If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да скрия, считам подобна позиция за безкрайно примитивна. Защото пропагандата води до такива гледки: Matt Lee vs Jen Psaki
Надявам сеq че няма да обвиниш журналиста на Аssociated press - Matthew Lee в русофилство.
На пропагандата и лъжата трябва да се отговори с истина и информация, а ако се отговаря с лъжа и пропаганда, то не виждам никакви морални и други аргументи да харесвам едните за сметка на другите.
Ами добре вие отговаряйте с истина и информация от руски медии Аз поне мисля да не се отказвам от пропаганда
Бруталната пропаганда против Русия започна далеч преди Украинските събития. Само трябва да си припомним антируската истерия по време на зимната олимпиада в Сочи и на всеки става ясно какъв е дневния ред на империята на хаоса, която още не може да прости, че не и позволиха да разбомби Сирия така както го направи с много други държави преди това...
Това срещу Русия не е пропаганда. Русия си е извор на злото - и към Украйна и към България. И е нормално на нея да се гледа по този начин - като на извор на зло.
Демокрацията е сблъсък на мнения. Но когато от едната страна строи брутална пропаганда, то е нормалното от другата страна отговорът да е същия.
Като спрете да използвате пропаганда, и от другата страна ще спрат.
Няма да скрия, считам подобна позиция за безкрайно примитивна. Защото пропагандата води до такива гледки: Matt Lee vs Jen Psaki
Надявам сеq че няма да обвиниш журналиста на Аssociated press - Matthew Lee в русофилство.
На пропагандата и лъжата трябва да се отговори с истина и информация, а ако се отговаря с лъжа и пропаганда, то не виждам никакви морални и други аргументи да харесвам едните за сметка на другите.
А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Още един голтак, дето мята квалификации налява и надясно....
Много обичам комундета на държавна служба, със заплатка на месец колкото е една надница, че и по-малко, да ми ги обясняват нещата.
Как е в панелката, чиче? Тропаш ли много по тръбите на парното?
За съжаление те нямаше, когато Форекс хвалеше "инвестицията" депозит...
Три години лаене в ефир, Гьобелс пасти да яде..
Прав беше...
Когато акциите се сриваха, златото растеше, депозита си беше супер....
След това яхна биткойните и ( дано) направи мнооого пари...
А вие само си лаете....
Нямам какво да връщам, щото никой нищо не ми е давал. Аз панелно строителсто не съм си купувал, нито "демократично", макар че ако купувах апартамент щях да предпочета ново разбира се, има и доста качествени изпълнения, докато старото си е предимно боклук, населен с предимно прости хора.
Още един голтак, дето мята квалификации налява и надясно....
Бруталната пропаганда против Русия започна далеч преди Украинските събития. Само трябва да си припомним антируската истерия по време на зимната олимпиада в Сочи и на всеки става ясно какъв е дневния ред на империята на хаоса, която още не може да прости, че не и позволиха да разбомби Сирия така както го направи с много други държави преди това...
Е чакай малко, нещо се обърка, Олимпиадата в Сочи СЪВПАДНА С И СЛЕДВАШЕ "украинската криза".
Това че, както обикновено, основаваш някакви "тези" на брутално изопачаване на фактите, не помага в защитата им, напротив...
Няма такова нещо като пропаганда срещу Русия. Никой не иска да си губи времето с умряло куче.
Демокрацията е сблъсък на мнения. Но когато от едната страна строи брутална пропаганда, то е нормалното от другата страна отговорът да е същия.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Дали разбираш, че цялата ти лексика е взета назаем от Ежов, Берия и останальная монолитна комунистическа пасмина?
Виж сега, товарищ, да те светна нещо. Демокрацията е сблъсък на мнения, на позиции и на виждания за това кое е по-добро за обществото, за хората, за бизнеса и за политиките.
На вас обаче ви харесват манифестациите и крясъците от типа "КПСС-БКП", а ако те липсват тогава ги заменяте с нещо от сорта "Хто не скаче, то москаль" и подобни. Важното е всички да са в единен строй, щото в главите ви дрънкат сърпове и чукове от как сте се родили.
Е Шарий определено не се вписва в мисловната ви схема, но ви разбирам без съчувствие.
Като спрете да използвате пропаганда, и от другата страна ще спрат.
И не, не е това, че товаришт-а е роден в Херсон...
Гражданството не е оправдание, а напротив условие, за да определим едно лице като национален предател, в случая с Шарий - предател на Украйна и украинския народ, в случая с товаришт-а....
Дано и при теб предателството е подплатено, но се съмнявам, за колелцата на пропагандата в най-добрия случай остават копейките...
Дали разбираш, че цялата ти лексика е взета назаем от Ежов, Берия и останальная монолитна комунистическа пасмина?
Виж сега, товарищ, да те светна нещо. Демокрацията е сблъсък на мнения, на позиции и на виждания за това кое е по-добро за обществото, за хората, за бизнеса и за политиките.
На вас обаче ви харесват манифестациите и крясъците от типа "КПСС-БКП", а ако те липсват тогава ги заменяте с нещо от сорта "Хто не скаче, то москаль" и подобни. Важното е всички да са в единен строй, щото в главите ви дрънкат сърпове и чукове от как сте се родили.
Е Шарий определено не се вписва в мисловната ви схема, но ви разбирам без съчувствие.
А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Нямам какво да връщам, щото никой нищо не ми е давал. Аз панелно строителсто не съм си купувал, нито "демократично", макар че ако купувах апартамент щях да предпочета ново разбира се, има и доста качествени изпълнения, докато старото си е предимно боклук, населен с предимно прости хора.
Бе не знам дали са жилища ама един не се намери да върне ключовете и да каже тоя боклук не го искам.У гетото дори искате 50000 евра за него.Айде кат си такъв смелчак върни ключовете и си купи нещо от демократичното строителство
Коментар