IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Браво ...
    Тиквите пак са първи и пак ще ги ручат пържени с копър и кисело мляко....
    Щото нищо не може да промени съотношението в парламента...Атака ще се бетонира и ще ходи редовно на работа ....БСП и ДПС ще си гледат работата, а тиквата ще се напиня да доказва , че 30 % от 30 % са 51 %....
    Двайсетина човека ще повикат по улиците следващите 10 дни и толкова....
    Иде лято......
    Ех, чичо, не тъгувай.

Коментар

• Явно на никой от малцината форумни идиоти (разните там гиговци, пешовци, монтеви и т.н.) вродената скромност няма да им позволи да ни разяснят КАКВО СТАНА? ЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧИ?
      Та докато си чакаме така - прости и неосведомени - да споделя какво отговори радио Ереван на въпроса каква е разликата м/у освиделстван с "жълт документ" и комунист. След дълъг размисъл отговорът бил НЯМА РАЗЛИКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
        О почна със заплахи за съд ли Бате Пешо - аз до сега не съм чул форумен ник да съди друг ник. Или мислиш че да те слагам в един кюп с бареков ти оронва "добрия" ник. Ми ти сам се слагаш с него в един кюп Споко по простотия даже често го минаваш, така че сти си лика прилика - селски бекове на квадрат.
        Ма ти да не мислиш че си анонимен?В голяма заблуда си.Мое ме слагаш с когото искаш където искаш това не променя нещата.Ти и за борси и акции си чувал колкото онова циганче дето питало бати си хубава ли е луканката а оня отвърнал на тати един приятел чул на пазара един мъж да казва че леля му била яла и била хубава.Та и твоето е същото.Само хвалби а знания нула

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Надяваме се тези 57% да означават точно това.
          И аз се надявам силно
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            Да се махне да се махне, ама червените бандити, герговци, ковачкавци, ветковци и прочие партизани ни заробиха с нови 8 мларда дълг. Няма ли затвор за тези бандити?
            Коо...? Неее....!!!
            Това бяха бб, цц и компания....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              С много пари, с много лъжи и с малко кютек всичко е възможно. Николай Бареков го доказа. Единствената хубава новина за Волен Сидеров е, че неговият „заместник“ зависи изцяло от парите зад себе си. Една смяна на пин кода на кредитната карта е достатъчна.
              Коментар на Иван Бедров.
              Аз пак да пусна тази картинка

Това им е потенцила на всичките подобни партии - общо взимат 15,8%

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Ха Ха ха ха ха надсмивам се над феновете на БКП.... дори турците ви бихаа...... идиоти!
                Много си рязък. На червените БОКЛУЦИ им трябва повече време да го осъзнаят.
                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Така е в нормалните държави...
                  Когато насочиш политическите си усилия да смажеш партийния "враг" се получават такива резултати......Има идеален изход - да заминава в Брюксел и да плямпа наволя....
                  Да се махне да се махне, ама червените бандити, герговци, ковачкавци, ветковци и прочие партизани ни заробиха с нови 8 мларда дълг. Няма ли затвор за тези бандити?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Има ли вероятност при реформаторите преференциалния вот да е изтикал Малинов преди Кунева?
                    Надяваме се тези 57% да означават точно това.

Коментар

Когато насочиш политическите си усилия да смажеш партийния "враг" се получават такива резултати......Има идеален изход - да заминава в Брюксел и да плямпа наволя....
                      Няма работа в Брюксел тоя помияр.След малко трябва да излезе и да каже че подава оставка и заминава да реве на Моника на полата.Ама тя не търпи фалирали банкери и неудачници......

Коментар

• Има ли вероятност при реформаторите преференциалния вот да е изтикал Малинов преди Кунева?
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Чиче аз все пак си мисля че гея трябва най накрая да се махне.И Орешарски също.Голямо мекотело и плужек излезе тоя.Не очаквах че е такава мижитурка.И разбира се тиквата не бива да се допуска до властта.Тоя с простотията си ме кара да се срамувам че съм българин

Коментар

• Станишко май дойде в НДК, още не съм го чул, а вече ми е смешно...

Коментар

• С много пари, с много лъжи и с малко кютек всичко е възможно. Николай Бареков го доказа. Единствената хубава новина за Волен Сидеров е, че неговият „заместник“ зависи изцяло от парите зад себе си. Една смяна на пин кода на кредитната карта е достатъчна.
                              Коментар на Иван Бедров.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Мд така е ..Обаче още по-забавно и интересно започва да става.ДПС то изприварило Бесепето http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4102054
                                Нормално...
                                Ако бяха гласували 20 % от избирателите, ДПС щеше да бъде първа политическа сила - просто си имат 500 000 сигурни и непоклатими гласове....

Коментар

Working...
                                X