Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи много ама много си объркал партийните събрания с реалността.Боли ги куманягите фара че твоя вожд му се играе на министър председател
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНяма да те убеждавам, че правителството е окончателно мъртво. Също няма да те убеждавам, че от вчера да си управляващ е агония и непрестанно наказание. Седи си на горещия стол и питай кво от това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеБеше и много неща свърши...
А сега като се върне наесен с правилните партньори, дай боже! едва ли ще повтори някои свои грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ кво от това?Освен поредната порция простотии на тиквата по телевизора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеБСП колабира, а ГЕРБ отново доказа че е най-силната партия в България...
Дано Серж остане шеф, та да ви бием още много, много...
Коментар
-
Андрей Ковачев: Очаквах, че ЕНП ще бъде първа политическа сила в Европа
http://www.focus-news.net/opinion/20...-v-evropa.html
Водещ: Изборните резултати коментираме с Андрей Ковачев, втори в листата на ГЕРБ. Г-н Ковачев, честита изборна победа! Как приемате резултатите от евровота в нашата страна. Какво показаха те ?
Андрей Ковачев: Благодаря ви, първо, и резултатите са едно огромно удовлетворение за мен и за ГЕРБ, че голяма част от българските граждани, които са гласували, препотвърдиха нашето европейско членство и нашето европейско бъдеще и виждат мястото на България в Европейския съюз (ЕС) не само на хартия, но и като догонване на жизнения стандарт, поне на Централна Европа, в едно съвсем обозримо бъдеще - до края на този финансов период, до 2020г. Това е първото удовлетворение. След това и, разбира се, един своеобразен вот на недоверие спрямо сегашното управление, което е нелегитимно в България, защото знаем как то дойде на власт миналата година. След едни манипулативни избори и след Костинброд. Така че това, което се случи сега, е първата стъпка към предсрочни парламентарни избори, колкото се може по-бързо, в България.
Водещ: Очаквахте ли толкова голяма да бъде разликата между ГЕРБ и „Коалиция за България”?
Андрей Ковачев: Очаквах да има разлика, разбира се, това което видяхме е по-голяма разлика от очакването. Това показва първо, че ние сме успели да убедим чрез нашата кампания - позитивна, на място, срещайки се със десетки хиляди български граждани в малки и големи населени места, че е важно да се гласува и е важно да се гласува за европейското бъдеще на България. Ние знаем как го използваме по най-добрия начин, за да наваксаме огромното изоставане в толкова много сфери от нашият икономически и социален живот. Другото, което е важно да се отбележи, е което казах и в началото. Хората не харесват негативните кампании, не харесват говоренето, че си срещу нещо, или за какво си. В последно време БСП използваше и в клипове, и в говорене, доста негативно говорене спрямо ГЕРБ. Това не се хареса на голяма част от българите и аз се радвам, че е така. Радвам се, че българският избирател не награждава тези, които използват такъв похват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЩе ми се да е до края на годината. Но вече съм ви писал в темата за Украйна, че в момента България има демократично и легитимно избран парламент, който от своя страна е избрал демократично и легитимно правителство. Както беше с Янукович впрочем. И съм категорично против всякакъви протести, да не говорим за "наш Майдан". Искам един общ мирен митинг на РБ и ГЕРБ и толкова. И от там нататък, парламента, да реши дали да има предсрочни избори.
знаеш че конструктивните форумци ги уважавам....даже с различни политически или борсови стратегии от мен...
Аз исках предсрочни избори през май още през юни 2013 г.. но едно да искаш друго е да мислиш логически...
Сега няма да има предсрочни ,защото турците няма да намерят такъв лайф ,атака ще клекнат , единствените който ще искат нови избори са комунистите....те най много губят...
А мнението ми е за нови избори октомври....просто турците и твоя Боко да бъдат ритнати...защото тогава единствената коалиция ще бъде Борисоф и турците...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти верно ли го мислиш...
Герб има 10 % от гласуващите а БСП като е колабирала има 7%.....а
А РБ 2%....
Така наречената десница има 12%....
Голем шлем....
А БСП с АБВ 8 ,5% ...
ГолЕм разгром....
Само троловете не го виждат....
Че и двете партии са размазани...
ЕНП= 6+1= 7 представители в Европарламента
ПЕС=4 представители в Европарламента
Разлика почти двойна
Това което ви остава е поклон пред коалиционния партньор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБългария 15-15!!!!
Освен че Момчил Неков измести Стнишов, оказва се, че и великият комбинатор Курумбашев (кумец на Прокопиев) е изместен от Сашка Симов...
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%...8F_342024.html
Комунистите ще се окажат най-демократичната партия...
Не само това, ами и НАЙ-ЕНТЕЛЕГЕНТНАТА ПАРТИЯ е това
Много преференции, много нещо бе!, като им знам т.нар. избиратели колко са умни, начетени и разсъдливи, малиййй направоооо ми става едно хубаво, хубаво....Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи той Боко нали беше на власт со преди година?Какво дрема?Или Бистришките тигри му изпиха мозъко?
А сега като се върне наесен с правилните партньори, дай боже! едва ли ще повтори някои свои грешкиНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се!
Жорка , а за срока на следващите избори за парламент имаш ли мнение...
Ако мнението ти е до края на годината ,може да се хванем на каса бира....Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеБСП колабира, а ГЕРБ отново доказа че е най-силната партия в България...
Дано Серж остане шеф, та да ви бием още много, много...
Ти верно ли го мислиш...
Герб има 10 % от гласуващите а БСП като е колабирала има 7%.....а
А РБ 2%....
Така наречената десница има 12%....
Голем шлем....
А БСП с АБВ 8 ,5% ...
ГолЕм разгром....
Само троловете не го виждат....
Че и двете партии са размазани...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение4i40 - шотландско.
Монти - 12 годишен, литров Балантайнс.
Имаме ли бас ?
Жорка , а за срока на следващите избори за парламент имаш ли мнение...
Ако мнението ти е до края на годината ,може да се хванем на каса бира....
Коментар
Коментар