Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗащото големия брат лекинко ни нямаше вяра, при това с огромно основание, имайки предвид името на предния ни брат и малките му братченца из България...
на нас ни се разрешава такава военна продукция ,която да ние в полза за мисиите и нищо друго....
Даже и Спартаните и костенурките за за патрулна служба и превоз на хора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПонеже съм в час ,когато големия брат заповяда да се уншищожат ракетите в тели5ш и самоков ,каза ние ще ви браним ,ние ще ви снабдяваме , вие само ще подкрепяте нашагта политика на балканите...
но не обясни защо турция и гърция имат различна политика на балканите.... а и защо предлага само ф-16 и то 15-20 години ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТочно това е проблема, че тези видове и модификации са на въоръжение.
Трябваше след като ги нарязаха, да купят нови и съвременни оръжия на мястото на старите, за да не губим количество и да подобрим качеството.
Не забравяйте, че съгласието за намаляване на бройката беше дадено от българи с БКП произход, поредното антибългарско решение.
но не обясни защо турция и гърция имат различна политика на балканите.... а и защо предлага само ф-16 и то 15-20 години ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеГоворим за преди 30 години младежо !
И не беше само бройка , имаше и качество и най важното хора подготвени и мотивирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесега тези стари бракми Т-72 са още на въоръжение....
Миг 21 ,Миг 29 и Ка 8 и 24 и СУ 25 .....
Мтлб ,БТР 60 ПБ и БРДМ и Су и град ...
даже и ак си е същия.........
В момена имаме 500 Х 3 мисионери авганистанци и това е...
Трябваше след като ги нарязаха, да купят нови и съвременни оръжия на мястото на старите, за да не губим количество и да подобрим качеството.
Не забравяйте, че съгласието за намаляване на бройката беше дадено от българи с БКП произход, поредното антибългарско решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВай вай вай.... стари руски бракми точка ком... всичките.
Ако ще и да са 100к, какво от това?
Стига сте гледали бройката.
И не беше само бройка , имаше и качество и най важното хора подготвени и мотивирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕто как "разсъждава" национален предател-копейкаджия...който не познава историята на родината (ако изобщо България му е родина, подозирам, че е поредния мелез - рожба на българо-съветската дружба)....
Ами така бе, пундьо, през Първата световна война България воюва едновременно с всички изброени, повтарям едновременно и при това успешно, докато не дойде Добро поле, където също такива национални предатели позволиха пробива, който доведе катастрофата...ако не бяха предателските действия на платените от Франция Стамболийски и Церковски...нямаше да има катастрофа...
Леле Гъбо. Колко мъка и злоба е събрала дребната ти НПО душица. А навремето как гордо крачеше в редиците на партията и се биеше в гърдите....Трогнат съм от усилията ти да ми правиш като вятъра и напъните по цял ден за да правиш шоу пред останалите.
Сега ми отговори едно нещо Гъбо. Кога в световната история, малък народ, нация или държава е побеждавал по-голяма и не само да е завоювала, но и да е удържала превзетото??? Един пример ми дай така, преди да ми обясняваш как сме щели да смажем Сърбия, Гърция и Турция накуп.
За разлика от вас съм реалист, а не платен трол с мисия да подменя историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАйде сега....
Говориш от смое име...
Участвал съм в Щит и знам какво можем и какво сме правили.......
През 1989 г имахме над 140 к в хора ,над 2К в танкове над 250 в самолети и вертолети над 100 бр. в ракети....
Сега по данни на МО над 25 К в хора ,около 50 танка ,15 самолета и 10 вертолета...работещи...
Всичко това бе съкратено по заповед на големия брат и унищожено.......
И да иска не може те разбра , малоумника мамин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВай вай вай.... стари руски бракми точка ком... всичките.
Миг 21 ,Миг 29 и Ка 8 и 24 и СУ 25 .....
Мтлб ,БТР 60 ПБ и БРДМ и Су и град ...
даже и ак си е същия.........
В момена имаме 500 Х 3 мисионери авганистанци и това е...
Коментар
-
Говориш от смое име...
През 1989 г имахме над 140 к в хора ,над 2К в танкове над 250 в самолети и вертолети над 100 бр. в ракети....
Сега по данни на МО над 25 К в хора ,около 50 танка ,15 самолета и 10 вертолета...работещи...
Коментар
-
Говориш от смое име...
Коментар
-
Каква малка България, промили са ви главите и нищо не е останало вътре... България е воювала с изброените 3 години, явно не е била толкова малкаА как е ясно- тия локалните са били лесни, защото са били същите мухльовци като нас сега, а за другите не са ни стигнали силите... Иначе цялата история е пълна с военни провали на велики сили, та ако в този период е имало по-сериозен сблъсък с Русия доста факти говорят, че нямаше да завърши в тяхна полза
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКокал, ето какъв е проблема- преди век бяхме достатъчно силни да воюваме едновременно със Сърбия, Гърция, Румъния, Русия, Англия и Франция. След 50 години руско присъствие изпаднахме дотам, че с едни цигани не можем да се оправим...
Говориш от смое име...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеТова вярваш ли го младежо или просто го пишеш за да си чешеш пръстите?
Би ли му обяснил как точно малка България е щяла да воюва "едновременно със Сърбия, Гърция, Румъния, Русия, Англия и Франция."
Затова ни скършиха москалите, след като ни ОСВОБОДИХА от турция. За да не размажем чалмите като хлебарки след 500 г. чакане и събиране на бойни умения.
Ами така бе, пундьо, през Първата световна война България воюва едновременно с всички изброени, повтарям едновременно и при това успешно, докато не дойде Добро поле, където също такива национални предатели позволиха пробива, който доведе катастрофата...ако не бяха предателските действия на платените от Франция Стамболийски и Церковски...нямаше да има катастрофа...
Коментар
Коментар