IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво сте се разлигавили,дай линк,та дай линк
    Путлерова Русия е непобедима ! Цената и производството на газ и нефт не падат ! Китай купуват всичко на завишени цени и руснаците ще се къпят в мед и масло ! РуПлата е най-ценната валута на света и е във висините спрямо долар,евро,франкове,донги и каквото там се сетите.
    Който е против горното го чакат само ядрени ракети,психотропни,психотронни и климатични оръжия !
    Те това е,ако искате вЕрвайте,ако искате не.!!!
    И като се събудим............

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Извинявам се,ама в първия сайт виждам една статия ,която показва добива на газ за 14.10.2013г За да направим сравнение е необходимо да имаме данни за същия период на 2014г.Такива данни аз поне е не видях.Ако може да ми ги дадете,за което предварително Бкагодаря.
      Белоруския сайт няма да го коментирам.Те пишат ,че ползват инфо от ЦДУ на Русия,а на техния сайт няма инфо.Може да бъде получено след предварителна заявка,
      Да де то и аз същото им хортувам , ма отговора е има данни ...някъде там в мъглата
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Марко виж какво съм писал преди няколко дни къде спа:

И искаш линкове та ето ти:
        http://www.angi.ru/news.shtml?oid=2805659

http://www.afn.by/news/i/200947

Изключвам тези линкове и всичко - как Марко, правиш презумпция за днешна дата базирано на отчет за 1-то полугодие! Абе почвам се чудя ти клиенти имаш ли щото до сега само някви врели не кипери си измисляш и го раздаваш по комунистически?
        Извинявам се,ама в първия сайт виждам една статия ,която показва добива на газ за 14.10.2013г За да направим сравнение е необходимо да имаме данни за същия период на 2014г.Такива данни аз поне е не видях.Ако може да ми ги дадете,за което предварително Бкагодаря.
        Белоруския сайт няма да го коментирам.Те пишат ,че ползват инфо от ЦДУ на Русия,а на техния сайт няма инфо.Може да бъде получено след предварителна заявка,

Коментар

• Това е новинарски сайт , не сайт на газпром , и на първо четене не виждам каде има добива по дни в реално време....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Ти приятел страдаш от мъзъчна недостатъчност щом кано се хвърляш на амбразурата заради лъжите на тоя клоун.

Той това го пише от месеци наред , без да даде линк от къде вади данни......за мен си ги измисля !!!

Няма данни в реално време за текущия добив от Газпром ....
            Марко виж какво съм писал преди няколко дни къде спа:
            Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            Сега чакам Марков и цялата питонофилия да коментират! Последното, което писаха те бяха някво увеличение на приходи ама на отминал период и то вееха все едно са си бучнали перо от зад!
            И искаш линкове та ето ти:
            http://www.angi.ru/news.shtml?oid=2805659

Изключвам тези линкове и всичко - как Марко, правиш презумпция за днешна дата базирано на отчет за 1-то полугодие! Абе почвам се чудя ти клиенти имаш ли щото до сега само някви врели не кипери си измисляш и го раздаваш по комунистически?
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Най-после, заветния линк... Понеже много комундета го искаха...
              Щастието им вече е пълно, вече са доволни, ЛИНК СИ ИМАТ!!!!!!!!!!!!!!!
              Сега ще видим, прочетем и чуем тук, че източника на информация е зле...
              ....

Коментар

рови назад и чети, няма аз да ти го търся
                Чета редовно и линк данни не съм видял... !!!

Коментар

даи да видим линка ?
                  рови назад и чети, няма аз да ти го търся

Коментар

ТИ В КОЛКО ФОРУМА ПРОПАГАНДИРАШ, ОЩЕ ПРЕДИ ТРИ ДНИ ТИ ДАДЕ ЛИНК...
                    даи да видим линка ?

Коментар

• Ленин създаде Украйна като държава, когато след Първата световна им даде днешната Източна Украйна. Сталин, момчето от Грузия, има даде Западна Украйна след Втората световна, земите около Лвов, които винаги са били или част от Полша или част от областта Галиция на бившата Австро-Унгарска империя. Хрушчов, момчето от едно украинско село, им даде Крим през 60-те, който винаги е бил част от Руската империя...

Укрите трябва да целуват краката на руснаците, че им създадаха държава от нищото, а не да изливат помия върху тях... Ега ти неблагодарниците!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Тои това го пише от месеци наред , без да даде линк от къде вади данни......за мен си ги измисля !!!

ТИ В КОЛКО ФОРУМА ПРОПАГАНДИРАШ, ОЩЕ ПРЕДИ ТРИ ДНИ ТИ ДАДЕ ЛИНК...

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Марков, ти си като магерто Марко заклевам се и визирам ината, който прилагаш.
                          Това, което пишеш е за период 1-то полугодие, а текущите данни за производство са за текущият период.
                          Не знам къв кеф ти е да вадиш стари данни за да докажеш нещо, което никой не защитава - да живее шизофренията!

Той това го пише от месеци наред , без да даде линк от къде вади данни......за мен си ги измисля !!!

Last edited by X_Y; 17.10.2014, 11:54. Причина: Не обиждайте.

Коментар

• Марков, ти си като магерто Марко заклевам се и визирам ината, който прилагаш.
                            Това, което пишеш е за период 1-то полугодие, а текущите данни за производство са за текущият период.
                            Не знам къв кеф ти е да вадиш стари данни за да докажеш нещо, което никой не защитава - да живее шизофренията!
                            Last edited by needtoknowmore; 17.10.2014, 11:32.
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                              На 16 октомври 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 16 октомври 2013г. с около 13,738 %. Смятате ли, че събитията в Украйна ще окажат влияние и върху приходите на бюджета в Русия (заради намаления добив на природен газ в Русия) или не смятате така?
                              Стига лъга бе:

Руската газова компания „Газпром“ съобщи за ръст на продажбите на природен газ, но в същото време печалбата се срива с 23% на годишна база за първите шест месеца на 2014 година.
                              Според публикуваните финансови отчети в периода 1 януари – 30 юни 2014 година компанията отчита нетна печалба от 450 млрд. рубли (11,1 млрд. долара), или със 132,1 млрд. рубли по-малко спрямо същия период на миналата година. Пазарните очаквания бяха за печалба в размер на 484 млрд. рубли.
                              Оперативните разходи пък растат с 31%, или 529 млрд. рубли, до 2,2 трилиона рубли. Основната причина за увеличението на разходите са задълженията на „Нафтогаз Украины“, посочват от газовия гигант.
                              На фона на тези понижения „Газпром“ съобщава и за ръст на продажбите в Европа и в други страни, както и за увеличение на приходите от продажби. Като цяло компанията е получила 1,59 трилиона рубли от продажби на природен газ, което представлява увеличение от 7% спрямо първото шестмесечие на миналата година.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ugodie-181847/

Коментар

• На 16 октомври 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 16 октомври 2013г. с около 13,738 %. Смятате ли, че събитията в Украйна ще окажат влияние и върху приходите на бюджета в Русия (заради намаления добив на природен газ в Русия) или не смятате така?

Коментар

Working...
                                X