IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Направи ми впечатление евтиното копче на ризата на Виктор Орбан. Е такъв човек със сигурност не могат да го сготвят, както да кажем Саркози

Виктор Орбан твърдо подкрепи "Южен поток"
    http://www.blitz.bg/news/article/276782

Унгария ще изгражда "Южен поток", защото това ще обезопаси нашето снабдяване с енергия. Ние няма да си позволим да се озовем отново в положение, в което ще зависим от Украйна за нашето снабдяване с газ".

Коментар

• Диктатора Янукович не проля капка кръв на този измъчен народ, Предполагам че всеки е забравил за снайперите и че не бяха намерени доказателства за участието на СпецНаз Беркут... Демократите Турчинов и Порошенко са получили лиценз от Гейропа и Пиндостан да леят кръв... А света мълчи!

Украинские силовики разбомбили Кондрашовку в Луганской области
      http://lifenews.ru/news/135940

Утром второго июля украинские военные разбомбили село Старая Кондрашовка, расположенное в 20 километрах от Луганска. Как рассказали очевидцы, город обстреливали с самолета. По словам корреспондента LifeNews, это был Су-25. По жилому сектору был нанесен авиаудар. В результате карательной операции погибло семь человек, в том числе пятилетняя девочка. Родители только вчера поздравили ее с днем рождения. Еще восемь местных жителей находятся в больнице.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Макс големи смешки сте това кацапите.
        Викаш от Лисабон до владивосток, а?
        И столица масква?
        Не е вярно. Предсказано е:
        Вашингтон да стане Нашингтон, Бойко президент на САЩ а Станишев председател на ФЕД.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Факи,
          ...
          Ефтиничко...
          Но благодаря все пак за вниманието ...
          Съгласен, че е ефтинко, Утка според мен
          Об этом на своей официальной странице в Facebook сообщил советник министра внутренних дел Украины Зорян Шкиряк.

Спомням си АвиоРазстрела на летището в Донецк, убитите бяха няколко десетки, над 30, в това число с разстреляния КАМАЗ с ранените опълченци, а снимковия материал беше доста напоителен

Молодым умирать не страшно, Николай Леонов световен шампион по кикбокс
          https://www.youtube.com/watch?v=ActH0hTqDjs

Коментар

• Макс големи смешки сте това кацапите.
            Викаш от Лисабон до владивосток, а?
            И столица масква?

Коментар

• Факи,
              ...
              Ефтиничко...
              Но благодаря все пак за вниманието ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Да съвсем сериозно го мисля че ще влязат в ЕС. Украйна вече я асоциираха и дори ще пророкувам че след време Русия също ще влезе в ЕС,не руската федерация а Русия.
                Аз мисля, че Украйна е част от много сложна геополитическа игра... Предстои преразглеждане на резултатите от Студената война, понеже Русия се изправи на крака, а хегемонията на Пиндостан приключи... Естествено, че пиндосите ще искат да продължат да берат плодовете от победата си от Студената война, но на всички фронтове получават среден пръст... Няма кой да търпи повече наглостите на напомпаната мутра безпарко, чакаме икономическата, финансовата или военната смърт на пиндосите...

Трябва да се пренапишат правилата, така че да бъде отразен новия статус на Русия, Китай, Пиндостан, Европа.... ООН, БРИКС, МАТО и други организации... Долар, евро, юан и рубла....

Пиндостан има за цел да отвори пропастта Украйна между Русия и Европа, докато Русия се стреми за икономически и политически съюз от Лисабон до Владивосток... Да Украйна е междинна стъпка на този съюз!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Щот, още не са им доставиле Ф-ки.
                  И те ще падат, споко ...
                  Я Колчо като си се появил да ти пусна нещо да се изкефиш:

В Украине уничтожили более 1000 террористов

Только первые сутки после окончания режима одностороннего прекращения огня в Донецкой и Луганской областях Украины стали последними для более чем 1000 российских террористов и местных вооруженных уголовников...
                  Линк

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                    Московски съд заповяда ареста на украински губернатор

ХХАХА МАЛКО ОБВИНЕНИЯ. ХАХАХАХ КАТО В МНОГО ГЛУПАВ РУСКИ СЕРИ ЯЛ
                    Аз мисля, че сериала изобщо не е глупав... Да си припомним съдбата на извършилите престъпления срещу Руския народ, Джохар Дудаев, Аслан Масхадов, Шамил Басаев, Салман Радуев, фамозния Хатаб и тем подбная

Бастрыкин пообещал достать украинских военных преступников «даже на дне океана
                    http://vz.ru/news/2014/6/11/690885.html

Ни один из тех, кто совершил и совершает преступления на Юго-Востоке Украины, не уйдет от заслуженного возмездия. Мы достанем их даже, как было сказано в заявлении 1943 года союзных государств, на дне океана, и они понесут рано или поздно и моральную, и политическую, и уголовную ответственность за те деяния, которые они совершают сегодня против народов Украины, – цитирует ИТАР-ТАСС заявление Бастрыкина

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Кое е интересното....не схващам

Третата машина е Стрела-10.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        ...

Що не пишете за свалена Ф-ка примерно някоя
                        Щот, още не са им доставиле Ф-ки.
                        И те ще падат, споко ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Да съвсем сериозно го мисля че ще влязат в ЕС. Украйна вече я асоциираха и дори ще пророкувам че след време Русия също ще влезе в ЕС,не руската федерация а Русия.
                          Искаш да кажеш масковското княжество?

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                            Повреден Су-24, за свален Су-25 няма доказателства, засега. Иначе, на долните кадри се вижда нещо интересно.

http://www.youtube.com/watch?v=Ez8cZ3nqjCs#t=28
                            Кое е интересното....не схващам

Коментар

• хахахахах Руснаците какви са тия заповеди. Нали вие нахлухте в чужда територия, ВАС КОЙ ще ви съди, олигофрени с червени глави....МНОГО СМЕШНИ ОБВИНЕНИЯ... АХХАХА, ККВИ СА ТИЯ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ . ТОЯ ПУТКИН ЯВНО Е ЦЕНТРАЛНО ДЕГРАДИРАЛ...И ЯВНО ЗАКОНИТЕ ИМ СА ЯВНО СТАЛИНСКИ.

Московски съд заповяда ареста на украински губернатор

ХХАХА МАЛКО ОБВИНЕНИЯ. ХАХАХАХ КАТО В МНОГО ГЛУПАВ РУСКИ СЕРИ ЯЛ

ЕТО ТИ АХХАХАХА "Съдът в московския Басманен район удовлетвори искането на Следствения комитет на Руската федерация, който обвинява Коломойски в организация на убийства, употреба на забранени средства за водене на война, възпрепятстване на работата на журналисти и отвличане на хора."

А съдът в ХАГА, какво ли ще каже на Путкин и всичката му клика от престъпници???
                              Last edited by FlashTrade; 02.07.2014, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                                Игорь Стрелков сообщил, что первого июля ополченцами был нанесен ряд успешных ударов по силам украинских военных. В районе города Снежного был сбит самолет Су-25, а над станицей Луганской – Су-24. Также уничтожен беспилотник в районе Горловки.

http://lifenews.ru/news/135913

Повреден Су-24, за свален Су-25 няма доказателства, засега. Иначе, на долните кадри се вижда нещо интересно.

http://www.youtube.com/watch?v=Ez8cZ3nqjCs#t=28

Коментар

Working...
                                X