Стамби как ще свалите орешарски ако се изгъбарка с вас?Днес агент Ивайло не е ли написал нищо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Клуб на лицемера: Две лица, особено едното
М. Вешим
Стършел
Купили на едно дете яке с две лица - от едната страна синьо, от другата - червено.
- Така може веднъж да си от "Левски", друг път - от ЦСКА - пошегували се родителите.
- Това яке е за политиката - отвърнало сериозно детето. - Такива носят в БСП - синьото лице им е за пред Брюксел, а червеното - за пред Москва...
Та и децата у нас вече знаят що за двулична партия е Позитанската. От една страна уж европейци (председателят им е и председател на европейските социалисти), от друга - пропутинска.
Двуличието е видно по всеки важен въпрос - така беше със събитията в Украйна - хем с Европа, хем с Русия. Външният министър Вигенин защитава позицията на Евросъюза, а в това време Николай Малинов, член на позитанското ръководство и издател на "Дума", поздравява русофилите с анексията на Крим. И даже намеква за следваща анексия да се готви... България...
Че БСП е проруска партия го разбраха не само децата у нас, ами и световните медии - така коментират позицията ни по "Южен поток". Ръководството на БСП излезе с твърдото решение да строи газопровода въпреки заплахата на Брюксел от санкции.
Социалистът Дъбов даже се изежи на Евросъюза: "България трябва да прояви характер и проектът да бъде завършен успешно..."
Нещо такова, но с известно усукване, казваше и премиерът Орешарски... До момента, в който се срещна с трима американски сенатори. След срещата обърна лицето на якето: България спира "Южен поток", докато не го съобрази с европейските изисквания...
Е, трябва ли по всеки важен въпрос политиците ни да вървят срещу интересите на партньорите ни в НАТО и Евросъюза? И чак когато ги "чукнат по канчето", да влизат в правия път? Трябва ли все да идват чужди сенатори, за да ни напомнят, че имаме ангажименти, щом веднаж сме влезли в Европейския и в Атлантическия военен съюз?
А може би е най-добре от Брюксел да ни въведат един Политически борд, както навремето ни въведоха Валутен. Така нашите двулични политици няма да всеки ден да си сменят позициите и якетата...
Освен за външната политика БСП си има две лица и за вътрешната. На едното лице си слагат най-смирената физиономия и се извиняват за възродителния процес на партньорите от ДПС. Даже и на целувка са способни - помните как мазно се мляснаха Станишев и Местан на митинга на "Орлов мост".
Сега, когато отношенията с ДПС са опънати, други "позитанци" запяват друга песен... Според някой си Красимир Янков, депутат от БСП, смяната на имената на българските турци през 80-те години не било насилие, а "въвеждане на нова именна система"...
Проведените наскоро европейски избори показаха едно нещо категорично: българите подкрепят членството ни в Евросъюза. Партиите, които открито демонстрираха евроскептицизъм, получиха мижави проценти.
Атакистите, дето разиграваха "руската карта" и пееха песни на "мягкий знак" с "Любе" и Йосиф Кобзон, получиха звучен шамар от избирателите...
Това заплашва и БСП на бъдещи парламентарни избори - по един шамар от избирателя за всяко от двете й лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе знам за стамби, ама аз бих ги свалил, ....само след като почнат да смърдят непоносимо на въжето на врата на Коня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеИ каква е разликата между едните и другите, които горят едно или друго знаме.
И едните и другите според мен са "интелигентни и демократични".
Виж кавичките, ако разбираш какво съм написал!!!
А в случая имах предвид средата и условията, като възможност да се изразява позиция, а не субектите...
Коментар
-
Героя Орехчо ха-ха-ха провален финансов министър
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение[B][SIZE="4"][COLOR="RoyalBlue"]
5. Действията на Орешарски изведнъж придобиват героична окраска: той се е опълчил на "евроатлантическите ни партньори". Срещу тяхната воля да не се изгражда Южен поток. Оказва се, че е без значение дали той е добър или не за България, а че Орешарски не се вслушва във волята на запада.
http://boikob.blogspot.com/
Рецепта за Ореховка с орехови ядки. Да са ВИ СЛАДКИ
1. за една година набутахме България с 11 милиарда нови заеми.
2. Раздадохме на наши фирми държавни поръчки ЗА МИЛИАРДИ без конкурс ама следващите ще ги плащат.
3. свалихме рейтинга и сега простите Българя да плащат ежегодно едни 150 милиона евра повече лихви
4.Продадохме на руснаците за шепа копейки националните интереси и членството ни в ЕС.
5. Изградихме крепостна стена на парламента. Оградихме го от всякъде и премахнахме страха.
6. Пак си крадем от горските и общински фондове земя за курортни селища.
7. Направихме митниците разграден двор и сега червените ни фирми крадат по 1 милиард данъци годишно. Бизнеса се съживи.
8. за 2013 намалихме приходите в закона за Бюджета с 1 милиард лева.
