IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ша та замоля да ме ориентираш, това Евро-ценности ли са или Пиндо-ценности!

Станица Луганская через 30 минут после бомбежки: целая улица сметена с лица земли (видео 18+)
    http://rusvesna.su/news/1404310945

Приблизительно в 11-00 (мск) По Станице Луганской и окрестностям был нанесен массированный авиаудар. Трупы вытаскивают из горящих домов в Станице Луганской. Местный житель обращаятся к России с риторическим вопросом: "а чего ж Путин молчит?"
    Last edited by X_Y; 02.07.2014, 20:09. Причина: Не обиждайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      То продажника си е продажник независимо дали е руски европейски или американски.Путин най го е страх от тебе и няколко идиота още в тоя форум.

Направо чиляк0т не смее да се покаже, че тука го разкатаха...

Коментар

• Потвърждение за Су-25. Загубен при захода за кацане на летището, но пък пилота е жив.

http://army.unian.net/935139-v-dnepr...let-su-25.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
          Човекът пази интересите на държавата , което не можеш да кажеш за никой в България, нали ?
          Никой нищо не е казал срещу Джуджака.

Пробва се - изненада световната общност - в кратко-срочен план печели - средно-срочно ще загуби.

П.П. Въпрос резонен - и аз питах - като има 1 милка българи там - нашите кифли какво блеят, а не се намесват?

Оо .. забравих. То БСП-то, ДПС-то и Атака са все комуноидни агентури на Джуджето

Дълъг път ви чака. Първо да измре това поколение, барабар с мен и после ще се отърсите от слугинажния синдром за големия "татко".

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
            Човекът пази интересите на държавата , което не можеш да кажеш за никой в България, нали ?
            На тоталитарната държава ли? Може, но същото правиха и САДАМ,КАДАФИ И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ??
            Може ли да имаш интереси да извиваш ръцете на 15-20 държави?Явно може... а това в 21 век е какво?

Коментар

• Човекът пази интересите на държавата , което не можеш да кажеш за никой в България, нали ?

Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
              ЕТО НА ВИ: Путин: Взехме Крим, за да не влезе там НАТО и да изгубим Черно море

А какво толкова лошо има в НАТО, нещо Путин много го е страх, щял да загуби влияние.Чакай малко ве завоевателю във 21 в, такива сте терористи, Путин явно живее в миналото, ама къде точно?
              Смешен тиранин е тоя, колко ли му остава на власт???

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                Ами, тогава какво се пъниш тука като продажните про руски малоумници????????

А какво толкова лошо има в НАТО, нещо Путин много го е страх, щял да загуби влияние.Чакай малко ве завоевателю във 21 в, такива сте терористи, Путин явно живее в миналото, ама къде точно?
                То продажника си е продажник независимо дали е руски европейски или американски.Путин най го е страх от тебе и няколко идиота още в тоя форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Е накрая ще кацнеш на чичо си Путин на самолетоносача щото то гладен и на студено не се стои.Аз съм на дърва и ми дреме на желязото

Last edited by X_Y; 02.07.2014, 19:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                    А бе какво ме интересува, какво го устройва Путкин, след като последните 69 години несгодите ни идват предимно от там. Нали знаеш как си вършат работата руснаците, особено такива като Путин "завоевателя" щом спира газа през Украйна, а иска нов поток, от там няма ли да спира газа? Някакви никакви нито икономически логики,нито каквито и да било има по този проект. Просто Путин е свикнал да извива ръцете на партньорите си и им реже главите накрая. Това няма никаква връзка с реалността и 21 век.
                    Е накрая ще кацнеш на чичо си Путин на самолетоносача щото то гладен и на студено не се стои.Аз съм на дърва и ми дреме на желязото

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      В Украйна го устройва да се бият за да се страхува Европа че ще и спрат газта. Путин спира газта и преди той я спря. Той изнудва Европа да даде пари за газопровод от който реално няма никаква нужда.
                      А бе какво ме интересува, какво го устройва Путкин, след като последните 69 години несгодите ни идват предимно от там. Нали знаеш как си вършат работата руснаците, особено такива като Путин "завоевателя" щом спира газа през Украйна, а иска нов поток, от там няма ли да спира газа? Някакви никакви нито икономически логики,нито каквито и да било има по този проект. Просто Путин е свикнал да извива ръцете на партньорите си и им реже главите накрая. Това няма никаква връзка с реалността и 21 век.

Коментар

• FlashTrade

В Украйна го устройва да се бият за да се страхува Европа че ще и спрат газта. Путин спира газта и преди той я спря. Той изнудва Европа да даде пари за газопровод от който реално няма никаква нужда.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Меркел: Европа все още може да засили санкциите си срещу Русия

Ангела Меркел разкритикува Москва за неизпълнението на задължението да се включи в мирния план, обявен от украинския президент Петро Порошенко. В тази връзка германският канцлер отбеляза, че засилване на икономическите санкции срещу Русия все още е сред възможните варианти.

"Жалко е, че по време на 10-дневното едностранно примирие, обявено от президента на Украйна, нямаше значителна реакция на мирния план и че прекратяването на огъня не бе прието от сепаратистите", добави тя.

Не обиждайте ли, а тия продажници долу, не обиждат ли я пак ги прочети. Пишман.
                          Last edited by FlashTrade; 02.07.2014, 18:44.

Коментар

• Макс

За какво им е да използват ядрено оръжие ? Достатъчно е да спрат да дават чипове за Китай и онези ще спрат да произвеждат и пак ще минат на производство на моливи и острилки за тях и чат пат някоя и друга миризлива - парфюмирана гумичка.
                            Риска е китайците като огладнеят да ги нападнат за да им присвоят суровините.
                            Янките ще приберат самолетоносачите и тогава мистралите ще трябва да въдворяват ред по океаните и руснаците да се харчат за да може Китай да изнася моливи.
                            Last edited by supertrader; 02.07.2014, 18:29.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              http://vpk-news.ru/articles/20719

Сравнително кратко и ясно ...
                              Другарката Набиуллина ще ходи в Китай да обсъжда с Китайските си колеги Дедоларизация на световната икономика

Китай и Россия переходят на расчеты в рублях и юанях
                              http://www.pravda.ru/news/economics/...14345-money-0/

У нас на достаточно высокой степени проработки своп рубль-юань для облегчения торгового финансирования. У меня встреча на следующей неделе - поездка в Китай", - сказала Набиуллина.

Според мен пиндосите ще се изкусят да използват ядрено оръжие, това ПРО не знам колко е ефективно, но става за пропаганда да убеди зомбираното обществено мнение на запад, че ще ги спаси от ответен удар

Коментар

• http://vpk-news.ru/articles/20719

Сравнително кратко и ясно ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X