Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеСТРАХОТЕН НАГЛЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеКакво ша им плащаш бре смешко, като не можеш да изкараш пари?
Родителите ми са си изкарали парите за пенсии, не са легнали на некадърна червена огризка като тебе.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДет има една приказка вземи прочети за какво става въпрос в постановлението. Става въпрос за посадъчен материал за картофи, лук и грах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма натискане. Има строго следване на собствения интерес. Не бива да се санкционират фирми, които са приятели на Русия и защитават руските интереси в ЕС. Не трябва покрай сухото да гори и суровото...
Русия спазва собствения си интерес и никога няма да въведе санкции, които ще накажат населението и. Същото не може да се каже за ЕС и европейските пудели въвели санкции само в хамерикански интерес и без оглед на интересите на собствените си народи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе малоумник аз ли съм предател дето съм останал да живея в родината си или ти дето си избягал в странство да миеш чинии. Еничарче....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСледващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори
21 Август 2014 | 14:02 | Агенция "Фокус"
Следващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори С. Следващата седмица президентът на Украйна Петро Порошенко ще подпише указ за разпускането на Върховната рада и провеждане на предварителни парламентарни избори. Това в ефира на Радио Свобода съобщи съветникът на украинския държавен глава Олег Медведев. По думите му, тези дни изтича 30-дневният срок за формиране на нова коалиция, и президентът на Украйна има законното право да разпусне парламента.
Съветникът на Порошенко съобщи още, че през септември ще бъде обнародван пакет големи политически, икономически и социални реформи. Освен това ще се ратифицира споразумението за асоцииране с ЕС, подписано юни тази година.
става интересно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе малоумник аз ли съм предател дето съм останал да живея в родината си или ти дето си избягал в странство да миеш чинии. Еничарче....Продажен безродник такъв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе еничерче къв национален интерес говориш кат си се изнесъл от държавата и си оставил майка си и баща си аз да им плащам пенсиите .....че и акъл раздава из форумите......
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе еничерче къв национален интерес говориш кат си се изнесъл от държавата и си оставил майка си и баща си аз да им плащам пенсиите .....че и акъл раздава из форумите......
Родителите ми са си изкарали парите за пенсии, не са легнали на некадърна червена огризка като тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеДа ги предадем ли? Че ние защитаваме БЪЛГАРСКИ национален интерес, а не РУСКИ!
Добре го прочети, червен предател.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеДа ги предадем ли? Че ние защитаваме БЪЛГАРСКИ национален интерес, а не РУСКИ!
Добре го прочети, червен предател.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Следващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори
21 Август 2014 | 14:02 | Агенция "Фокус"
Следващата седмица президентът на Украйна ще разпусне парламента и ще насрочи избори С. Следващата седмица президентът на Украйна Петро Порошенко ще подпише указ за разпускането на Върховната рада и провеждане на предварителни парламентарни избори. Това в ефира на Радио Свобода съобщи съветникът на украинския държавен глава Олег Медведев. По думите му, тези дни изтича 30-дневният срок за формиране на нова коалиция, и президентът на Украйна има законното право да разпусне парламента.
Съветникът на Порошенко съобщи още, че през септември ще бъде обнародван пакет големи политически, икономически и социални реформи. Освен това ще се ратифицира споразумението за асоцииране с ЕС, подписано юни тази година.
става интересно....
Коментар
-
Няма натискане. Има строго следване на собствения интерес. Не бива да се санкционират фирми, които са приятели на Русия и защитават руските интереси в ЕС. Не трябва покрай сухото да гори и суровото...
Русия спазва собствения си интерес и никога няма да въведе санкции, които ще накажат населението и. Същото не може да се каже за ЕС и европейските пудели въвели санкции само в хамерикански интерес и без оглед на интересите на собствените си народи.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДет има една приказка вземи прочети за какво става въпрос в постановлението. Става въпрос за посадъчен материал за картофи, лук и грах.
Нали не могат да се разминат делегациите в Москва?
Що не вземат от тях семенца, ами се натискат за западноевропейски и американски?
И как стана така, че страната с най-голяма територия в света и с най-много чернозем няма материал за посев????????Last edited by Jimmy; 21.08.2014, 15:26.Don't work hard, work smart!
Коментар
Коментар