Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеПонеже пак сравнявате страни от БРИКС със САЩ, може би поради причина дали Русия или САЩ ще победи в геополитеческото противопоставяне в Украйна
Току що Шел обявиха, че се отказват от всичките си проекти в Украйна! - ахахахахаха Няма да участват нито в приватизации нито в шистови разработки - ахахахаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПак нещо сънуваш. В момента е над 102 долара. Доказах ти, че нищо не разбираш от електроника. Сега и за нефта ли трябва да ти доказвам, че пак нищо не разбираш? Мазохист ли си, Факушкова?!
Я пак докажи разбирачо?
За нефта де, щот то кво ли разбирам от електроника.
От електроника най-разбират рубладжиите.
ПП
Изтриха ме, но по повод куад коре процесор ще повторя, че самсунг S3 e с куад коре. Отпреди две или три години. Моите нексуси 5 и 7 също са с куад коре, имам ги от една година.
Сигурен съм обаче че твоя телефон е с китайски процесор.
А и компютъра ти също е с китайски процесор.
Също знам, че заряза оная хартия долара и другата еврото, и си в дълги руплеви позиции
Коментар
-
Понеже пак сравнявате страни от БРИКС със САЩ, може би поради причина дали Русия или САЩ ще победи в геополитеческото противопоставяне в Украйна, то икономическите тенденции определено говорят в полза на страните от третия свят. Делът на БВП на сащ е около 20% от световния, докато в следвоенните години е достигал 47%. Сега е колкото на Великобритания в силните и години.
Това сравнение ми се стори уместно, щото е споменато и в книката на Пол Кенеди която чета в момента "Възход и падение на великите сили"Last edited by Бедният landlord; 20.08.2014, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеА не виждат че за две седмици петрола мина под $92Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от chronos Разгледай мнениеТемата е Украйна, а не Китай. Моля Ви да пишете по темата!
Разбира се, на китайците основния бизнес е със САЩ, и въобще не им дреме за северната държава. Също е ясно че ще им продадат каквото могат, щото си гледат бизнеса. Но няма всичко да им продадат.
Та това е с Китай. Ама не е само Китай - щели да внасят това от Южна Америка, онова от Южна Африка, сякаш досега тия държави само това са чакали - хуйло да им позволи да изнасят за хуйлостан.
Те си мислят, че всички тях чакат.
А не виждат че за две седмици петрола мина под $92...
Last edited by chronos; 20.08.2014, 21:37.
Коментар
-
И как ще отиде автомобил Х на сервиз с "отворен" код за софт и хардуер?
Всеки сервиз за марка Х автомобил ще има по един хакер в него ли?
При автомобилите се работи в серии и всичко е стандартизирано от производителя. Няма място за творчество, щото после пъхаш ключа и ще стоиш на място. После викаш комшията да те тика.
Айде да наложи нови санкции Джуджето за автомобилните части и да видиш колко коли ще произведе = равно на нула.
Щото според Марков Русия била "производител".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеХуймустан ???
И ще ти го извади - песен на футболните агитки на украинските отбори е.
Превед ще се сетиш какво значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеРазбира се че не ти се занимава.
В общия случай няколко са компаниите които правят нещо. Всищки останали купуват лицензи, и се справят колкото могат. Разликата в качеството на колите може да ти подскаже кои са тези компании. А те не са в Китай, още по-малко Индия. Да не говорим пък за хуйлостан.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеФаки не ми се губи време да доказвам че водата е мокра , но със сигурност има фирми занимаващи се с това в страни в които ще са извън списъка за санкции на Русия ако има такъв разбира се.
Също така не очаквам Японските , Корейските и Китайките производители на МПС да си правят софтуера и електрониката у САЩ ....
В общия случай няколко са компаниите които правят нещо. Всищки останали купуват лицензи, и се справят колкото могат. Разликата в качеството на колите може да ти подскаже кои са тези компании. А те не са в Китай, още по-малко Индия. Да не говорим пък за хуйлостан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМастере ми ти като много разбираш, може ли да ми кажеш дали Китай произвежда процесори за най-обикновени десктоп компютри? Я дай марката на тези процесори?
(Подсказвам - отвори си компютъра и виж какво пише на процесора.)
МАЧКАТ ВСИЧКИТЕ СИ КОНКУРЕНТИ В МОМЕНТА!
Allwinner A33, World's First $4 Quad Core Tablet Processor, Now in Mass Production
http://en.wikipedia.org/wiki/Allwinner_TechnologyСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ то според теб сглобяването на нещо със 100% вносни части означава че ти го правиш?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеХуймустан ???
Хуйлостан!
Новото име на фашагите в масква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА по твоята логика, къде се прави?!
А може и на остров Тумбукту!!!
Коментар
Коментар