If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лично ти постави взрива по руско поръчение, а марандито го взриви с изстрел от 200 метра прав с "руски" калашник Ако не друго ме разсмивате, а както знаем смеха е здраве, за което благодаря
Ай, тоя път по изключение ще съм за матрьошките, макар че дръпнатите зъркели ще ви бият.
За футбол хич ви няма
П.П. Ама, дали не съм най-големия русофил, щото всичко се покри да спи - само аз ли ще ги гледам да'е ..
Руснаците взривяват тази тръба, украинците не са го направили 100% гарантирам.
Лично ти постави взрива по руско поръчение, а марандито го взриви с изстрел от 200 метра прав с "руски" калашник Ако не друго ме разсмивате, а както знаем смеха е здраве, за което благодаря
Той да си отговори от кои руснаци е, защото и той не знае - съм сигурен.
----------------------
Тия с Царят им са били либералите и демократите ли бяха. Тях ги утрепват бързо.
После се развихрят едното крило на комунетата и другото крило. Болшевиките им е другото крило, ама то ще се появи много по-късно на сцената.
-----------------------------
П.П. В мемоарите си Ленин говори за Октомврийски преврат в първите 10 години и чак като избиват другите комунета се появява баснята за:
Велика Октомврийска революция ( нямало е такова нещо въобще по него време ).
Не няма датчици които да могат да го предотварят, всичко е антично пък и ако не се спре газоподаването е надеждно.
Нали Украйна бяха предложили, за да отпаднат съмненията, че тя краде газта - датчиците за ЕС да преместят на изхода на Украйна и там ще се вижда какво подават блядовете реално.
Отказаха им, така че може и да си прав - саботаж да е от руска страна.
Щото сега ЕС ще ги пернат с това условие пак - добре да преместем датчиците за измерване на газта на изход, а не на вход както са сега.
Иначе не може да се разбере кой лъже. Русия или Украйна?
Интересно защо Русия е против подобно елементарно решение?
Да, бе руснаците си спретнали революция...
Само дето не е точно революция, а болшевишки преврат, по време на война.
Като си толкова всезнаещ, можеш ли да:
1. сметнеш какъв е процента на етническите руснаци в ръководството (ЦК) на партията спретнала преврата - Руска Социал-Демократическа Работническа Партия (болшевики)?
Ето така ги напиши, общо са 21, не е много работа:
Григорий Зиновиев (Евсей Гершон Аронович) - руснак
Николай Бухарин (Мойша Аба Долголевский) - руснак
Лев Троцки (Лейба Бронщайн) - руснак
Владимир Улянов (Ленин) - руснак
Лев Каменев (Розенфелд) - руснак
и т.н. до 21
2. предположиш кой финансира болшевишкия преврат и дали е от руския етнос?
А?
Не знам прочети си за едни събития през февруари месец още, когато се говори за Февруарска революция от други комуняги и Царят абдикира от властта още март месец.
Чак после ще ти се появят болшеките - да се изцвъкат на метеното съвсем.
И ще се заговори за 10-годишна Гражданска война в Русия между Бели и Червени ( комунета ).
Коментар