IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
    Разбира се че има общо с темата. Застъпниците на Русия в България са два типа. Едните откровено промити мозъци от 45 години комунизъм. Другите са такива като Проди, дето само се чудят кой е по-силния че да го подкрепат него.
    Е, освен мен ласкаеш и другаря Путин, не е ли ясно САЩ са "силата".
    Кофти е, че умни момчета, като теб, полагат усилия да убеждават с прийомите на допотопна масова пропаганда.
    Обидно е някак, то бива матРял, то може..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Бихте ли престанали с личните си обяснения. Можеше и на "лични". Няма нищо общо с темата.
      Разбира се че има общо с темата. Застъпниците на Русия в България са два типа. Едните откровено промити мозъци от 45 години комунизъм. Другите са такива като Проди, дето само се чудят кой е по-силния че да го подкрепат него.

Коментар

• Бихте ли престанали с личните си обяснения. Можеше и на "лични". Няма нищо общо с темата.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Лаская се, че си си дал труд да провериш, но не е вярно това което твърдиш, както си се убедил от постовете ми.
          Силните на деня са САЩ, и до колкото виждам аз им правя забележки, а ти си като матросов на амбразурата
          Хахаха добре. Тя темата си е там всеки може да види. Реших че може и да съм останал с грешно впечатление - за това проверих. но се оказа че не съм грешил. Очевидно прагматизма ти е дълбоко вкорения български прагматизъм - преклонена главица сабя не я коси

Коментар

Не, чист факт си е. Ти винаги подържаш управляващите. И ГЕРБ включително и то точно икономическата им политика, сега си направях труда да погледна темата за Дянков - ми то там ти си и платените гербери сте единствените защитници на Дянков до като сриваше икономиката през2009 2010.
            Лаская се, че си си дал труд да провериш, но не е вярно това което твърдиш, както си се убедил от постовете ми.
            Силните на деня са САЩ и доколкото виждам аз им правя забележки, а ти си като матросов на амбразурата
            Last edited by prodigal; 22.10.2014, 20:58.

Коментар

Хахаха, това от опорните точки ли ти е
              Аз съм прагматик, нямам идоли, гледам резултати. Кажи кога съм бил за герб примерно, до момента нямат икономически успехи, само изборни, дължащи се на избиратели дето думата „данък“ им е трудно да я обяснят.
              Може да им стана фен, някой ден де, Икономиката глупако....
              Ти си полит-комисарчето, ама, ако не върви борсата и това е кариера, далеч по-сигурна при това.
              Не, чист факт си е. Ти винаги подържаш управляващите. И ГЕРБ включително и то точно икономическата им политика, сега си направях труда да погледна темата за Дянков - ми то там ти си и платените гербери сте единствените защитници на Дянков до като сриваше икономиката през2009 2010.

Коментар

Проди, мже да се лъжа, но ти винаги си на страната на властта в България, все едно колко големи неприятници са. Така че ще ми простиш но мнението ти за Украйна никак не ме учудва. И не би трябвало да те изненадва, че някой хора не мислим като теб- за голямо щастие на България. Само си помисли твоите лични пристрастия колко загуби са ти донесли на теб самия, не ти ли светва нещо че не мислиш както трябва в такъв случай.
                Хахаха, това от опорните точки ли ти е
                Аз съм прагматик, нямам идоли, гледам резултати. Кажи кога съм бил за герб примерно, до момента нямат икономически успехи, само изборни, дължащи се на избиратели дето думата „данък“ им е трудно да я обяснят.
                Може да им стана фен, някой ден де, Икономиката глупако....
                Ти си полит-комисарчето, ама, ако не върви борсата и това е кариера, далеч по-сигурна при това.

Коментар

• Проди, мже да се лъжа, но ти винаги си на страната на властта в България, все едно колко големи неприятници са. Така че ще ми простиш но мнението ти за Украйна никак не ме учудва. И не би трябвало да те изненадва, че някой хора не мислим като теб- за голямо щастие на България. Само си помисли твоите лични пристрастия колко загуби са ти донесли на теб самия, не ти ли светва нещо че не мислиш както трябва в такъв случай.

