IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Тях вече всичко ги боли. И ги застрашава съдбата на Сидеров...
    Не плачи на чужд гроб и не бързай да ги отписваш щото пак ще спечелите изборите ама пак ще бъдете опозиция щото никой не ви иска

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Ти много ама много си объркал партийните събрания с реалността.Боли ги куманягите фара че твоя вожд му се играе на министър председател
      Тях вече всичко ги боли. И ги застрашава съдбата на Сидеров...

Коментар

Няма да те убеждавам, че правителството е окончателно мъртво. Също няма да те убеждавам, че от вчера да си управляващ е агония и непрестанно наказание. Седи си на горещия стол и питай кво от това...
        Ти много ама много си объркал партийните събрания с реалността.Боли ги куманягите фара че твоя вожд му се играе на министър председател

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
          Беше и много неща свърши...

А сега като се върне наесен с правилните партньори, дай боже! едва ли ще повтори някои свои грешки
          Е да де ама аз за толкова години на такива приказки съм се наслушал,Тиквата ми проглуши ушите че ще вкара крадливата тройна коалиция в затвора.Аз до ден днешен не знам някой да е в панделата.Приказки голи приказки и тежкареене и мучене пред камерите.Толко е тъп сиромаа че един елемнтерен език кат английския за толкова години не можа да научи

Коментар

И кво от това?Освен поредната порция простотии на тиквата по телевизора.
            Няма да те убеждавам, че правителството е окончателно мъртво. Също няма да те убеждавам, че от вчера да си управляващ е агония и непрестанно наказание. Седи си на горещия стол и питай кво от това...

Коментар

БСП колабира, а ГЕРБ отново доказа че е най-силната партия в България...

Дано Серж остане шеф, та да ви бием още много, много...
              И кво от това?Освен поредната порция простотии на тиквата по телевизора.

Коментар

• Андрей Ковачев: Очаквах, че ЕНП ще бъде първа политическа сила в Европа

http://www.focus-news.net/opinion/20...-v-evropa.html

Водещ: Изборните резултати коментираме с Андрей Ковачев, втори в листата на ГЕРБ. Г-н Ковачев, честита изборна победа! Как приемате резултатите от евровота в нашата страна. Какво показаха те ?

Андрей Ковачев: Благодаря ви, първо, и резултатите са едно огромно удовлетворение за мен и за ГЕРБ, че голяма част от българските граждани, които са гласували, препотвърдиха нашето европейско членство и нашето европейско бъдеще и виждат мястото на България в Европейския съюз (ЕС) не само на хартия, но и като догонване на жизнения стандарт, поне на Централна Европа, в едно съвсем обозримо бъдеще - до края на този финансов период, до 2020г. Това е първото удовлетворение. След това и, разбира се, един своеобразен вот на недоверие спрямо сегашното управление, което е нелегитимно в България, защото знаем как то дойде на власт миналата година. След едни манипулативни избори и след Костинброд. Така че това, което се случи сега, е първата стъпка към предсрочни парламентарни избори, колкото се може по-бързо, в България.

Водещ: Очаквахте ли толкова голяма да бъде разликата между ГЕРБ и „Коалиция за България”?

