А-ха. Лустрация, но тотална.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ кои ще припознаеш за такива?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИзбори до дупка примерно. Докато се появят в парламента не комунисти.
Коментар
-
Бабо, Бойко съм, не Радан или Местан! (видео)
Ох, не мога! Просълзих се и се спрях на половината. Пих две ракии и догледах другата половина. Турските сапунки ряпа да ядат! Сега цяла седмица ще съм изпълнен със светли мисли и ще благодаря на Бога, че ни е дарил с такъв човек! Господ здраве да Му дава!
P.S. Чух че гащичките на журналистката Диана още не са изсъхнали, толкова мокри са били ...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеи послеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеБезредици, които да са алиби за поредния обир?
п.п. Не съм прочела изказването на М.Христов, но ще го направя.
п.п.п.Нямам пари в ктб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеОтвори форума /Фонд за гарантиране на влоговете и валутен риск/ и чети черният
сценарий на Минчо Христов.
п.п. Не съм прочела изказването на М.Христов, но ще го направя.
п.п.п.Нямам пари в ктб
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеи после
сценарий на Минчо Христов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАй да са разпускат, докато не сме се дигнали ние да ги разпуснем.
Коментар
-
На изборите за народни представители в България гласовете, които бсп получи:
1)
- на 12 май 2013г. бяха 942,541
2)
- на 5 октомври 2014г. бяха 505,527
Тоест за по-малко от 17 месеца има спад от над 46% или над 437 ХИЛЯДИ гласа.
Браво на другарите станишев, орешарчето и чобанина!
https://www.cik.bg/
Коментар
-
Грую Груев
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДоне, извинявай, винаги страшно много съм харесвал мненията ти по почти всички въпроси, че отгоре на всичкото си е виден Левскар, но това ти мнение може да бъде наречено само с един епитет - малоумно!!! Жалко, никога не е късно човек да се изложиЕдинсветната по-голяма енигма от това как е възможно Атака, след надупванията си на всички, които я пожелаха, да влезе като "алтернатива" на статуквото, е като чуя интелигентен човек да защиата разпалено гроП!!! Наистина, не те разбирам, а още повече не разбирам това, че си искрен, за разлика от плитическите писарушки във форума, които поне са на хонорар. Жалко...
Още веднаж дебело подчертавам, че не ми пука за ГЕРБ. По убеждения съм социалдемократ. По членство също, макар и бившо, в далечното минало. Всичко, което искам е заличаване на БСП /респ. ДПС/ от политичевския живот на България. Цялото зло, което сториха на България за четвърт век крещи за възмездие..Факт е обаче, че ГЕРБ в сравнение с тях изглеждат като пионерчета или чавдарчета по сторени злини, не че нямат и те грехове.
В телеграфен стил, за сетен път злините, които ми сториха БСП и техните креатури СДС, ДПС и пр.: преврат, две тежки национални катастрофи, купонна система, глад и студ, режим на тока и парното, по времето на Виденов ми завлякоха няколко милиона от много успешен бизнес /производство/, просто преминаха в джобовете на кредитните милионери чрез хиперинфлация и фалити на банките. Не се стреснах особено, захванах друг бизнес, също успешен. Затова, както казва един колега преди 10 години бях друг човек. Не бях озлобен. Сега съм озлобен до ярост. Капакът на всичко беше, когато ми подхвърлиха 103 лева пенсия, за да стигне до днешния ден до 188 лв. И това беше преди ГЕРБ, той няма вина за гаврата.
Затова искам да видя виновниците за гаврата притиснати до стената. Ако ще и самият сатана да ми осигури възмездието!Last edited by Дон Карлос; 11.10.2014, 00:44.
Коментар
Коментар