Коментар

Винаги има такива хора, но в този форум са рядкост. Тука като цяло очевидно всички сте "консервативни" никога не искате промяна
                    САЩ не иска промяна, а някои точно за това апелират!
                    Според мен, не е редно да продължават да задлъжняват на света с 50 милиарда месечно, които нямат намерение никога да върнат и при положение че с подобна сума можеш да изправиш на крака цяла Африка...
                    Ако за теб „демократичните ценности“, на осребряване на военно превъзходство, са сполучлив модел на демокрация, други си задават въпроса дали няма по-добър и по-справедлив начин на отношения.
                    Технологиите са дотолкова напреднали, че в развитите страни от 70 % заети в селско стопанство преди век в момента са заети 3% от населението, всяко едно изделие от производството се произвежда с пъти по-малък човешки фактор, знанието се разпространява с огромна скорост, а ти чакаш на ЦРУ да пусне поредния платен отпуск за всички американци, ми..

Коментар

Коки, както виждаме става дума за пренебрежимо малко количество и на пръв поглед няма логика.
                      Според мен, намекват на данъчните служби в определени държави с рафинерии или големи складови бази собственост на Газпром и Лукойл, да не очакват постъпления от данък печалба, ако ще продължава да се спори за куклите и парцалките.
                      От данъчна гледна точка, предполагам че Газпром ще купува скъп бензин..
                      Равновесие, тук има хора, които са виждали тоталитаризъм, добре го разпознават и не им харесва! Знам, че да си „комсомолски“ секретар носи ползи във всеки стой, винаги е било така и ще бъде, но и винаги има и хора с развито чувство за справедливост, което не им позволява да са изцяло „политкоректни“ и със силните на деня по всеки въпрос!
                      +1
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Русия ще внася бензин

22/10/2014 16:54
                        Руското Министерство на енергетиката иска в писмо до "Газпром" компанията да закупи бензин в чужбина, пише в. "Ведомости".

Става дума за 20 000 тона месечно. Формалната причина е забавяне от страна на "Газпром" на модернизирането на притежаваните от него два нефтокомбината в Русия. Миналата година, когато станало ясно, че компанията няма да се справи със сроковете за модернизиране, тя обещала да внася в случай на дефицит бензин от чужбина, споделя пред "Комерсант" източник от енергийното министерство. Обещанието се съдържало в гаранционно писмо. Такова имало и от "Роснефт", към която обаче ведомството засега не е отправило искане да купува бензин зад граница.

Обемът от 20 000 тона месечно е относително малък за руския пазар и съставлява едва 20 на сто от дневното потребление на бензин, твърди изданието. Според събеседниците на "Комерсант" "Газпром" би могла да купи бензина в Беларус, макар точно в момента сделката да се окаже губеща. Смата поява на писмото според източниците е "симптоматична".

Според анализаторите ситуацията е доказателство за съществуването на проблеми със снабдяването с гориво на вътрешния пазар в Русия. Този месец в някои сибирски региони имало сериозни забавяния с доставката на бензин на фона на рязкото покачване на цените на едро.

Освен това се очаква през 2015 г. цените на бензина в Русия да скочат. Причина за това е влизащото на 1 януари в сила споразумение за създаването на Евразийския икономически съюз. Членките му, които в момента са само Русия, Беларус и Казахстан трябва да изравнят своите данъчни ставки и мита върху износа.
                        http://www.clubz.bg/9624-rusiq_shte_vnasq_benzin_
                        Ама той Кандитко-дилетант те изпревари. Тролската централа му спусна тази плюнка още сутринта. Той ще вземе хонорара, а ти ще лапаш мухи.

Всъщност, като прочетеш оригинала на руски, разбираш, че такова нещо НЯМА.
                        Ей на прочети го:
                        http://www.kommersant.ru/doc/2594946

Объем 20 тыс. тонн в месяц — очень небольшой для российского рынка, он соответствует примерно 20% суточного потребления, или обороту биржевой торговли бензином за два дня. Однако для "Газпрома" он существен — около 10% от объема месячного производства.
                        Та това е 10% от производството на "Газпром".

