Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСанкциите ще паднат при всички положения. Това ще намали натиска в известна степен.
Но според мен докато Путин е в Кремъл, нещата няма да се променят кой знае колко. Хората дето имат пари (да ги обръщат в рубли/долари или да ги инвестират в Русия) вече не му вярват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПо някаква случайност и аз съм учил нещо за икономиката икономична дело на всеки, и по някаква случайност това ми е ясно. Въпросът може би не си го разбрал- смяташ ли че ако руснаците върнат крим , атаката ще спре
Но според мен докато Путин е в Кремъл, нещата няма да се променят кой знае колко. Хората дето имат пари (да ги обръщат в рубли/долари или да ги инвестират в Русия) вече не му вярват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПо някаква случайност и аз съм учил нещо за икономиката икономична дело на всеки, и по някаква случайност това ми е ясно. Въпросът може би не си го разбрал- смяташ ли че ако руснаците върнат крим , атаката ще спре
ПП
На тия снимки дето ги показвате, па как няма и един човек, даже зад шанда,Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТи май не разбираш никак валтните пазари. Когато централна банка ти казва че вече не може да подържа курса - дащото ЦРБ това казва - валутата се срива. Понякога се срива много много проценти. Всъщност има висока вероятност да се обезцени и с 90% пък и с 99% ако започне хиперинфлация.
Коментар
-
Кратко и точно определение за нато.
Chomsky: NATO is a U.S.-run intervention force
http://rt.com/shows/sophieco/202967-...lear-war-nato/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТака, да си дойдем на думата. Ти смяташ ли че при така създалата се ситуация отдръпване от крим може да върне рублата на 30 /1$. Не казвам украйна защото няма руски войски, ако има това е война , която украйна трябва да обяви на русия. Та смяташ ли отдръпването че има нещо общо с курса на рублата??? Аз лично не. В момента има атака срещу рублата и спекулантите правят пачка. Банката каза че оставя рублата и няма да поддържа курса и толкова с пачката. От друга страна четох че покупките се правят предимно от руските банки, тоест спекулантите са те. Но това с близането няма да помогне, атаката ще продължи, докога ??? не се знае. каквото и да направи путин все ще гледат да го обърнат срещу него
Относно фалита - ще има да почакаш, не само до края на 15-16-17г все няма да има Това е свиквай
Апропо бас за 5 лева/евро/ $ на фалита
Ти май не разбираш никак валтните пазари. Когато централна банка ти казва че вече не може да подържа курса - дащото ЦРБ това казва - валутата се срива. Понякога се срива много много проценти. Всъщност има висока вероятност да се обезцени и с 90% пък и с 99% ако започне хиперинфлация.
ЦРБ може да спре спада на рублата - за кратко - ако вдигне лихвите много. това ще задържи спада с няколко месеца - през които Русия ще изпадне в депресия. След това отново единствения и източник е да предизвика изключително висока инфлация
Мани се с тези 5 евро - както ти казах купи си рубли като толкова искаш да залагаш. Аз от този спад на рублата мисля че ще успея и да се пенсионирам за година, две, ако Путин продължи да се прави на мачо или не пукяса случайно. Така че в момента му ръкопляскам и с двете ръце на всички неща на които вие му се кефите
Коментар
-
Падала рублата..(e и йената пада доста)
Това ще доведе все по ще ускоряващо се сътрудничество русия -китай
Russia, China Sign Second Mega-Gas Deal: Beijing Becomes Largest Buyer Of Russian Gas
http://www.zerohedge.com/news/2014-1...gest-buyer-rus
а китайците имат мнооого американски хартийки които искат разкарат за реални активи
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМизерията по руските магазини е пълна
http://alterinformation.wordpress.co...1/09/59328826/
„Мизерията“ в обикновен квартален магазин в Санкт Петербург
Пише че снимките са правени от българинНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеХаха, много се кефя като правя печалби то вървенето на Русия към фалит. Някак си ме кара да мисля че помагам за възтържествуването на доброто по света. А това че русофилите се дразните си е лично ваш проблем. Като толкова искате да се хванете на бас купувайте рубли
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНа руската икономика и предстои доларизация. Изключително висока инфлация, а като нищо и хипер инфлация. Другия вариант е брутална депресия. Реално Русия ще е на границата на фалита още преди края на 2015 освен ако не се дръпне от Крим, не се дръпне от Украйна и не почне да ближе подметките на запада.
Относно фалита - ще има да почакаш, не само до края на 15-16-17г все няма да има Това е свиквай
Апропо бас за 5 лева/евро/ $ на фалита
Коментар
-
Мизерията по руските магазини е пълна
http://alterinformation.wordpress.co...1/09/59328826/
„Мизерията“ в обикновен квартален магазин в Санкт Петербург
Пише че снимките са правени от българин
Коментар
Коментар