Първоначално изпратено от Dolaresko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеБолшинството вече са там, в т. ч. и мои познати и приятели, които все още учат. Та не знам какъв сезон и къде те гони... но, понеже си спец. по вс, а аз вече натрупах доларчето, според теб, ще се изнижа съм спалнята.
----------------------------------------------------------------------------------
Вярно е, че в УСА е диктатура, но им оставят на 'орицата, които работят поне стинки за йедене, пиене и сметки.
В БГ и да работите - 90% пак ще сте на "червено" и няма да стига за сметки. Т.нар. работещи бедни.
Или както го наричам като явление - ходиш на бачкане, за да се набуташ още повече.
-------------------------------------------------------------------------------------
Това е признак на тотален грабеж от населението и мародерско преразпределение на БВП.
За БГ процеси са по-меки - в Украйна е ужасно и затова е панаира там.
Мисля, че въпреки, че българчета от Своге - е коректно да ги оставим сами да решат какви искат да бъдат.
Ако, можем да намалим труповете да ги намалим. Това е чиляшка позиция.
А, не да им ги броим всеки ден ехидно - грозничко е
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТъкмо сме в сезона и отиваш на Терминал 2 в Софето и гледаш колко девушки и парень ще се юрнат към гаднта Хамерика и ЮКей да берат ягоди и да продават в магазини.
Може спокойно да се изхилиш на 20-40 хил. българчета, че са фрости да ходят там - понеже за 3 месеца бачкае после се връщат с по 10-30 хил. левчета.
Хили се на младежите и не забравай доктора после с бялата престилка, докато си още хилнат
П.П. Питам те минимално на час 15$ в Сиатъл за негри.
Сещаш ли се защо Украйна не иска да е при Джуджи-то с неговите 20 цента на постинг?
Болшинството вече са там, в т. ч. и мои познати и приятели, които все още учат. Та не знам какъв сезон и къде те гони... но, понеже си спец. по вс, а аз вече натрупах доларчето, според теб, ще се изнижа съм спалнята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Може спокойно да се изхилиш на 20-40 хил. българчета, че са фрости да ходят там - понеже за 3 месеца бачкае после се връщат с по 10-30 хил. левчета.
Хили се на младежите и не забравай доктора после с бялата престилка, докато си още хилнат
П.П. Питам те минимално на час 15$ в Сиатъл за негри.
Сещаш ли се защо Украйна не иска да е при Джуджи-то с неговите 20 цента на постинг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМани го момчето - все някакви нескопосани ги пращат по форумите да пишат.
Е, да коментира тая новина:
В Сиатъл въведоха минимална работна заплата от $15 на час. Това е и най-високата почасова ставка в САЩ, информира „Би Би Си“.
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...8377_at.1.html
--------------------------------------------------------------------------------------------
Момчето бачка за Фиткин за 20 цента на пост - представяш ли си колко поста трябва да изпише докато стигне минимлното 15$ за негър в УСА?
Затова злобее - щото не успя да ме убеди, че матрьошките живеят по-добре нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОооо, военния спициалист...
Кажи какво стана със зпз?
Е, да коментира тая новина:
В Сиатъл въведоха минимална работна заплата от $15 на час. Това е и най-високата почасова ставка в САЩ, информира „Би Би Си“.
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...8377_at.1.html
--------------------------------------------------------------------------------------------
Момчето бачка за Фиткин за 20 цента на пост - представяш ли си колко поста трябва да изпише докато стигне минимлното 15$ за негър в УСА?
Затова злобее - щото не успя да ме убеди, че матрьошките живеят по-добре нещо?
За последните 5 часа е изкарал от 4-5 поста х 20 цента 1$ и ти се кикери насреща?!
Не е ли забавник?Last edited by marandi; 06.06.2014, 03:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
По твой избор период, Зайко.
П.П. Те са на 300 години История ( плюс 250 години татарски роби ) - които 20-сет години си избереш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБГ матрьошките е хубаво да си мълчите по инвеститорските форуми
П.П. Пазаро не го интересува лев, рупла ....
Като ти казвам, че Джуджето е пред фалит - значи е така. Или забрави 1998 година със 95% държавен дълг?
То па БГ матрьошките кога ли сте били в час какво се е случвало в Русия и че едва от 2-3 години не са просяци като преди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеБисерите в тая тема си немат край...
П.П. Пазаро не го интересува лев, рупла ....
Като ти казвам, че Джуджето е пред фалит - значи е така. Или забрави 1998 година със 95-110% държавен дълг?
Тогава ви отърваха западнярите като ви кредитираха. В наши дни вече няма как да стане като се джафкате колко сте велики.
То па БГ матрьошките кога ли сте били в час какво се е случвало в Русия и че едва от 2-3 години не са били вечните просяци като преди.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Чети малко История и като ми кажеш 20 години ( само период ) блядовете да не са ровили по кофите - ми се обадиLast edited by marandi; 06.06.2014, 02:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеБисерите в тая тема си немат край...
Кажи какво стана със зпз?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТрейдъровски,
не мисля като теб, но с интерес чета какво пишеш.
---------------------------------------------------------------------------------
Казвам моето мнение - в момента Путкин му смъкнаха кредит рейтинг до фейк почти и той използва това, че китайците пуснаха наскоро Дагонг ( ако не се лъжа ) собствеа кредит агенция.
Китайската дава А- на Щатите, а на блядовете А.
