Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Явно на никой от малцината форумни идиоти (разните там гиговци, пешовци, монтеви и т.н.) вродената скромност няма да им позволи да ни разяснят КАКВО СТАНА? ЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧИ?
Та докато си чакаме така - прости и неосведомени- да споделя какво отговори радио Ереван на въпроса каква е разликата м/у освиделстван с "жълт документ" и комунист. След дълъг размисъл отговорът бил НЯМА РАЗЛИКА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieО почна със заплахи за съд ли Бате Пешо- аз до сега не съм чул форумен ник да съди друг ник. Или мислиш че да те слагам в един кюп с бареков ти оронва "добрия" ник. Ми ти сам се слагаш с него в един кюп
Споко по простотия даже често го минаваш, така че сти си лика прилика - селски бекове на квадрат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНадяваме се тези 57% да означават точно това.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеДа се махне да се махне, ама червените бандити, герговци, ковачкавци, ветковци и прочие партизани ни заробиха с нови 8 мларда дълг. Няма ли затвор за тези бандити?
Това бяха бб, цц и компания....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеС много пари, с много лъжи и с малко кютек всичко е възможно. Николай Бареков го доказа. Единствената хубава новина за Волен Сидеров е, че неговият „заместник“ зависи изцяло от парите зад себе си. Една смяна на пин кода на кредитната карта е достатъчна.
Коментар на Иван Бедров.
Това им е потенцила на всичките подобни партии - общо взимат 15,8%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХа Ха ха ха ха надсмивам се над феновете на БКП.... дори турците ви бихаа...... идиоти!г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака е в нормалните държави...
Когато насочиш политическите си усилия да смажеш партийния "враг" се получават такива резултати......Има идеален изход - да заминава в Брюксел и да плямпа наволя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеИма ли вероятност при реформаторите преференциалния вот да е изтикал Малинов преди Кунева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака е в нормалните държави...
Когато насочиш политическите си усилия да смажеш партийния "враг" се получават такива резултати......Има идеален изход - да заминава в Брюксел и да плямпа наволя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧиче аз все пак си мисля че гея трябва най накрая да се махне.И Орешарски също.Голямо мекотело и плужек излезе тоя.Не очаквах че е такава мижитурка.И разбира се тиквата не бива да се допуска до властта.Тоя с простотията си ме кара да се срамувам че съм българин
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМд така е ..Обаче още по-забавно и интересно започва да става.ДПС то изприварило Бесепето http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4102054
Ако бяха гласували 20 % от избирателите, ДПС щеше да бъде първа политическа сила - просто си имат 500 000 сигурни и непоклатими гласове....
Коментар
Коментар