IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще помоля всички, които имат какво да си кажат извън темата, да го направят на ЛС.
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Е, виж че съм изтрит вчера като ви написах как Аспарух пристига в Европа и 2-те ключови фактори в БГ армия тогава, която им позволява без проблем да воюват в съотношение 1:10 с варварите в Юръп е тази.

Катарамата на колана и стрмената на коня.

П.П. Но според модераторите това няма връзка с Украйна, от където идва Аспарух.

Уморих се, братле - давете се - честно ти казвам ми писна ...

И прогнози ви давах накъде вървите .... ( 2 дена не са спрели да ме трият )? Чудо сте ...!!!
      Абсолютно НИКАКВА връзка няма с Украйна. Казаха ти го 100 пъти поне 10 души и отделно поне трима модератора!
      И ти на нас как си ни писнал с идиотиите си за БГ империята....
      Ама троли си в темата "БГ империя" какво си пуснал в тази тема хиляда поста тролене?

Рядък нахалник си! Ако бях модератор до сега да съм те изтрил от форума!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ми напиши го пак не ми се вярва да е изтрито.Модито трие други работи
        Модератор качи му отговор от днес, който изтрихте, че "момчето" не вярва.

Няма да ме вкарвате в "схемата" развален телефон.

Пешо тариката ( дет' не вярва ) и добрите колеги модератори, които трият.

Оправяйте се 2-те страни. Кей?

П.П. Като акаш - ще чистиш после.

Коментар

Е, виж че съм изтрит вчера като ви написах как Аспарух пристига в Европа и 2-те ключови фактори в БГ армия тогава, която им позволява без проблем да воюват в съотношение 1:10 с варварите в Юръп е тази.

Катарамата на колана и стрмената на коня.

П.П. Но според модераторите това няма връзка с Украйна, от където идва Аспарух.

Уморих се, братле - давете се - честно ти казвам ми писна ...

И прогнози ви давах накъде вървите .... ( 2 дена не са спрели да ме трият )? Чудо сте ...!!!
          Last edited by marandi; 22.06.2014, 21:02.

Коментар

Отговорих ти вече, но не спират да ме трият.

П.П. Искай от предния модератор да ти каже защо не си видял отговора ми, че съм в як мензис в момента от безсмислено триене.

Защо не коментирате Сирия или Ирак/ Судан? Сев. Корея?

Това ти е отговора на въпроса защо Българите коментираме Украйна

Коментар

Маранди има специална тема за БГ империя.Моля те да пишеш там по тоя въпрос.
              Отговорих ти вече, но не спират да ме трият.

П.П. Искай от предния модератор да ти каже защо не си видял отговора ми, че съм в як мензис в момента от безсмислено триене.

Защо не коментирате Сирия или Ирак/ Судан? Сев. Корея?

Това ти е отговора на въпроса защо Българите коментираме Украйна
              Last edited by X_Y; 22.06.2014, 22:19.

Коментар

Ти не разбра ли, че БГ империя има претенции за Украйна?

Както помагаме на Аспарухово - така ще помогнем и на тях.

П.П. Не може оправдание от типа Киевска Рус си е наша да минат.

А Кубратова България чия е? ( доста векове преди това ).
                Маранди има специална тема за БГ империя.Моля те да пишеш там по тоя въпрос.
                Last edited by X_Y; 22.06.2014, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Пресконференция на генерала-десантчик през 1992г. в Приднестровието... Много подробно описва ситуацията към момента в Украйна, в който трябва да се взема решение... нов президент, геноцид, фашизъм, 2/3 от жертвите са мирно население, трупове, които хората не могат да погребат због снайперите, снайпери жени литовки, наемници в молдовски униформи, опасност от хуманитарни катастрофи, скъсване на язовирна стена, взривяване на хранилище на втечнен газ, безконтрол на държавата, опасност от употребата на химически вещества, молдовските войски се канят да използват ураган срещу тирасполь... И към края за политиците, стига с тези кредити, като Козли на морковка

Очакваме новия генерал Лебедь, който да спре трагедията в Украйна!

Пресс-конференция Лебедя 1992
                  https://www.youtube.com/watch?v=eOyjEzMd15s
                  Ти не разбра ли, че БГ империя има претенции за Украйна?

Както помагаме на Аспарухово - така ще помогнем и на тях.

П.П. Не може оправдание от типа Киевска Рус си е наша да минат.

А Кубратова България чия е? ( доста векове преди това ).

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                    Мелитопол - Колона RZSO "Смерч" върви към Донбас -
                    https://www.youtube.com/watch?v=D4t80KbQZD4
                    https://www.youtube.com/watch?v=N6A69vNLpv4
                    Пресконференция на генерала-десантчик през 1992г. в Приднестровието... Много подробно описва ситуацията към момента в Украйна, в който трябва да се взема решение... нов президент, геноцид, фашизъм, 2/3 от жертвите са мирно население, трупове, които хората не могат да погребат због снайперите, снайпери жени литовки, наемници в молдовски униформи, опасност от хуманитарни катастрофи, скъсване на язовирна стена, взривяване на хранилище на втечнен газ, безконтрол на държавата, опасност от употребата на химически вещества, молдовските войски се канят да използват ураган срещу тирасполь... И към края за политиците, стига с тези кредити, като Козли на морковка

Очакваме новия генерал Лебедь, който да спре трагедията в Украйна!

Пресс-конференция Лебедя 1992
                    https://www.youtube.com/watch?v=eOyjEzMd15s

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Те това ако го ползват , само ще потвърдят приказките тотално че Кеувската хунта прави етническо прочистване на изтока. мисля че само ги показват със възпиращ ефект. Недай си боже обаче опълченците да успеят да превземат 2-3 такива камиона както им превземат и танкове и БМП......беееее
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Егати работата, промивката е голяма.

Един измисли тази дума "опълченци" и всеки почна да я повтаря като папагал.

Отврат... като стадо... едната овца като каже "беее" и вчички почват да я копират все едно им са включени бутончетата...
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          Бавно, но сигурно опълчението набира сила...

http://www.youtube.com/watch?v=RtQ9w_bQ0Lo

Коментар

• Народът изкукурига. Сало Украине! Героям сало!

Одессит выкинул свою бабушку из окна во славу Украины. ВИДЕО
                            http://www.pravda.ru/news/world/form...030-ukraina-0/

К счастью, сброшенная бабушка выжила, с места событий её увезла скорая

Мужчина долгое время долгое время отказывался выходить из квартиры, забаррикадировал вход в неё и даже выкрикивал с балкона прохожим и прессе провластные лозунги типа «Слава Украине! Героям слава!», а также похвалы в адрес украинского «5 канала». Впоследствии правоохранители силой вывели его из дома и увезли.

Коментар

• В Украйна пък паднал поредния хеликоптер , тоя път без намеса на опълченците.

Трима души са загинали при катастрофата на хеликоптер в Харковска област
                              22 Юни 2014 | 15:11 | Агенция "Фокус"

Киев. Трима души са загинали при катастрофата на хеликоптер в района на село Васищево Харковска област, съобщава ИТАР-ТАСС.
                              „На 21 юни е постъпил сигнал за това, че от радарите е изчезнал хеликоптер Ми-8, принадлежащ на държавната служба по извънредни ситуации на Украйна. На борда на хеликоптера са се намирали трима души”, се посочва в прессъобщение на украинското министерство на вътрешните работи.
                              Основната версия за причините на катастрофата е нарушаване на правилата на безопасност на движението и въздушния транспорт.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Tой знае...

Коментар

X