П.П. Джуджето веднага хукна да дърпа кинти оттам. Без да съм запознат с "проекта" им за газопровод - ще е нещо от типа - китайците плащат ( под формата на дълг ) и матрьошките после ще имат да им връщат през доставки. Просто Путкина няма грам кеш в момента, а кредит ресурс му е скъп от Запад.
На подобна политика в реалния живот ги водят комарджии - както денси Джуджето - тоест той не е свикнал някой да не му дава на вересия.
Лошото е, че същата политика се наблюдава и в БГ - от 1-на година само ви помпят с кредити, но за БГ съм предупредил отдавна.
Та, оттам са инструкциите ( от Москва към Софето ).
Сега този Южен пАток ще ви закопае съвсем - просто е ненужен, а ще го плащат и внуците, ако стартира.
------------------------------------------------------
Бях ви качвал статистика, че към момента сте около 400 кинта/годишно на всяко домакинство на газ.
Нищо, че бат' Пешо се топли на дърва и само под 1% в БГ ползват газ. То ви е сметките калкулирно ( данъци, акцизи, мита ), за да не го виждате като пряко плащане на сметка.
Ако ти дойде сметка за газ - 400 лв. па ти се стискаш на студено - дали няма да взвривите Парламента и затова ги маскират тия плащания.
Бисерите в тая тема си немат край...
Коментар
-
Мисля, че чайна кредит адженси стартира през 2013 година ( по памет ).
И Джуджето веднага обърна палачинката към Азия, понеже намери балами да го кредитират по-евтинко, спрямо Запад.
П.П. Дали китайците са "балами" да го кредитират в момента - ще се разбере след 10-20 години като Джуджето остане без Сибир и после се почне и с другите територии.
Затова единствения шанс в момента да не стане панаира е - Вегенин да вика китайчето и да му каже до Кавказ да спрат, защото оттам насетни БГ има претенции.
--------------------------------------------------------------
Не им е за първи път на блядовете да продават земи за пари - пример Аляска.
Тоя път обаче играта е друга - ще ги смажат Запад и Изток.
Не спряха да провокират нормалните държави и бизнес да си върви. Няма да се учудя, ако Путьо го доведат в клетка или в Пекин или в Брюксел.
Много нагло - комарджийско парче - дет' само търчи да клинчи кинти от другите и да не ги връща.
( Справка - управлението на Боко Тиквата като не се разплати с бизнеса какво стана ). Фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа хората там им е писнало да живеят в държава на крадлива олигархия.Те сега подмениха бунта им с гражданска война и разцепление на държавата им.Мисля че Майдана ще се повтори и дори потрети, но в Москва. Путин също адски много краде, върхушката около него е безжалостно крадлива.В един момент дълговете сработват ако не може да се направят още и да се вземат още заеми, а в Русия този момент е просто неизбежен след китайското фиаско.Китайците не искат да купуват газ от него, те искат Русия да стане като Украйна - да фалира и тогава да правят с нея това което той сега с Украйна.
не мисля като теб, но с интерес чета какво пишеш.
---------------------------------------------------------------------------------
Казвам моето мнение - в момента Путкин му смъкнаха кредит рейтинг до фейк почти и той използва това, че китайците пуснаха наскоро Дагонг ( ако не се лъжа ) собствеа кредит агенция.
Китайската дава А- на Щатите, а на блядовете А.
П.П. Джуджето веднага хукна да дърпа кинти оттам. Без да съм запознат с "проекта" им за газопровод - ще е нещо от типа - китайците плащат ( под формата на дълг ) и матрьошките после ще имат да им връщат през доставки. Просто Путкина няма грам кеш в момента, а кредит ресурс му е скъп от Запад.
На подобна политика в реалния живот ги водят комарджии - както денси Джуджето - тоест той не е свикнал някой да не му дава на вересия.
Лошото е, че същата политика се наблюдава и в БГ - от 1-на година само ви помпят с кредити, но за БГ съм предупредил отдавна.
Та, оттам са инструкциите ( от Москва към Софето ).
Сега този Южен пАток ще ви закопае съвсем - просто е ненужен, а ще го плащат и внуците, ако стартира.
------------------------------------------------------
Бях ви качвал статистика, че към момента сте около 400 кинта/годишно на всяко домакинство на газ.
Нищо, че бат' Пешо се топли на дърва и само под 1% в БГ ползват газ. То ви е сметките калкулирно ( данъци, акцизи, мита ), за да не го виждате като пряко плащане на сметка.
Ако ти дойде сметка за газ - 400 лв. па ти се стискаш на студено - дали няма да взвривите Парламента и затова ги маскират тия плащания.Last edited by marandi; 06.06.2014, 02:24.
Коментар
-
marandi
На хората там им е писнало да живеят в държава на крадлива олигархия.Те сега подмениха бунта им с гражданска война и разцепление на държавата им.Мисля че Майдана ще се повтори и дори потрети, но в Москва. Путин също адски много краде, върхушката около него е безжалостно крадлива.В един момент дълговете сработват ако не може да се направят още и да се вземат още заеми, а в Русия този момент е просто неизбежен след китайското фиаско.Китайците не искат да купуват газ от него, те искат Русия да стане като Украйна - да фалира и тогава да правят с нея това което той сега с Украйна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Обръча около хората на хунтата се затяга .
На никой няма да му се размине.Като начало олигарсите финансирали преврата бързичко започват да обедняват.
http://topwar.ru/50700-kolomoyskogo-...zhdanstva.html
Коломойского собираются лишить крымской собственности и израильского гражданства
Вчера, 17:22Расп
Коментар
Коментар