If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда, дефинирай "еничар"...
И какъв е човек, който открива предизборна кампания в столицата на враждебна спрямо предполагаемата му родина страна и поставя интереса на тази враждебна сила винаги над този на т. нар. му родина...
Я дефинираи по добре понятието враждебна.......щото те не ни забелязват пък нашите тъпаци им се ежат зад гърба на батко Обонго...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Мда, дефинирай "еничар"...
И какъв е човек, който открива предизборна кампания в столицата на враждебна спрямо предполагаемата му родина страна и поставя интереса на тази враждебна сила винаги над този на т. нар. му родина...
Твърдението ти е изпълнено с противоречия. Първо българите не са славяни. Второ според руската панславистка идеология всички народи в източна Европа за които те твърдят, че са славянски нямат право на самостоятелно съществуване а трябва да се развиват като част от руската империя. Същевременно българският национален идеал включва самостоятелна България. Така погледнато руската и бългрската доктрина влизат в неразрешим сблъсък. Това се вижда ясно и в Украйна, където Русия отрича правото на държавата да се развива самостоятелно и иска чрез война да я върне към себе си.
Не може да твърдиш едновременно че си българин и славянин. Не може да твърдиш, че си патриот и русофил едновременно. Това са противоречащи си понятия.
Общо взето малко ме интересува какво мислят Обонговците или Руснаците по тоя въпрос за независимостта на България. Не смятам че сега България е по-независима от колкото преди 1989 година. Пак ни спускат директиви и нареждания без право на отказ но сега от Брюксел или Вашингтон.....
Българина е смес от много народи , включително и слявянска част .....така че сме рода колко близка може да се спори.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Само това че Обонговците били малко по богати или по силни в момента от Руснаците не ме кара да се отрека от корените си и да се срамувам че съм славянин или Българин......
Твърдението ти е изпълнено с противоречия. Първо българите не са славяни. Второ според руската панславистка идеология всички народи в източна Европа за които те твърдят, че са славянски нямат право на самостоятелно съществуване а трябва да се развиват като част от руската империя. Същевременно българският национален идеал включва самостоятелна България. Така погледнато руската и бългрската доктрина влизат в неразрешим сблъсък. Това се вижда ясно и в Украйна, където Русия отрича правото на държавата да се развива самостоятелно и иска чрез война да я върне към себе си.
Не може да твърдиш едновременно че си българин и славянин. Не може да твърдиш, че си патриот и русофил едновременно. Това са противоречащи си понятия.
Бизнеса ми е основан а пазарна логика, за разлика от теб обаче възприятието към света ми не е ..........Само това че Обонговците били малко по богати или по силни в момента от Руснаците не ме кара да се отрека от корените си и да се срамувам че съм славянин или Българин......
Няма причина на света , която ще ме накара, да се отрека от българските (със сигурност) корени.
Ако някой не харесва поведението на група русофили, това не го прави американофил.
Коментар