IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено колкото по скоро имаме ново правителство -по добре за всички.
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Бедни, бедни ми гигов...

Дъбов: Никой от нас няма да подава оставка
      http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...stavka-6014368
      А бе точно пък бедни... не съм.

И съм казал още на предните избори, че за последен път гласувам за Дъбов. Вече не.

А иначе беше ясно, че правителство със 120 депутати не може да просъществува дълго. И е добре че идва край на мъката.
      Дето се вика по-добре ужасен край, отколкото ужас без край.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ПЕЧАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП

Тройна коалиция - батко и братко, спрени еврофондове.

Втора Тройна - още повече спрени еврофондове

Държавният глава се надява още на заседанието да се постигне съгласие за процедура за избор на български еврокомисар, както и за важни реформи и проблемни казуси, които не могат да бъдат отлагани.

За пример той даде проекта "Южен поток" и спрените еврофондове по две оперативни програми.

Президентът коментира пред журналисти, че те могат да станат и четири, като се позова се на информация от ЕК, че още две оперативни програми са на път да бъдат спрени - "Транспорт" и "Конкурентоспособност".
        Това е катастрофа за държавата в най-тежкия момент
        , подчерта Плевнелиев

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...izbori,174010/

Досега Брюксел е спрял финансирането по "Регионално развитие" и по "Околна среда".

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...sposobnost_sa/

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Не разбрах - искаме ли оставка или да изчакаме малко, че са ме поканили на 14 на простест, да знам да си гладя ли костюма
          За просТ тест, даже нема нужда да си гладиш костюмето

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Хм, едни други @ лъснаха, дето щяха да карат пълен мандат, пък сега се разбързали да правят избори посред лято...
            Не разбрах - искаме ли оставка или да изчакаме малко, че са ме поканили на 14 на простест, да знам да си гладя ли костюма
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Зависи. Аз нямам ученици и ако времето е хубаво сигурно ще се разхождам по плажа.
              А ако ми турят пак оня мръсник Дъбов за депутат, може да си уредя и една разходка до южните гръцки плажове. Или до Анталия.
              Бедни, бедни ми гигов...

Дъбов: Никой от нас няма да подава оставка
              http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...stavka-6014368

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Хохохо, я кой се е събудил ...

http://www.podkrepa.org/content/news.php?id=1055
                Тия живи ли са още? Откак го нема Избушляка и миньорите намаляха, нещо хич ги нема синдикатите.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Зависи. Аз нямам ученици и ако времето е хубаво сигурно ще се разхождам по плажа.
                  А ако ми турят пак оня мръсник Дъбов за депутат, може да си уредя и една разходка до южните гръцки плажове. Или до Анталия.
                  Глей да не ти сложат някой Муряйков,че ще стане още по-голяма дрисня!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                    14 септември - много добра дата. Всички хора ще са си по домовете за началото на учебната година.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Дрън, дрън, ярина ... Ето го, вече започна да протака. Сега ще му лъсне гъза на чехлю. Ако беше човек на място щеше още днес да ги събере и да се разберат.
                      Хм, едни други @ лъснаха, дето щяха да карат пълен мандат, пък сега се разбързали да правят избори посред лято...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Аз не чувам серголета вече да споменава дори за задължително, камо ли за електронно гласуване. Набиха му канчето май.
                        А иначе съм ОК да ходим още тази неделя да гласуваме. Колкото по-рано си отидете, толкова по-добре за всички.
                        Между другото сега гледай какво шоу предстои с новите евробондове на чобана. Няма да е изненада и ако отложат емитирането.
                        Емитирането е заради облигациите по външния дълг, които трябва да изплатим януари догодина. На 31 декември парите трябва да ги имаме, а не е добре да се взема заем последния ден, щото може да те одерат с лихвата.
                        Впрочем това е работа на чиновниците от Минфин. Дали ще са със стар министър, с нов или със служебен е без значение. Емисия ще има.

Коментар

• Хохохо, я кой се е събудил ...

http://www.podkrepa.org/content/news.php?id=1055
                          Yeah

Коментар

Може може! И ще го направи. Изборите ще са на 21 или 28 септември. А може и на 14, но тогава ще се провали първият учебен ден, та няма да са тогава/

Таман ще ти изтече бана.
                            14 септември - много добра дата. Всички хора ще са си по домовете за началото на учебната година.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Дрън, дрън, ярина ... Ето го, вече започна да протака. Сега ще му лъсне гъза на чехлю. Ако беше човек на място щеше още днес да ги събере и да се разберат.
                              боирисоф го няма ,как ще решава без него...още не е инструктиран...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                                Чак толкова не може да се бави , че току виж него го разпуснали
                                Може може! И ще го направи. Изборите ще са на 21 или 28 септември. А може и на 14, но тогава ще се провали първият учебен ден, та няма да са тогава/

Таман ще ти изтече бана.

Коментар

Working...
                                X