IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Миличкия той, явно спонсорите на капута са обещали имунитет на тати-крадец...
    Кандитко ми той от кога е крадец да не би от днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Последно: Депутатът Георгиев от ГЕРБ все пак избра ББЦ

http://www.bnews.bg/article-106140
      Все си мисля, че днес Бареков е предложил по-примамлива оферта, изразена в конвертируеми парични знаци.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Миличкия той, явно спонсорите на капута са обещали имунитет на тати-крадец...

Коментар

"Комеди франсез" ряпа да яде пред нашата политическа комедия.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Последно: Депутатът Георгиев от ГЕРБ все пак избра ББЦ

...ГЕРБ обаче е в опозиция почти година и няма почти никакви шансове да се върне във властта.
            При това положение не е ясно колко време лъжите на Бойко Борисов ще "спасяват" партията му от очаквания разпад...
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от PRESSMEDIA Разгледай мнение
              На тати момчето...
              Депутатът Георгиев се врътна отново, остава в ГЕРБ
              http://www.bnews.bg/article-106077
              Така ли..
              сега го гледах пак при Бареков....
              то бива профани ама да избереш ГЕРБ на тези избори ..си е за диагноза ....за психиатрията....

Коментар

• Правителството се хвали с разни съмнителни успехи - намалявала безработицата, бизнесът "почвал да мисли за инвестиции", имало растеж и бля бля бля ., а в същото време официални данни показват съвсем друга картина.България води по фалити в Централна и Източна ЕвропаНад 800 компании са изпаднали в несъстоятелност през 2013 г.
                Видео на http://novanews.bg/news/view/2014/05...ampaign=accent
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• НЕК обяви, че ще публикува отчета си до 31 юли, още не бил готов
                  http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...si_do_31_juli/

И колко е загубата - 1 млрд.лв. или 2 млрд.лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    За съжаление не съм бил там.И понеже не пуша едва ще ми хрумне да горя знамето на ЕГС.По скоро бих си избърсал едно място след дрисък с него.Не ме интересува този съюз и никой не ме е питал искам ли в него.И въобще не ме интересува ти какво мислиш по въпроса.Национално предателство е да съсипеш индустрията и селското стопанство да обречеш 2.5 милиона пенсионери на глад и да прогониш 2 милиона българи да се скитат немили недраги по света
                    2 милиона българи заминаха на Запад, прогонени от вас комунистите русофили. Не отидоха в Москва, нали И в този форум представителите на емиграцията всеки ден ти казват лично на теб какво мислят за теб и твоите възгледи на комунист русофил

Другото е ясно:

ЕС - СВОБОДА И БЛАГОДЕНСТВИЕ

РУСИЯ - ТИРАНИЯ И МИЗЕРИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Да се инсценира наказателно преследване срещу президента Росен Плевнелиев в хода на кампания значи едно - държавата се управлява от самозабравили се, разюздани бандити. Тръпки ме побиват като помисля, на какво са способни хората, създали този сценарий. Това написа в профила си във Facebook говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев.

"В случая се простреляха в краката - защото "обвинението" срещу президента е за престъпление, което ТЕ, а не той, са извършили. Да, другари - да договаряш зад гърба на народа си и да упражняваш властта в чужд интерес Е измяна. Но това направихте вие, а не г-н Плевнелиев", пише още Кънев.

Сега си взимайте Бареков и Писанчев, слагайте прангите и бавно към "Банишора". Бавно, иначе хората ще помислят, че сте откраднали прангите за старо желязо. Друм завършва той.:
                      Няма абсолютно никакво значение какво говори този глашатай! С РБ е свършено още в неделя вечер, защото едно пиленце ми каза, че червената кукувица, и синият ДСБстки лешояд, днеска са си изтървали нервите, като са излезли последните социологически данни ......най-меките думи са били мърша и боклук!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        И мен твоите глупости не ме интересуват. И си длъжен да дадеш показания защо изгорихте знамето на ЕС на паметника на Червената Армия на 9 май И само руски знамена веехте там На деня на Европа, под погледа на шефа на ПЕС...

