IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Забелязвам че напоследък съвсем си изперкал. Постоянна абсолютно черна дивашка злоба. С нищо не си по-добър от убийците изтезаващи старците за пари.
    Вероятно се дължи на загуби на борсата. Или на форекса?
    Каквото и да е, не сме ти виновни ние че си лузър и че си вложил повече пари, отколкото може да си позволиш да загубиш.
    Ехеее... Сравненията май са нещо непосилно за теб...
    Дивашка злоба? Тук, във форума? Старшинката май забележки прави??
    Представям си какво ще кажеш, ако гръмна или заколя накого...

Не превръщайте подкрепата на агресора в нещо нормално и в ежедневие.
    Срамно е! И долно..
    Ето как една жегава тема може да извади истинските страсти на хората..
    Моята е: да бдя над свободата (си).
    Малко по малко в нашата страна се налагат и приемат аномалии абсолютно противоположни на свободното общество.
    Това се прави от 70 години, не го продължавайте и днес, не е на хубаво.

На борсата съм +30% още от януари...
    Last edited by Хайърсъзов; 05.11.2014, 09:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Здравейте патриоти, а на вас предателите - скапан ден, месец и живот ви желая!
      Забелязвам че напоследък съвсем си изперкал. Постоянна абсолютно черна дивашка злоба. С нищо не си по-добър от убийците изтезаващи старците за пари.
      Вероятно се дължи на загуби на борсата. Или на форекса?
      Каквото и да е, не сме ти виновни ние че си лузър и че си вложил повече пари, отколкото може да си позволиш да загубиш.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Здравейте патриоти, а на вас предателите - скапан ден, месец и живот ви желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
          А и Путин нали е метър и петдесе с вдигнати ръце и аз с моите 100 кила - какъв ми е проблема .
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Курск отдавна го извадиха има поне 2-3 филма за това
            Да де, ама май закъсняха да вадят жив екипаж... Или пък не закъсняха...нарочно?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Не знам и в Раша с кво ги обработват, но се хващам на бас, че Путлеровите СМИ могат да ги убедят (а и някои хора в този форум), че земята е плоска в рамките на шест месеца...
              Кандитко не знам колко ти плащат тука ама ако излезеш на околовръстното ще станеш милионер.Много си добър в сФирките.Ако сложиш и прИмоция ще изтрепеш рибата

Коментар

Мда, това не пречи на съществуването на един от рупорите на Кремълската извратенящина - RT, който има седалище в Ню Йорк и получава всяка година по едни $ 300 млн. директно от Путя...
                - Ама сериозно - лично Путин - ако дадеш инфо и кога и къде става плащането мога да се пробвам за 300 мил. . А и Путин нали е метър и петдесе с вдигнати ръце и аз с моите 100 кила - какъв ми е проблема . Абе то верно Ви плаща човек дето е станал известен с борсовите си спекулации (измами), ама не е нужно да се опитвате да го надминавате .

Коментар

• Вече официално от Ноам Чомски - САЩ са водещата терористична държава в света!

Noam Chomsky calls US 'world's leading terrorist state'

The longtime MIT professor went on to detail some of the instances assessed in the CIA’s review and why they amount to an American regime - “the world champion in generating terror” - bent on antagonizing its opposition around the world.

“The first paragraph of the Times article cites three major examples of ‘covert aid’: Angola, Nicaragua and Cuba. In fact, each case was a major terrorist operation conducted by the US,” Chomsky wrote.

http://rt.com/usa/202223-noam-chomsky-global-terror/
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                    Глупчо не може да ме изнерви....
                    Гонтарева е подала отставка.
                    Верно?
                    Тва трябва да е новината на деня в украинските медии.
                    Май гледаш само руско тв...
                    А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                      Нещо се изнерви около манекена и взе да пляскаш глупости.
                      Не гледам никаква руска телевизия, информирам се само от политкоректни украински медии, като Обозреватель. Иначе нямаше да знам от къде са се взели украинските Т-72, дето им ги пленяват разни терористи-трактористи.
                      Медиите в Руина са ми ясни. Руските не са, щото не ги следя.
                      Кажи какво ще става от утре с гривната.
                      "При установленном курсе купли-продажи иностранных валют в кассе уполномоченные банки как курсовой ориентир могут использовать значение индикативного валютного курса за предыдущий день с отклонением до 5 процентов"
                      Не е ли множко 5% на ден?

Глупчо не може да ме изнерви,глупччо мога само да съжаля.
                      Статия е вброс и такива има много,аз ги различавам .Т-72 няма на въоружении в Украинска армия.
                      Самые лучшие основные боевые танки мира на 2012 год Украински танк
                      http://mport.ua/mix/1540912-Boevaja-...tankov-planety
                      Гонтарева е подала отставка.

Коментар

Не знам и в Раша с кво ги обработват, но се хващам на бас, че Путлеровите СМИ могат да ги убедят (а и някои хора в този форум), че земята е плоска в рамките на шест месеца...
                        Без коментар:
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Кнадитко хаирсъзъни марандитко малинката днес следобяд са ги наръсили с регент.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Тая птица направо цепи мрака с подобни изказвания.....не знам с какво са ги обработвали 20 години , но явно е супер успешно....

Коментар

Главата на вата,точно така изглежда.Трябва и ти да прегледаш твоя,това е последици от многото гледане на Раша ТВ.
                              https://twitter.com/ANAKOYHER/status...542528/photo/1
                              Нещо се изнерви около манекена и взе да пляскаш глупости.
                              Не гледам никаква руска телевизия, информирам се само от политкоректни украински медии, като Обозреватель. Иначе нямаше да знам от къде са се взели украинските Т-72, дето им ги пленяват разни терористи-трактористи.
                              Медиите в Руина са ми ясни. Руските не са, щото не ги следя.
                              Кажи какво ще става от утре с гривната.
                              "При установленном курсе купли-продажи иностранных валют в кассе уполномоченные банки как курсовой ориентир могут использовать значение индикативного валютного курса за предыдущий день с отклонением до 5 процентов"
                              Не е ли множко 5% на ден?
                              А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

Радвай се,че България не граничи с Мордор.Шест Искандера http://bg.wikipedia.org/wiki/9%D0%9C...B4%D0%B5%D1%80 сега има на границата ни.
                                Russia plays nuclear war-games in Barents Region
                                http://barentsobserver.com/en/securi...NQO4QU.twitter

Истребители НАТО перехватили семь российских боевых самолетов вблизи латвийской границы
                                http://echo.msk.ru/news/1427822-echo.html
                                Естествено. През последните години границите на Русия застрашително се приближиха до натовските. Нато трябва да вземе мерки за предотвратяване на евентуална руска агресия.

Руските бойни самолети нямат никаква работа близо до латвийските граници. Всички руски войски и въоръжение трябва да бъдът изтеглени отвъд Урал за да не безпокоят нато.
                                Last edited by Forex Master; 04.11.2014, 21:22.

Коментар

Working...
                                X