IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига бе - и затова отдели години от живота си да плюеш тук по Боко

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    Никога не ми е харесвала имбецилчето ми !

Коментар

• Първоначално изпратено от ert Разгледай мнение
      Изборите минаха. Видя се че ние сме най-голямата партия и е време ние да издигнем кандидат за еврокомисар.
      Мисля че е добре да пробваме пак да сложим Румяна Желева, миналия път не успяхме, но този път може и да мине нормално.
      Троле, що се не скриеш да ближеш рани, загуба с 11-12% не ти ли стига, за да се засрамиш....марш в най-тъмния ъгъл на мазето на Позитано....

Коментар

• Изборите минаха. Видя се че ние сме най-голямата партия и е време ние да издигнем кандидат за еврокомисар.
        Мисля че е добре да пробваме пак да сложим Румяна Желева, миналия път не успяхме, но този път може и да мине нормално.

Коментар

• Ухааа, яко е Достена да стене по Брюксел от Бг, а 15-тия в листата на КБ да отпътува. СтраОтни изненади от тоя ентелегентен електорат ...

Едно Наздраве! на гигоу и от мен ...
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
            Що вече не ти ли харесва червената партия - а глупако?
            Никога не ми е харесвала имбецилчето ми !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Стамби нещо много си си повярвал.Айде събуди се и осъзнай колко народ е гласувал за вас един файтон хора.И бъди много внимателен с промяната на законите конституцията и затворите щото това може да попадне в ръцете на враговете ви.Тогава жална ви майка.На вас не ви пречим тези дето защитаваме Путин и Русия на вас ви пречат главите и простотията най вече.ако за миг се запреш и осъзнаеш какво съм ти написал може и да спечелиш а не да ми се хвърляш кат павлик Морозов на амбразурата
              Е бат'Пешо, не падндиз, ами бесене требва.

По другия въпрос - ми що не гласувате бе? Някой да ви е попречил?
              Да ви е казал "не òдете"?
              Ми вие не се интересувате изобщо от тия неща. Само по форумите.
              То не че е лошо, не че не може да имате претенции, но като имате претенции направете нещо, едно гласуване колкото и нищо незначещо за отделния човек, в края на краищата допринася за политиката която ще се провежда в държавата.

Коментар

Само дето РФ не ви иска за коалиция....Ма продължавай с мечтите
                Абе те РФ още не знаят че ни искат за коалиция.
                Ама ще разберат скоро, тяхната ...

Коментар

Е досега се оказва че никой не иска ГЕРБ.И ДБ няма да се коалира с простаци и нарциси с мания за величие и непогрешимост
                  ДБ ?!?!? Украинският Десен Блок? Или Deutsche Bahn?

Брее, че нови формации в българската политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Ами то никой не иска да се "коалира" с РФ?!?
                    Освен вие русофилите, които сте трайно "коалирани" в руското посолство.

Виж с РБ е друго нещо. Те са твърдо против масковските шпиони.
                    Е досега се оказва че никой не иска ГЕРБ.И ДБ няма да се коалира с простаци и нарциси с мания за величие и непогрешимост

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Бойко Борисов: В сряда - разпускане на парламента, незабавни предсрочни избори

http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...na_parlamenta/

Стамби успокой се.Пий хаповете и се запри с пенявенето.Стига повтаряй думите на мутрафоня.Много му се иска власт ама няма нямааааааааа.Има да вие като кучка вързана у дръвник още многоооооооооооооо

Коментар

Ами то никой не иска да се "коалира" с РФ?!?
                        Освен вие русофилите, които сте трайно "коалирани" в руското посолство.

Виж с РБ е друго нещо. Те са твърдо против масковските шпиони.

Коментар

Както казах, работата на разгромените червени не е да разсъждават за ГЕРБ, а да се съгласят на разпускане на парламента и предсрочни избори. ВЕДНАГА...

Изборите доказаха, че българския народ е гневен от антиевропейската кампания, подета от изчадията на мрака, простите психопати, наричани още комунисти русофили. Пример за това е една съседна тема...

Затова и желанието на народа е е европейска коалиция ГЕРБ- Реформаторски блок.- Което очевидно ще са случи.

Коментар

ЕС означава свобода и благоденствие и то конкретно за България. Другото са тъпи глупости на изчадията на мрака, простите психопати наричани комунисти русофили. Намират се в една съседна тема.

Но никой ните в България, нито в Европа не им обръща внимание...
                            Е това е една мръсна ундурма.

Коментар

• Що вече не ти ли харесва червената партия - а глупако?

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              Няма за кого да гласуваме тъпоъгълнико !

Коментар

• Какво стана с нашия гербистки сайт: www.gerb.bg?
                                Защо падна и го няма? Май социалистите взеха да ни връщат

Коментар

Working...
                                X