Нашите уважавани управляващи, скоро ще почнат да разбират какво ще им струва това че са троянски кон на Русия. За съжаление може да се отрази и нас.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКоки ма ти още малко и ще се разплачеш.Ми като ти толкова мъчно мое му носиш цигари и мекици у панделата.Е как ще му се израдват дъртите пандизчии.Ша го праят булка още първата брачна нощ
http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...zi-zakona.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеТова е ултра, турбо ЕКСТРА. Само дето няма да са протестърите свалили правителството а оня насмъркан помияр Бареков. Не е решил не го е направил.
На всички ни се иска правителството да бере душа и то го прави. Само ангажиментите му към раша не позволяват оставката. Улицата, ама не шествията на радостта, може и да свърши работа, евентуално ... със синдикатите.
Според мен, най-сигурното е собственото им малоумие. Нищо не може да се сравнява по ефективност с него ... ,както се доказваYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКоки ма ти още малко и ще се разплачеш.Ми като ти толкова мъчно мое му носиш цигари и мекици у панделата.Е как ще му се израдват дъртите пандизчии.Ша го праят булка още първата брачна нощ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЗащо обиждаш една голяма част от българския народ!? И защо злобеете така гадно гадно гадно гадно.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНяма как да не ти изстине. Комисията може да започне отнемане на имущество само ако стойността му минава прага от 250 к лв. На Цецо имотите са наследствени в по-голямата си част, доказано, а останалите не достигат този праг, дори сумарно.
Еуфорията ви пречи да мислите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСега като осъден престъпник ще се задейства комисията "Кушлев" и ще му разследва 6-те апартамента...цецко ще се озори и ще ми изстине ехидната усмивчица....
Еуфорията ви пречи да мислите.
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНе бързай да се радваш .На следваща инстанция ще отпадне .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩото сме гадни, гадни, гадниииииии......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЗащо обиждаш една голяма част от българския народ!? И защо злобеете така гадно гадно гадно гадно.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеИ това е "Екстра"!
Имам чуството че правителството е на "200 души и 15 кила кибапчета" живот. Само толкова и пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЗащо обиждаш една голяма част от българския народ!? И защо злобеете така гадно гадно гадно гадно.......Last edited by X_Y; 29.05.2014, 20:55.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩе му лепнат на следващите 2 дела. Тогава да видиш как тиквата ще се разграничи от негоТиквата има инстинкт за самосъхранение, ако не са топидиотите гласували за него повторно, сега той щеше да е с присъди.
Коментар
Коментар