Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТогава очакваме от теб да идеш и да протестираш пред някоя от 3-те пиндостански военни бази в България, чийто обитатели са неприкосновени заради клаузите за екстериториалност! Очакаваме да заплюеш предателите във властта, които позволиха изконно българска територия да бъде харизана на чужда държава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТочно така,това и имах в предвид.Дори и като ДОМАКИН Австралия ,и Премиерът и няма право да казва кой да идва и кой да не идва.Има си процедура.В случая някои хора са си изтървали нервите първоначално и са излезли от правомощията си да определят присъстващите на база на някои хипотези,които не са доказани.Визирам Боинга...В последствие обаче си променят мнението.
http://www.theguardian.com/world/201...raine-tensions
Що така не се състоя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение...и от мен трябва да очакваш, че ще защитавам България и българското с цената на всичко...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБобанов Уно,
дали греша?
--------------------------------------------
Цитат:
бът
Австралийският премиер Тони Абът обеща да са противопостави на руския президент Владимир Путин по време на срещата на Г-20 следващия месец заради загиналите 38 австралийци от сваления самолет над Украйна на 17-и юли, отбелязва "Франс прес".
Австралия ще бъде домакин на срещата в Бризбън, която ще се проведе на 15-и и 16-и ноември. Путин ще присъства на срещата, въпреки притесненията относно действията на Русия в Украйна.
"Ще се противопоставя на Путин. Ще му кажа, че тези австралийци бяха убити от подкрепяните от Русия сепаратисти с руско оборудване", каза той. "Разбираме, че той не е искал това да се случи, но сега настояваме за пълно сътрудничество по разследването. Ако бъдат установени заподозрени, върху които той има влияние, те трябва да се изправят пред съда", добави Абът.
Първоначално Австралия не бе съгласна руския президент да участва в срещата на Г-20, но други страни членки настояха за неговото участие поради геополитическото напрежение.
"Мисля, че с Русия ще бъдат проведени много трудни разговори, а разговорът с Путин ще бъде най-труден. Не ние трябва да решаваме кой да участва в Г-20 и кой не."
http://news.ibox.bg/news/id_1906991503
-----------------------------------------------------------
Други държави са се застъпили за Хаяско иначе щяха да му бият шута, както и от бившето Г-8
Ама, ти си чети агенция Фикус - няма лошо
http://www.theguardian.com/world/201...raine-tensions
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВсеки ден по няколко пъти. Всички пиндофили се срамувате, че сте българи и боготворите пиндостан и гейропейските им пудели.)...и от мен трябва да очакваш, че ще защитавам България и българското с цената на всичко...особено срещу попълзновенията на североизточната сган...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКога съм твърдял подобно нещо, че не се сещам...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКога съм твърдял подобно нещо, че не се сещам...
За да сме ясни - както винаги съм казвал, боклук има навсякъде...боклукът няма националност или политическа ориентация, боклукът си е боклук, а Путята е най-големия боклук алайв или нашего времени, ако предпочиташ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПС: В момента руските клиенти за имоти намаляха, защото инфлацията и кризата доста сериозно ги притиснаха и в Русия яко им промиват
живеят тук или да купуват имоти са цивилизовани хора с които никога не е имало проблеми. Ако не искаме такива имигранти и то които идват с пари, какви по дяволите да заселим тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНали всички западняци бяха супер по по най най укни образовани хубави богати честни неподкупни.Сега видя ли.
За да сме ясни - както винаги съм казвал, боклук има навсякъде...боклукът няма националност или политическа ориентация, боклукът си е боклук, а Путята е най-големия боклук алайв или нашего времени, ако предпочиташ...Last edited by X_Y; 13.10.2014, 16:21.
Коментар
-
Бобанов Уно,
дали греша?
--------------------------------------------
Цитат:
бът
Австралийският премиер Тони Абът обеща да са противопостави на руския президент Владимир Путин по време на срещата на Г-20 следващия месец заради загиналите 38 австралийци от сваления самолет над Украйна на 17-и юли, отбелязва "Франс прес".
Австралия ще бъде домакин на срещата в Бризбън, която ще се проведе на 15-и и 16-и ноември. Путин ще присъства на срещата, въпреки притесненията относно действията на Русия в Украйна.
"Ще се противопоставя на Путин. Ще му кажа, че тези австралийци бяха убити от подкрепяните от Русия сепаратисти с руско оборудване", каза той. "Разбираме, че той не е искал това да се случи, но сега настояваме за пълно сътрудничество по разследването. Ако бъдат установени заподозрени, върху които той има влияние, те трябва да се изправят пред съда", добави Абът.
Първоначално Австралия не бе съгласна руския президент да участва в срещата на Г-20, но други страни членки настояха за неговото участие поради геополитическото напрежение.
"Мисля, че с Русия ще бъдат проведени много трудни разговори, а разговорът с Путин ще бъде най-труден. Не ние трябва да решаваме кой да участва в Г-20 и кой не."
http://news.ibox.bg/news/id_1906991503
-----------------------------------------------------------
Други държави са се застъпили за Хаяско иначе щяха да му бият шута, както и от бившето Г-8
Ама, ти си чети агенция Фикус - няма лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи той Бърни срещу съответната сума в личната му сметка ще говори същото и за Ким Чен Ун....Last edited by X_Y; 13.10.2014, 16:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе само Бърни....според мен е купил всички....Всичйи от Ф1 са "скъсани" и лесно могат да се подкупят
https://www.google.bg/search?q=tamar...ed=0CAYQ_AUoAQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи той Бърни срещу съответната сума в личната му сметка ще говори същото и за Ким Чен Ун....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДогодина Лада ще спечели - товорищ Джуджо е заръчал "класиренето", понеже Раша била втория производител на автомобили според родните матрьошки
П.П. Днес интересна "престрелка" е станала между финансовия министър на Монголия и Хаяско.
ФинМин-ът е казал директно, че нямат кинти за военната им програма и че е пълна утопия. Сега Хаяско умува откъде да издири кинти и ще ходи да проси в Китай и на сбирката на Г-20 в Австралия, въпреки че австрлийците му казаха, че не желан да се вясва там, понеже избиха 64 австралийци в Боинг-а.
Грешиш....Промениха си мнението австралийците.Изоставаш с новините.
Министърът на финансите на Австралия очаква президентът на Русия да участва в срещата на Г20 през ноември
12 Октомври 2014 | 10:29 | Агенция "Фокус"
Сидни. Министърът на финансите на Австралия Джо Хоки очаква президентът на Русия Владимир Путин да участва в срещата на Г20, която ще се проведе през ноември в австралийския град Бризбейн, и да има пълноценен диалог с участието на световните лидери.
„Аз смятам, че на срещата се очаква пълен и честен диалог с президента Путин”, каза министърът пред местната телевизия ABC.
В края на септември говорителят на руския президент Дмитрий Песков каза, че Русия възнамерява да участва във всички дебати на срещата в Г20. А вицепремиерът Игор Шувалов коментира, че форматът Г20 без Русия е невъзможен и няма механизъм за изключването на страната от него.
http://www.focus-news.net/news/2014/...z-noemvri.html
Коментар
Коментар