Андрей Ковачев: Очаквах да има разлика, разбира се, това което видяхме е по-голяма разлика от очакването. Това показва първо, че ние сме успели да убедим чрез нашата кампания - позитивна, на място, срещайки се със десетки хиляди български граждани в малки и големи населени места, че е важно да се гласува и е важно да се гласува за европейското бъдеще на България. Ние знаем как го използваме по най-добрия начин, за да наваксаме огромното изоставане в толкова много сфери от нашият икономически и социален живот. Другото, което е важно да се отбележи, е което казах и в началото. Хората не харесват негативните кампании, не харесват говоренето, че си срещу нещо, или за какво си. В последно време БСП използваше и в клипове, и в говорене, доста негативно говорене спрямо ГЕРБ. Това не се хареса на голяма част от българите и аз се радвам, че е така. Радвам се, че българският избирател не награждава тези, които използват такъв похват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Ще ми се да е до края на годината. Но вече съм ви писал в темата за Украйна, че в момента България има демократично и легитимно избран парламент, който от своя страна е избрал демократично и легитимно правителство. Както беше с Янукович впрочем. И съм категорично против всякакъви протести, да не говорим за "наш Майдан". Искам един общ мирен митинг на РБ и ГЕРБ и толкова. И от там нататък, парламента, да реши дали да има предсрочни избори.
                  Жорка,
                  знаеш че конструктивните форумци ги уважавам....даже с различни политически или борсови стратегии от мен...
                  Аз исках предсрочни избори през май още през юни 2013 г.. но едно да искаш друго е да мислиш логически...
                  Сега няма да има предсрочни ,защото турците няма да намерят такъв лайф ,атака ще клекнат , единствените който ще искат нови избори са комунистите....те най много губят...
                  А мнението ми е за нови избори октомври....просто турците и твоя Боко да бъдат ритнати... защото тогава единствената коалиция ще бъде Борисоф и турците...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти верно ли го мислиш...
                    Герб има 10 % от гласуващите а БСП като е колабирала има 7%..... а
                    А РБ 2%....
                    Така наречената десница има 12%....
                    Голем шлем....

А БСП с АБВ 8 ,5% ...
                    ГолЕм разгром....
                    Само троловете не го виждат....
                    Че и двете партии са размазани...
                    България резултати:

ЕНП= 6+1= 7 представители в Европарламента

ПЕС=4 представители в Европарламента

Разлика почти двойна

Това което ви остава е поклон пред коалиционния партньор.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      България 15-15!!!!

Освен че Момчил Неков измести Стнишов, оказва се, че и великият комбинатор Курумбашев (кумец на Прокопиев) е изместен от Сашка Симов...

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%...8F_342024.html

Комунистите ще се окажат най-демократичната партия...
                      Ахахаххахаха
                      Не само това, ами и НАЙ-ЕНТЕЛЕГЕНТНАТА ПАРТИЯ е това

Много преференции, много нещо бе!, като им знам т.нар. избиратели колко са умни, начетени и разсъдливи, малиййй направоооо ми става едно хубаво, хубаво....
                      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

Ми той Боко нали беше на власт со преди година?Какво дрема?Или Бистришките тигри му изпиха мозъко?
                        Беше и много неща свърши...

А сега като се върне наесен с правилните партньори, дай боже! едва ли ще повтори някои свои грешки
                        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Разбира се!
                          Жорка , а за срока на следващите избори за парламент имаш ли мнение...
                          Ако мнението ти е до края на годината ,може да се хванем на каса бира....
                          Ще ми се да е до края на годината. Но вече съм ви писал в темата за Украйна, че в момента България има демократично и легитимно избран парламент, който от своя страна е избрал демократично и легитимно правителство. Както беше с Янукович впрочем. И съм категорично против всякакъви протести, да не говорим за "наш Майдан". Искам един общ мирен митинг на РБ и ГЕРБ и толкова. И от там нататък, парламента, да реши дали да има предсрочни избори.
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

БСП колабира, а ГЕРБ отново доказа че е най-силната партия в България...

Дано Серж остане шеф, та да ви бием още много, много...

Ти верно ли го мислиш...
                            Герб има 10 % от гласуващите а БСП като е колабирала има 7%..... а
                            А РБ 2%....
                            Така наречената десница има 12%....
                            Голем шлем....

А БСП с АБВ 8 ,5% ...
                            ГолЕм разгром....
                            Само троловете не го виждат....
                            Че и двете партии са размазани...

Коментар

• Ей така, едни ще играят шах в Брюксел, а други двама ще си останата кибици...

България 15-15!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                                4i40 - шотландско.
                                Монти - 12 годишен, литров Балантайнс.
                                Имаме ли бас ?
                                Разбира се!
                                Жорка , а за срока на следващите избори за парламент имаш ли мнение...
                                Ако мнението ти е до края на годината ,може да се хванем на каса бира....

Коментар

Working...
                                X