9. Вдигнахме заплатите на полицията, за да бият още по жестоко изгладнелия окраден от червендалестите бизнесмени народ.
10. Премахнахме единната сметка и сега над 400 000 фирми плащат на банките допълнителни такси за още минимум 3 платежни нареждания около 1 200 000 лева месечно. Грижа за Банките за сметка на фирмите.
11. Премахнахме възможността за корекции на грешки по електронен път при подаване на декларация 1 в НАП и сега безсмислен труд кипи. Разтакаване по 8 пъти от служба в служба и загуба на 1 работен ден за експертната глупост Орешарска.Last edited by 4ono; 17.06.2014, 16:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтамби айде плесни някоя словесна диария от твоя любимец агента алкохолик Ивайло.Бъди мъж кажи как ще свалите Орешарски?Не се страхувай
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеПичове , кога е следващото дело на Цецо , преди или след евентуалната дата на предсрочните избори ?!
Делото ще се гледа на 3 юли от Софийски градски съд. Бившият вътрешен министър е подсъдим заради липсата на контрол върху началниците на службата за подслушване Цветан Иванов, Камен Костов и Сергей Кацаров. Те пък са подсъдими, че не упражнили контрол върху мобилната техника за подслушване. И днес Цветанов пак натърти, че върху съдебния състав, който вчера го осъди на 4 години затвор, имало политически натиск.
http://www.vsekiden.com/152122
Сто процента ще има и нова дата през септември, защото от 15 юли до края на август съдът излиза във ваканция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе, демокрацията е, когато група лумпени горят европейския флаг под паметник на Съветската армия... (не се шегувам)...
И едните и другите според мен са "интелигентни и демократични".
Виж кавичките, ако разбираш какво съм написал!!!
Коментар
-
Борисов се е устремил към властта като "Титаник" към айсберг. От теб зависи дали ще му позволиш да се блъсне кораба
Не съм гледал предаването по Нова телевизия тази сутрин, но съдейки по отзивите, е било изпълнено с дълбок смисъл, какъвто извира често от устата на г-н Борисов.
Когато не кога да е, а завчера в "Преса" пуснаха интервюто ми под заглавие "Борисов не е десен политик", имаше хора, които ми се чудеха защо така говоря.
Е, добре, кажете ми кой НОРМАЛЕН десен политик ще нарече един журналист... идиот?
При това го нарича така не защото журналистът Иво Инджев е направил нещо идиотско!
Нарича го така, защото Иво Инджев е публикувал нещо, което нито един друг* журналист не е посмял да публикува - не просто за връзката между Пеевски и Борисов, но и това, че Борисов е "бил посъветван именно от Делян Пеевски да напусне премиерския пост на 20 февруари миналата година".
Прочетете статията на Иво Инджев, замислете се - този човек се е устремил към властта като "Титаник" към айсберга. От теб, уважаеми читателю, зависи дали ще му позволиш да блъсне кораба или няма да му дадеш капитанското кормило в ръцете.
http://www.zadkulisite.com/post-286
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе знам за стамби, ама аз бих ги свалил, ....само след като почнат да смърдят непоносимо на въжето на врата на Коня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтамби айде плесни някоя словесна диария от твоя любимец агента алкохолик Ивайло.Бъди мъж кажи как ще свалите Орешарски?Не се страхувай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЗа теб специално...
Националното предателство "Южен Поток"
https://www.bivol.bg/south-stream-documents.html
Документът, публикуван по-долу за пръв път става публичен. Изготвен е в края на 2013 и в него са разписани предложенията за промяна на българското законодателство, които са буквално спуснати на БЕХ, на българското правителство и на Народното събрание от фирмите, представляващи "Южен Поток", разбирай от Русия.
Прочитът на тези документи показва черно на бяло как българското законодателство се моделира в изгода на руския проект и с неприкритото намерение да се заобиколят европейските правила на Третия енергиен пакет.
Печалният край на този предателски акт е известен: ЕК спря еврофондовете и под общ европейски и американски натиск проектът "Южен Поток" беше замразен. За пореден път репутацията на България в Европа и в света бе сериозно увредена.
На ход е Прокуратурата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ ама аз имам и в София адрес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтамби бъди мъж отговори каквото те питам
Националното предателство "Южен Поток"
https://www.bivol.bg/south-stream-documents.html
Документът, публикуван по-долу за пръв път става публичен. Изготвен е в края на 2013 и в него са разписани предложенията за промяна на българското законодателство, които са буквално спуснати на БЕХ, на българското правителство и на Народното събрание от фирмите, представляващи "Южен Поток", разбирай от Русия.
Прочитът на тези документи показва черно на бяло как българското законодателство се моделира в изгода на руския проект и с неприкритото намерение да се заобиколят европейските правила на Третия енергиен пакет.
Печалният край на този предателски акт е известен: ЕК спря еврофондовете и под общ европейски и американски натиск проектът "Южен Поток" беше замразен. За пореден път репутацията на България в Европа и в света бе сериозно увредена.
На ход е Прокуратурата.
Коментар
Коментар