IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    При война, как следва да си обясним :
    Защо "войната" се води само в този район на границата ? (по на север и юг, не е като да няма от къде да се нахлува.)
    Каква е причината, руската военна авиация (колкото и да е примитивна, изостанала и ръждясала) да не взима участие във "войната" ?

Шот Пуьо го играй "хитър"... само дето вече никой не вярва на приказки и песни за "опълченци"...

Коментар

Защо "войната" се води само в този район на границата ? (по на север и юг, не е като да няма от къде да се нахлува.)
      Каква е причината, руската военна авиация (колкото и да е примитивна, изостанала и ръждясала) да не взима участие във "войната" ?
      Причината друже (която ти много добре знаеш) е, че при твоят сценарий ще има НЕЗАБАВНА ответна реакция от НАТО.
      То и сега май ще има, като гледам какви ги върши путлер.
      Дано всичко мине с конвенционални пуцания и "преговори", че иначе...

Коментар

• "Воюваме с Украйна. Наистина. Изпращаме там войници и техника. Украинците се сражават добре, но отстъпват. Силите, разбира се, са неравни.

И при това нашата власт непрекъснато лъже. Както лъга през 80-те години за Афганистан. През 90-те – за Чечения. Днес – за Украйна.

А ние погребваме нашите довчерашни съратници, приятели и роднини, които сега са от двете страни, които се убиват един друг не защото искат, а защото на застаряващата власт винаги й трябва кръв.

Всички ние знаем това. Това е причината властта да лъже.

Но защо се правим, че й вярваме? Уплашихме ли се?! Боим се дори да мислим? А не ви е страх да губим децата си?! А да стреляме по братята си? Как ще живеем, когато всичко това свърши?

И знайте – можехме и можем да прекратим всичко това. Достатъчно е просто да излезете на улицата, да заплашите със стачка. Властта веднага ще се сдуха, тя е страхлива. Но не – ние се правим, че й вярваме. И плачем на погребенията.

Но за повече не искам и няма да мълча!"

Михаил Ходорковски

Ама той е предател все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Е, как да не си като се вижда от самолет?
            Ти нямаш пари да си сложиш биткойн в акаунта - къде тръгна на самолет да се качваш хахахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
              Какво да чета, медии които съществуват с путински рубли?
              Ти ако си малоумен - аз не съм
              Друга ОСНОВНА опорна точка (особено на фори) е, че рушките телевизии и радио били забранени.
              Аз лично имам поне 5-6 рушки програми в пакета, но не знам в раша да има други медии освен путиноидните.
              Даже ме е страх да си помисля, за колко години може да ме пратят в сибир, ако си сложа примерно булсаткома на терасата на блока в масква

Коментар

Ти ако си малоумен - аз не съм
                Е, как да не си като се вижда от самолет?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Що не вземеш да почетеш малко..вместо да спамиш в темата.....
                  Кандиид ,го вкарахме малко в правия път ,сега си ти......с лъжите и спамите....
                  Какво да чета, медии които съществуват с путински рубли?
                  Last edited by X_Y; 28.08.2014, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Очевидно не може да я удържи. И очевидно война не е обявена само формално. Какво според теб е изпращането на танкови колони и пехота "доброволно" в съседната държава?
                    Аааа да..."оказване на помощ".
                    Уклончиво, но все пак отговори. Благодаря.
                    Още няколко въпроса ?
                    (ако може)
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Тя е безпомощна при какъвто и да е вид война, защото е технически изостанала с десетилетия. Единственото което може е да накваси войската с водка и да им крещи "За Сталину, за Путину!" И после да опява загубите, както обикновено. С малката разлика че в тая война Щатите не им доставят всичко безплатно, а ще застанат срещу тях.
                      Естествено сметката плащат цивилните, ама на кой му пука...

Що не вземеш да почетеш малко..вместо да спамиш в темата.....
                      Кандиид ,го вкарахме малко в правия път ,сега си ти......с лъжите и спамите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Хората се прибират в къщи или се предават...
                        Само вчера се говори за 2К предали......
                        ЕЖК. То от толкова говорене украйнската армия дотук я изкараха 20 млн

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Точно това не е за смях- в момента Русия е толкова безпомощна при конвенционална война, че могат като нищо да направят голямата беля...

Тя е безпомощна при какъвто и да е вид война, защото е технически изостанала с десетилетия. Единственото което може е да накваси войската с водка и да им крещи "За Сталину, за Путину!" И после да опява загубите, както обикновено. С малката разлика че в тая война Щатите не им доставят всичко безплатно, а ще застанат срещу тях.
                          Естествено сметката плащат цивилните, ама на кой му пука...

Коментар

Хубаво е човек да се смее ...
                            Полезно е.
                            Но ми е интересно, дали правилно съм те разбрал.
                            Русия и Украйна са във война.
                            Русия е нахлула вероломно в Украйна и украинската армия удържа руската, която настъпва към Киев ?
                            Така ли смяташ ?
                            Очевидно не може да я удържи. И очевидно война не е обявена само формално. Какво според теб е изпращането на танкови колони и пехота "доброволно" в съседната държава?
                            Аааа да..."оказване на помощ".

Коментар

И?
                              Хората се прибират в къщи или се предават...
                              Само вчера се говори за 2К предали......

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Само дето на изток никой не е прочиствал етнически хора с руско самосъзнание
                                Планомерното унищжаване на градската инфраструктура - електричество, водопровод, болници, църкви, училища и съвсем обикновени жилищни сгради не може да се определи по друг начин освен, като етническо прочистване! Вземи гледай нещо друго освен натовски пропагандни радиоточки!!!

Щеше да разбереш, че само децата от югоизточна украйна, които трябва тази година да почнат учебната година в Русия вместо по родните си села и градове в Украйна са над 130 000. Да е.ба ваш.а ма.ма продажническа соросоидна и седерастка!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X