А нови санкции ще има ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеУважаеми, ти можеш ли да четеш ???
Каква връзка има написаното от теб с това което аз съм писал ???
Какво ме интересува какво е била преди 1500 години ???
Много сериозно си зациклил в миналото !!!!!!!! Трябва ти сериозна помощ !!!!
понеже си употребил израза "пригранични" райони на Русия - любезно ти дадох атлас на Европа и да ми посочиш на кое викаш така?
Атлас е даден през 100 години интервал ( равно на 1 век ) - за Европа е от над 2000 години.
Моля те, посочи ми на кое викаш така, понеже аз лично Русия не мога да я намеря в над 80% от времето на картата и не я виждам, па камо ли приграничните й райони.
П.П. Казва се погранични райони, но разбрах, че не си българин и затова пасувам.
Поздравления за добрия Български език!Last edited by marandi; 10.10.2014, 19:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеУважаеми, ти можеш ли да четеш ???
Много сериозно си зациклил в миналото !!!!!!!! Трябва ти сериозна помощ !!!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеС две думи приказваш под общ знаменател.
Пак не разбрах каква е разликата с 3 000 французи отишли да се бият за ИДИЛ ?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеПредполагам говориш за навлизане в Украйна - за другото си е ебаси геноцида ...
Пращането на военни части в друга държава е функция на някоя официална заповед! А дали е пусната официално в медиите е съвсем друго! Не случайно по-долу казах войнишките майки и дадох линк - има много сведения как децата/мъжете им са отишли ужким на "почивка" в Украйна докато са били на редовна служба а после се прибират в ковчези.
Пак не разбрах каква е разликата с 3 000 французи отишли да се бият за ИДИЛ ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова е европейски атлас:
http://www.euratlas.net/history/europe/1300/index.html
Давам ти го към 1300-1400 година след Христа.
Би ли ми посочил къде се намира държавицата Путифилия на него? И ако можеш да ми я намериш 1500 години назад къде е била, понеже съм Рус и не виждам.
Благодаря предварително!
Много сериозно си зациклил в миналото !!!!!!!! Трябва ти сериозна помощ !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Бесславный конец небольшой строки в истории великого и многострадального государства Россия."
Колко дена чакам някоя БГ матрьошка да ми обясни?
П.П. После след една лъжа за "история" веднага се лепнала случайно думичката за "велика" ......
Предната нощ ви вадих абсурдите, които си приписват москвичите от типа Москва била основала Киев?
Карта на Европа ви сложих да ми покажете къде я пише тая "история" да'е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБесславный конецСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕстествено, че Обомба проспа руската решимост да се защитават. Така както и Хитлер ги подцени, и Наполеон, и тевтонските рицари, и викингите на шведския крал, и монголите на Чингиз Хан...
...
Преди 10 мин. Моркуфа даже нападна Русия, ако не разбра ( по заповед на Путьо ).
Гоуеми сте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеВсеки ден контактувам с лекари. На професионална основа.
А ти ?
Какво оспорваш от написаното ?
http://www.euratlas.net/history/europe/1300/index.html
Давам ти го към 1300-1400 година след Христа.
Би ли ми посочил къде се намира държавицата Путифилия на него? И ако можеш да ми я намериш 1500 години назад къде е била, понеже съм Рус и не виждам.
Благодаря предварително!
Коментар
-
Кривата сметка на Путин
Кривата сметка на Путин
http://inforesist.org/chetkij-proschet-putina/
"Надо отдать Путину должное, он четко просчитал, что Запад струсит и ни при каких обстоятельствах не пойдет на лобовое столкновение с Россией.
В начале путинской агрессии против Украины, Запад лишь реагировал на действия Путина. Сегодня, судя по ряду признаков, антипутинская коалиция выработала стратегию своих действия.
Теперь вместо лобового противостояния у Путина будут по кусочку отщипывать пространство для маневра. И здесь начинают работать другие принципы. Это уже не игра в Чапаева, это шахматы. Здесь экономический, политический и военный потенциал важнее готовности к действию и воли к победе. В этой борьбе становится бессмысленным ядерный потенциал. Не будешь же проводить учения РВСН после каждого щипка.
Но результат таких маленьких шагов предсказуем. Если не Гаага, то развенчание культа личности на ХХ Съезде ЕР, после естественной кончины вождя. Возврат награбленного, нефть в обмен на продовольствие и жуткая ломка привыкшего к патриотическому наркотику населения.
Бесславный конец небольшой строки в истории великого и многострадального государства Россия."
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНима Обама и ко. са целели Крим да се анексира от Русия и източните региони да се отцепят и да се бият срещу новото правителство, което лично Обама го назначил като свалил предишното? Е ако е така много шизофренично ми изглежда ....
Обомба нападна Украйна за да отмъсти за унижението си в Сирия! Когато решиха да разбомбят Сирия по подобие на много други преди това, руснаците им казаха "Стига толкова. Там има наша военна база.Този път няма да ви позволим!" Нуландистанци проспаха факта, че украинци в украйна са само в Зап. Украйна около Лвов, където говорят диалект на полския. Всички останали са си руснаци. Още преди няколко години оня продажен мърльо Ющенко се опита да пусне нато в Крим да правят база, но кримчани се вдигнаха като един и не дадаха нито на един натовски моряк да слезе на сушата! те така...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМдам ...
стигнах до черничкото и спрях.
На доктор ходил ли си скоро? ( загрижено )
А ти ?
Какво оспорваш от написаното ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеХайде сега дай да видим официалните заповеди на Путин за навлизане в Русия ..... или само си чешеш езика преди вечеря ?
Пращането на военни части в друга държава е функция на някоя официална заповед! А дали е пусната официално в медиите е съвсем друго! Не случайно по-долу казах войнишките майки и дадох линк - има много сведения как децата/мъжете им са отишли ужким на "почивка" в Украйна докато са били на редовна служба а после се прибират в ковчези.Last edited by needtoknowmore; 10.10.2014, 18:30.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеЗащо обсъждате цяла Урайна в контекста на ставащото в 2 - 3 области ?
Имате пригранични с Русия райони , където се водят някакви бойни действия , а другата част на Украйна си функционира както преди. Хората си ходят на работа и т.н. Безпокойство има , но животът си върви.
В същите тези конфликтни зони има 3 - 4 центъра / политически, икономически, представители на някой си и т.н. както искайте го разбирайте / които привличат наемници от цяла европа и си се пуцат помеду си.
Намерете някой украинец живеещ в момента там и си поговорете. Много интересни неща могат да се чуят. По телевизията или в нета със сигурност няма да ги намерите.
Между другото, тая година в Гърция като ходих на море , хотелът беше пълен с украинци. Па да не бяха се преселили заради войната ?
стигнах до черничкото и спрях.
На доктор ходил ли си скоро? ( загрижено )
Коментар
Коментар