Не си ли наясно че това е национално предателство...
                        За съжаление не съм бил там.И понеже не пуша едва ще ми хрумне да горя знамето на ЕГС.По скоро бих си избърсал едно място след дрисък с него.Не ме интересува този съюз и никой не ме е питал искам ли в него.И въобще не ме интересува ти какво мислиш по въпроса.Национално предателство е да съсипеш индустрията и селското стопанство да обречеш 2.5 милиона пенсионери на глад и да прогониш 2 милиона българи да се скитат немили недраги по света

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Стамби душевните терзания на Радан Кънев не ме интересуват.Тук е форум за икономика и политика а не за психоанализа.Радан да отиде на психотерапевт.Ако не му помогне тогава да отиде при доктор Маринова да му лее куршум против уплах и уроки
                          И мен твоите глупости не ме интересуват. И си длъжен да дадеш показания защо изгорихте знамето на ЕС на паметника на Червената Армия на 9 май И само руски знамена веехте там На деня на Европа, под погледа на шефа на ПЕС...

Не си ли наясно че това е национално предателство...

Коментар

• Стамби душевните терзания на Радан Кънев не ме интересуват.Тук е форум за икономика и политика а не за психоанализа.Радан да отиде на психотерапевт.Ако не му помогне тогава да отиде при доктор Маринова да му лее куршум против уплах и уроки

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Сега нещо чисто правно. Цацаров е нарушил законът с прекратяването на проверката срещу Плевнелиев за държавна измяна.
                              На първо място, няма как да бъде поискано свалянето на имунитета на президента без да има данни за такава държавна измяна.
                              За да има данни, именно ДАНС трябва да проведе проучването и разследването, след което да се установи държавната измяна, НС да поиска имунитета му въз основа на тези данни и едва след това Конституционния съд да реши така ли е или не е така.
                              Това е смисълът на процедурата, а не че не можело изобщо да се проверява президента.

Тази конструкция сега е извратена, защото и да се окаже че е агент на чужди служби президента, излиза че нищо не може да се направи срещу него, според Цацаров?!
                              Да се инсценира наказателно преследване срещу президента Росен Плевнелиев в хода на кампания значи едно - държавата се управлява от самозабравили се, разюздани бандити. Тръпки ме побиват като помисля, на какво са способни хората, създали този сценарий. Това написа в профила си във Facebook говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев.

"В случая се простреляха в краката - защото "обвинението" срещу президента е за престъпление, което ТЕ, а не той, са извършили. Да, другари - да договаряш зад гърба на народа си и да упражняваш властта в чужд интерес Е измяна. Но това направихте вие, а не г-н Плевнелиев", пише още Кънев.

"Сега си взимайте Бареков и Писанчев, слагайте прангите и бавно към "Банишора". Бавно, иначе хората ще помислят, че сте откраднали прангите за старо желязо. Друм!", завършва той.

http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...ot_razjuzdani/

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Грамотен" прокурор пратил незаконно ДАНС срещу президентаСотир Цацаров потвърди информацията за противоконституционното разследване на Росен Плевнелиев]
                                Сега нещо чисто правно. Цацаров е нарушил законът с прекратяването на проверката срещу Плевнелиев за държавна измяна.
                                На първо място, няма как да бъде поискано свалянето на имунитета на президента без да има данни за такава държавна измяна.
                                За да има данни, именно ДАНС трябва да проведе проучването и разследването, след което да се установи държавната измяна, НС да поиска имунитета му въз основа на тези данни и едва след това Конституционния съд да реши така ли е или не е така.
                                Това е смисълът на процедурата, а не че не можело изобщо да се проверява президента.

Тази конструкция сега е извратена, защото и да се окаже че е агент на чужди служби президента, излиза че нищо не може да се направи срещу него, според Цацаров?!

Коментар

Working...
                                X