"Газпром" (без учета "Газпром нефти") владеет двумя сравнительно небольшими НПЗ в России — Астраханским и Сургутским, чья доля на рынке составляет около 6,5%
                        Самата "Газпром" пък има само 6.5% от руската преработна на нефт. Тоест това количество е 0,65% от руското. И става въпрос само за Далечния изток. И то ЕВЕНТУАЛНО, ако има проблем. АКО ИМА!

Така че не бързай да се радваш. Тази "новина" е поредното НПО лайно.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Въоръжени нападнаха сградата на канадския парламент, войник е ранен

http://www.mediapool.bg/vaorazheni-n...ews226310.html

Ха да ни е честито, почна се !!!

И както се казваше в култовата реклама: " ... Засега в Отава, скоро и в други градове..."

ПС Да си опичат акъла нашите пишман служби и да почнат да си гледат работата, че ония с брадите ще ни изтърбушат като "здравей-здрасти"

И айде стига вече с тая Украйна !!!

Цялата тая "драма" с майдана, Путлер и пр. ще бъде моментално заметена под килима след първия по-мащабен атентат в Ню Йорк, Лондон или Берлин - а такъв, за съжаление в момента изглежда абсолютно неизбежен !!!

Коментар

Знам, че да си „комсомолски“ секретар носи ползи във всеки стой, винаги е било така и ще бъде, но и винаги има и хора с развито чувство за справедливост, което не им позволява да са изцяло „политкоректни“ и със силните на деня по всеки въпрос!
                            Винаги има такива хора, но в този форум са рядкост. Тука като цяло очевидно всички сте "консервативни" никога не искате промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Русия ще внася бензин

Руското Министерство на енергетиката иска в писмо до "Газпром" компанията да закупи бензин в чужбина, пише в. "Ведомости".

Става дума за 20 000 тона месечно.

Обемът от 20 000 тона месечно е относително малък за руския пазар и съставлява едва 20 на сто от дневното потребление на бензин...

Според анализаторите ситуацията е доказателство за съществуването на проблеми със снабдяването с гориво на вътрешния пазар в Русия...

Коки, както виждаме става дума за пренебрежимо малко количество и на пръв поглед няма логика.
                              Според мен, намекват на данъчните служби в определени държави с рафинерии или големи складови бази собственост на Газпром и Лукойл, да не очакват постъпления от данък печалба, ако ще продължава да се спори за куклите и парцалките.
                              От данъчна гледна точка, предполагам че Газпром ще купува скъп бензин..
                              Равновесие, тук има хора, които са виждали тоталитаризъм, добре го разпознават и не им харесва! Знам, че да си „комсомолски“ секретар носи ползи във всеки стой, винаги е било така и ще бъде, но и винаги има и хора с развито чувство за справедливост, което не им позволява да са изцяло „политкоректни“ и със силните на деня по всеки въпрос!

Коментар

• Русия ще внася бензин

Става дума за 20 000 тона месечно. Формалната причина е забавяне от страна на "Газпром" на модернизирането на притежаваните от него два нефтокомбината в Русия. Миналата година, когато станало ясно, че компанията няма да се справи със сроковете за модернизиране, тя обещала да внася в случай на дефицит бензин от чужбина, споделя пред "Комерсант" източник от енергийното министерство. Обещанието се съдържало в гаранционно писмо. Такова имало и от "Роснефт", към която обаче ведомството засега не е отправило искане да купува бензин зад граница.

Обемът от 20 000 тона месечно е относително малък за руския пазар и съставлява едва 20 на сто от дневното потребление на бензин, твърди изданието. Според събеседниците на "Комерсант" "Газпром" би могла да купи бензина в Беларус, макар точно в момента сделката да се окаже губеща. Смата поява на писмото според източниците е "симптоматична".

Според анализаторите ситуацията е доказателство за съществуването на проблеми със снабдяването с гориво на вътрешния пазар в Русия. Този месец в някои сибирски региони имало сериозни забавяния с доставката на бензин на фона на рязкото покачване на цените на едро.

Освен това се очаква през 2015 г. цените на бензина в Русия да скочат. Причина за това е влизащото на 1 януари в сила споразумение за създаването на Евразийския икономически съюз. Членките му, които в момента са само Русия, Беларус и Казахстан трябва да изравнят своите данъчни ставки и мита върху износа.
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X