5.09.1944 доколкото знам те ни обявяват война.Къде беше великата БГ империя да ги разгроми и натика в Сибир?Защо ги срещаха с хляб и сол?И питай дядо си дали не е заклал и кокошка и винце да е наточил...
Коментар
Коментар