IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    Ти хубаво си останал да радваш мангалите, ама я предаваш тая Родина на ония дето я грабиха и нападаха - червените пигмейчета Продажен безродник такъв.
    Еничерче
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
      СТРАХОТЕН НАГЛЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      По скоро глупак че плащам пенсиите на родителите на еничерите ...ма кво да се прави , за разлика от някои тук не само мисля за родината си ами и плащам данъци сериозни

Коментар

Какво ша им плащаш бре смешко, като не можеш да изкараш пари?
        Родителите ми са си изкарали парите за пенсии, не са легнали на некадърна червена огризка като тебе.
        Ми данъка които плащам покриа и на твоите е на факита и на оня 8 баловия пенсиите на родителите .....пък вие го раздавате морални отдалеч и " Мислите " за родината ....ма мислите без дела ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Дет има една приказка вземи прочети за какво става въпрос в постановлението. Става въпрос за посадъчен материал за картофи, лук и грах.
          Е те това е в постановлението - по някое време и руска водка ще почнат да внасят хахахаха:

Коментар

Няма натискане. Има строго следване на собствения интерес. Не бива да се санкционират фирми, които са приятели на Русия и защитават руските интереси в ЕС. Не трябва покрай сухото да гори и суровото...

Русия спазва собствения си интерес и никога няма да въведе санкции, които ще накажат населението и. Същото не може да се каже за ЕС и европейските пудели въвели санкции само в хамерикански интерес и без оглед на интересите на собствените си народи.
            Руското правителство е най-голямото наказание за руското население - така е било в цялата и самостоятелна история.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Абе малоумник аз ли съм предател дето съм останал да живея в родината си или ти дето си избягал в странство да миеш чинии. Еничарче....
              Къв предател,малоумник по-бива!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Следващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори

21 Август 2014 | 14:02 | Агенция "Фокус"
                Следващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори С. Следващата седмица президентът на Украйна Петро Порошенко ще подпише указ за разпускането на Върховната рада и провеждане на предварителни парламентарни избори. Това в ефира на Радио Свобода съобщи съветникът на украинския държавен глава Олег Медведев. По думите му, тези дни изтича 30-дневният срок за формиране на нова коалиция, и президентът на Украйна има законното право да разпусне парламента.
                Съветникът на Порошенко съобщи още, че през септември ще бъде обнародван пакет големи политически, икономически и социални реформи. Освен това ще се ратифицира споразумението за асоцииране с ЕС, подписано юни тази година.

става интересно....
                Мда, не е като в Русь двата педераста да си разменят ролите и цял свят да им се смее после

Коментар

Абе малоумник аз ли съм предател дето съм останал да живея в родината си или ти дето си избягал в странство да миеш чинии. Еничарче....
                  Ти хубаво си останал да радваш мангалите, ама я предаваш тая Родина на ония дето я грабиха и нападаха - червените пигмейчета Продажен безродник такъв.

Коментар

Абе еничерче къв национален интерес говориш кат си се изнесъл от държавата и си оставил майка си и баща си аз да им плащам пенсиите .....че и акъл раздава из форумите......
                    СТРАХОТЕН НАГЛЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Абе еничерче къв национален интерес говориш кат си се изнесъл от държавата и си оставил майка си и баща си аз да им плащам пенсиите .....че и акъл раздава из форумите......
                      Какво ша им плащаш бре смешко, като не можеш да изкараш пари?
                      Родителите ми са си изкарали парите за пенсии, не са легнали на некадърна червена огризка като тебе.

Коментар

Да ги предадем ли? Че ние защитаваме БЪЛГАРСКИ национален интерес, а не РУСКИ!
                        Добре го прочети, червен предател.

Коментар

Да ги предадем ли? Че ние защитаваме БЪЛГАРСКИ национален интерес, а не РУСКИ!
                          Добре го прочети, червен предател.

Коментар

• Следващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори

21 Август 2014 | 14:02 | Агенция "Фокус"
                            Следващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори С. Следващата седмица президентът на Украйна Петро Порошенко ще подпише указ за разпускането на Върховната рада и провеждане на предварителни парламентарни избори. Това в ефира на Радио Свобода съобщи съветникът на украинския държавен глава Олег Медведев. По думите му, тези дни изтича 30-дневният срок за формиране на нова коалиция, и президентът на Украйна има законното право да разпусне парламента.
                            Съветникът на Порошенко съобщи още, че през септември ще бъде обнародван пакет големи политически, икономически и социални реформи. Освен това ще се ратифицира споразумението за асоцииране с ЕС, подписано юни тази година.

става интересно....

Коментар

• Няма натискане. Има строго следване на собствения интерес. Не бива да се санкционират фирми, които са приятели на Русия и защитават руските интереси в ЕС. Не трябва покрай сухото да гори и суровото...

Русия спазва собствения си интерес и никога няма да въведе санкции, които ще накажат населението и. Същото не може да се каже за ЕС и европейските пудели въвели санкции само в хамерикански интерес и без оглед на интересите на собствените си народи.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Дет има една приказка вземи прочети за какво става въпрос в постановлението. Става въпрос за посадъчен материал за картофи, лук и грах.
                                Ами що не вземат от китайските другари? Или от севернокорейските другари? Или от бразилските другари? Или от перуанските другари? Или от пакистанските другари?
                                Нали не могат да се разминат делегациите в Москва?
                                Що не вземат от тях семенца, ами се натискат за западноевропейски и американски?
                                И как стана така, че страната с най-голяма територия в света и с най-много чернозем няма материал за посев????????
                                Last edited by Jimmy; 21.08.2014, 15:26.
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X