IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Значи инвестицията там ми е 0,005%, а я си сметни твоята инветиция у цоц-партията какъв мижав % ти носи
    Нищо не печеля, да им го туря и на цоциалистите.
    Още вечерта в събота се убедих, че губя. Братчеда от Бургас, дето винаги е гласувал за Партията, каза че няма да гласува, и са напи кат казак. Жена му също каза че няма да гласува, ама не се напи.
    И последния удар ми го нанесе тъщата. Дъртата е член на БСП (БКП) от 50 годин. И каза че нямало да гласува за Партията. Ей тва ме довърши. Ако пиех, щях да се напоркам кат казак...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ееее стига бе Гигов, хиподила е единствения, който подложи евро-кандидатите на детектор на лъжата. Каза че след това са отпаднали 30%. Ти как мислиш, кой от сегашните имбицили ще се навие на тест за лъжа ?
      И с какви въпроси ги подложи на тест?
      Дали са били членове на БКП? На този въпрос съм "да".
      Дали са били агенти на ДС? На този въпрос съм "не"?
      На по-интимни въпроси съм "хм"
      Дали могат да изхарчат 15 000 евра месечна заплата като евродепутат? Отговор "ша пробвам"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        и евала на Станишев,че като водач на най-голямата партия си играе перфектно играта,преструвайки се уж (винаги) губи.
        Евала и от мен на този перушан, а пък Бойко обикновено казваше друг лаф - "евала на Доган"
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Има 1%, към 20 000 гласа. Колкото на концерт в "Арена Армеец".
          Значи инвестицията там ми е 0,005%, а я си сметни твоята инветиция у цоц-партията какъв мижав % ти носи
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• И ся кво?!

Мутрата всячески се стремеше да загуби изборите - пък изведнъж взе че ги спечели! ...Кукловодите пак го прекараха - хем победител,хем в опозиция ....

Цирк голям и евала на Станишев,че като водач на най-голямата партия си играе перфектно играта,преструвайки се уж (винаги) губи.
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Ма ти верно не си в час. Никога, никога, никога не мога да гласувам за идиота Болен Лидеров или пък за Дудука.
              Гласувах с №15 естествено защото съм против ГЕРБ, а не защото харесвам политиката на БСП или пък Станишев.
              Не мога да гласувам за Болен, За Дудука, за турците нито пък за патерицата на ГЕРБ "деформаторския блок". И остава БСП.

А Хиподила има 1%. Как да гласувам за певец, чиито песни в културна компания трябва да ги пееш само с "нананана".
              Ееее стига бе Гигов, хиподила е единствения, който подложи евро-кандидатите на детектор на лъжата. Каза че след това са отпаднали 30%. Ти как мислиш, кой от сегашните имбицили ще се навие на тест за лъжа ?
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Аз не гласувам щото така съм преценил.Никой не ми е попречил.Факи от сума време говоря че няма как демократи да подслушват хората да ги рекетират и да ги бесят.Това не са демократи.Не може да се бесят хора щото не споделят твоите идеи.Ми ако те решат да бесят теб
                Къде пък видя идеи в тая варварска орда ?!

Коментар

Казаха ли с колко гласа е Светльо Витков ?
                  Има 1%, към 20 000 гласа. Колкото на концерт в "Арена Армеец".

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Е бат'Пешо, не падндиз, ами бесене требва.

По другия въпрос - ми що не гласувате бе? Някой да ви е попречил?
                    Да ви е казал "не òдете"?
                    Ми вие не се интересувате изобщо от тия неща. Само по форумите.
                    То не че е лошо, не че не може да имате претенции, но като имате претенции направете нещо, едно гласуване колкото и нищо незначещо за отделния човек, в края на краищата допринася за политиката която ще се провежда в държавата.
                    Аз не гласувам щото така съм преценил.Никой не ми е попречил.Факи от сума време говоря че няма как демократи да подслушват хората да ги рекетират и да ги бесят.Това не са демократи.Не може да се бесят хора щото не споделят твоите идеи.Ми ако те решат да бесят теб

Коментар

• Първоначално изпратено от ert Разгледай мнение
                      Изборите минаха. Видя се че ние сме най-голямата партия и е време ние да издигнем кандидат за еврокомисар.
                      Мисля че е добре да пробваме пак да сложим Румяна Желева, миналия път не успяхме, но този път може и да мине нормално.
                      Ми кой ви пречи издигайте ако искате кандитат и за президент на ес.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Верно ли така стана с Достена?

А гигоу е гласувал вероятно за Волен - националистът с медал за заслуги към чужда държава (чудо в световния национализъм), който срещу солидна сума просълзи фатмаците с Любе и КОбзон и пак не влезнА в омразния му ЕП
                        Ма ти верно не си в час. Никога, никога, никога не мога да гласувам за идиота Болен Лидеров или пък за Дудука.
                        Гласувах с №15 естествено защото съм против ГЕРБ, а не защото харесвам политиката на БСП или пък Станишев.
                        Не мога да гласувам за Болен, За Дудука, за турците нито пък за патерицата на ГЕРБ "деформаторския блок". И остава БСП.

А Хиподила има 1%. Как да гласувам за певец, чиито песни в културна компания трябва да ги пееш само с "нананана".

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение

А гигоу е гласувал вероятно за Волен - националистът с медал за заслуги към чужда държава (чудо в световния национализъм), който срещу солидна сума просълзи фатмаците с Любе и КОбзон и пак не влезнА в омразния му ЕП
                          Още не е сигурация, но се надяваме, а тези дни надеждите хич не са безсмислени

Момчил /от 15 кръг/ да не се отказва, цяла България сега е с него
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Ухааа, яко е Достена да стене по Брюксел от Бг, а 15-тия в листата на КБ да отпътува. СтраОтни изненади от тоя ентелегентен електорат ...

Едно Наздраве! на гигоу и от мен ...

Коментар

• Казаха ли с колко гласа е Светльо Витков ?
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                                Стига бе - и затова отдели години от живота си да плюеш тук по Боко
                                Нали трябва и теб да те има дебилчето ми

Коментар

Working...
                                X