IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А-ха. Лустрация, но тотална.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      И кои ще припознаеш за такива?
      Е, то е ясно кои. Ти наистина ли си мислиш, че няма значение, кой на кого е син, снаха или внук или внучка или дъщеря. Що за политическо късогледство проявявате. Уж интелигентни хора.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Избори до дупка примерно. Докато се появят в парламента не комунисти.
        И кои ще припознаеш за такива?

Коментар

• Бабо, Бойко съм, не Радан или Местан! (видео)

Ох, не мога! Просълзих се и се спрях на половината. Пих две ракии и догледах другата половина. Турските сапунки ряпа да ядат! Сега цяла седмица ще съм изпълнен със светли мисли и ще благодаря на Бога, че ни е дарил с такъв човек! Господ здраве да Му дава!

P.S. Чух че гащичките на журналистката Диана още не са изсъхнали, толкова мокри са били ...
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

и после
            Избори до дупка примерно. Докато се появят в парламента не комунисти.
            tnm

Коментар

Безредици, които да са алиби за поредния обир?
              п.п. Не съм прочела изказването на М.Христов, но ще го направя.
              п.п.п.Нямам пари в ктб
              Всичко е само игра и спектакъл,затова смятам ,че правителство няма да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Отвори форума /Фонд за гарантиране на влоговете и валутен риск/ и чети черният
                сценарий на Минчо Христов.
                Безредици, които да са алиби за поредния обир?
                п.п. Не съм прочела изказването на М.Христов, но ще го направя.
                п.п.п.Нямам пари в ктб

Коментар

и после
                  Отвори форума /Фонд за гарантиране на влоговете и валутен риск/ и чети черният
                  сценарий на Минчо Христов.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Ай да са разпускат, докато не сме се дигнали ние да ги разпуснем.
                    и после

Коментар

• Ай да са разпускат, докато не сме се дигнали ние да ги разпуснем.
                      tnm

Коментар

• На изборите за народни представители в България гласовете, които бсп получи:
                        1)
                        - на 12 май 2013г. бяха 942,541
                        2)
                        - на 5 октомври 2014г. бяха 505,527
                        Тоест за по-малко от 17 месеца има спад от над 46% или над 437 ХИЛЯДИ гласа.

Браво на другарите станишев, орешарчето и чобанина!

https://www.cik.bg/

Коментар

• Грую Груев

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Доне, извинявай, винаги страшно много съм харесвал мненията ти по почти всички въпроси, че отгоре на всичкото си е виден Левскар, но това ти мнение може да бъде наречено само с един епитет - малоумно!!! Жалко, никога не е късно човек да се изложи Единсветната по-голяма енигма от това как е възможно Атака, след надупванията си на всички, които я пожелаха, да влезе като "алтернатива" на статуквото, е като чуя интелигентен човек да защиата разпалено гроП!!! Наистина, не те разбирам, а още повече не разбирам това, че си искрен, за разлика от плитическите писарушки във форума, които поне са на хонорар. Жалко...
                          Няма нищо за разбиране. Не ми пука за Борисов и за ГЕРБ, обяснявал съм го десетки пъти, ама кой да чете? И аз не ги харесвам, дори 2013 г. не гласувах за тях поради несъгласие с Дянков и Цветанов. Единственото, което ме интересува е възмездие, възмездие, възмездие! Обяснявал съм много пъти защо. Вероятността Борисов да ми го осигури е 1-2%, не повече. Но все пак е вероятност. Вероятността да го получа от другите, за жалост е минусова. Не случайно питах за мнение - за кого да гласувам, може и нещо да недовиждам. Питах, както човек пита хора.Но вместо отговор получих подигравки и квалификации - изкуфял, изкукал...Жалко! Мисля, че хората затова са хора, защото имат втора сигнална система, която им дава възможност да общуват, разговарят, обсъждат. Като хора. Повечето тук обаче се държат като животни към животни. Първосигнално.
                          Още веднаж дебело подчертавам, че не ми пука за ГЕРБ. По убеждения съм социалдемократ. По членство също, макар и бившо, в далечното минало. Всичко, което искам е заличаване на БСП /респ. ДПС/ от политичевския живот на България. Цялото зло, което сториха на България за четвърт век крещи за възмездие..Факт е обаче, че ГЕРБ в сравнение с тях изглеждат като пионерчета или чавдарчета по сторени злини, не че нямат и те грехове.
                          В телеграфен стил, за сетен път злините, които ми сториха БСП и техните креатури СДС, ДПС и пр.: преврат, две тежки национални катастрофи, купонна система, глад и студ, режим на тока и парното, по времето на Виденов ми завлякоха няколко милиона от много успешен бизнес /производство/, просто преминаха в джобовете на кредитните милионери чрез хиперинфлация и фалити на банките. Не се стреснах особено, захванах друг бизнес, също успешен. Затова, както казва един колега преди 10 години бях друг човек. Не бях озлобен. Сега съм озлобен до ярост. Капакът на всичко беше, когато ми подхвърлиха 103 лева пенсия, за да стигне до днешния ден до 188 лв. И това беше преди ГЕРБ, той няма вина за гаврата.
                          Затова искам да видя виновниците за гаврата притиснати до стената. Ако ще и самият сатана да ми осигури възмездието!
                          Last edited by Дон Карлос; 11.10.2014, 00:44.

Коментар

• Велик е Комара!

Само дето Доган се смее, а Манолова плаче..
                            Attached Files

Коментар

• 43 народно събрание

Коментар

• Кога почва Бай Брадър от жълтите павета Чакам с нетърпение началото на фрийк шоуто

Усещам че ще се разсмърди на ла..на от там още първата седмица - като почнат да коментират КТБ или Русия. И всичките кукли на конци ще почнат да играят в тон с кукловодите и тук в България и в Москва

Коментар

Working...
                                X