IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нашите уважавани управляващи, скоро ще почнат да разбират какво ще им струва това че са троянски кон на Русия. За съжаление може да се отрази и нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Коки ма ти още малко и ще се разплачеш.Ми като ти толкова мъчно мое му носиш цигари и мекици у панделата.Е как ще му се израдват дъртите пандизчии.Ша го праят булка още първата брачна нощ
      Да се разплача ли?Ти май нещо си се объркал Пешо.Напротив радвам се,че се случи това. Сега в ЕК ще са още по -наясно с игрите и задкулисието в правораздавателната система на България.Цвъки може да е всякакъв но осъдителна присъда за това нещо е глупотевина невиждана..!Колкото и да ви се иска на някои, не бързайте с одата на радостта.Това вече е повод да се намеси ЕК в сектор правосъдие. Цитирам известният юрист и дългогодишен депутат от германския Бундестаг Ханс-Петер Ул.: " Европейската комисия трябва по-сериозно и по-задълбочено да се занимае с това състояние на правната система и да блокира финансирането с европейски средства на проекти в този сектор.".Нали знаете,другарите посадиха Костинброд,пожънаха Бобов дол.Сега пренебрегват закона,но тях ще ги съдят един ден по европейските норми!
      http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...zi-zakona.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Поздрав за по-долния герпер с едно изпълнение на Барда

https://www.youtube.com/watch?v=VjVe5r7tfvk

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
          Това е ултра, турбо ЕКСТРА. Само дето няма да са протестърите свалили правителството а оня насмъркан помияр Бареков. Не е решил не го е направил.
          Ми Намколкоси и подобните му железа не могат да разберат и се репчат

На всички ни се иска правителството да бере душа и то го прави. Само ангажиментите му към раша не позволяват оставката. Улицата, ама не шествията на радостта, може и да свърши работа, евентуално ... със синдикатите.

Според мен, най-сигурното е собственото им малоумие. Нищо не може да се сравнява по ефективност с него ... ,както се доказва
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Коки ма ти още малко и ще се разплачеш.Ми като ти толкова мъчно мое му носиш цигари и мекици у панделата.Е как ще му се израдват дъртите пандизчии.Ша го праят булка още първата брачна нощ
            На набора ти и казах че присъдата ще отпадне само ако адвоката пледира невменяемост и му покаже удостоверението от училището за бавноразвиващи се , чиито възпитаник е .

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Защо обиждаш една голяма част от българския народ!? И защо злобеете така гадно гадно гадно гадно.......
              Не злобеем.Българския народ не се състои от 100 свестни възпитани и образовани хора.Все пак 10% идиоти е допустимо да има сред народа.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Няма как да не ти изстине. Комисията може да започне отнемане на имущество само ако стойността му минава прага от 250 к лв. На Цецо имотите са наследствени в по-голямата си част, доказано, а останалите не достигат този праг, дори сумарно.

Еуфорията ви пречи да мислите.
                Хал хабер си нямаш !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Сега като осъден престъпник ще се задейства комисията "Кушлев" и ще му разследва 6-те апартамента...цецко ще се озори и ще ми изстине ехидната усмивчица....
                  Няма как да не ти изстине. Комисията може да започне отнемане на имущество само ако стойността му минава прага от 250 к лв. На Цецо имотите са наследствени в по-голямата си част, доказано, а останалите не достигат този праг, дори сумарно.

Еуфорията ви пречи да мислите.
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Не бързай да се радваш .На следваща инстанция ще отпадне .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Щото сме гадни, гадни, гадниииииии......
                      Това не е отговорът, а аз знам какъв е истинският.

Коментар

Защо обиждаш една голяма част от българския народ!? И защо злобеете така гадно гадно гадно гадно.......
                        На зло куче , зъл прът !

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          И това е "Екстра"!
                          Това е ултра, турбо ЕКСТРА. Само дето няма да са протестърите свалили правителството а оня насмъркан помияр Бареков. Не е решил не го е направил.
                          Имам чуството че правителството е на "200 души и 15 кила кибапчета" живот. Само толкова и пада.

Коментар

Абе то и аз съм гласувал за него през 2009-та ама след всичките му изцепки и лъжи, да повторя този избор!
                            Last edited by X_Y; 29.05.2014, 20:55.

Коментар

Щото сме гадни, гадни, гадниииииии......

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Ще му лепнат на следващите 2 дела. Тогава да видиш как тиквата ще се разграничи от него Тиквата има инстинкт за самосъхранение, ако не са топидиотите гласували за него повторно, сега той щеше да е с присъди.

Коментар

Working...
                                X