IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аха, хич не е за работа, а щото били отговорни. Добре че е НПСД за да държи РБ цял.

Участието на РБ в кабинета било отговорност, а не за да устроят хората си на работа
    04.11.2014, 08:41

Участието в правителството за нас е отговорност, а не с цел да търсим работа за хората си.
    Това коментира Найден Зеленогорски от Реформаторския блок (РБ) в сутрешния блок на БНТ.
    В продължение на отговора си на въпроса на водещата, а именно - колко души ще има РБ в правителството, Зеленогорски добави, че за тях е било важно да приключат програмната декларация в преговорите с ГЕРБ, да уточнят структурата на кабинета и на база тази структура да предложат кандидати, които имат опита, куража и експертизата, за да се справят.
    "Бъдете уверени, че бихме могли да предложим кандидати за всяко министерство. Само че ние се съобразяваме с реалностите, а реалностите са такива, каквито са - ние не сме първа политическа сила", добави Зеленогорски.
    Той коментира също така, че подкрепата на ДПС ги тревожела. Благодари на ГЕРБ и Патриотичния фронт за подкрепата, но не биха участвали в тайно управление с подкрепата на ДПС.
    По думиме му, напрежението между Корман Исмаилов, един от лидерите в РБ, и Патриотичния фронт е потушено, като намерили разумни компромиси.

Коментар

• Самозапалването на Лидия - отчаяние или просто лудост?
      4 ноем. 2014, 08:34

Актът на самозапалването показва крайното отчаяние, в което човек е изпаднал. Това заяви в предаването "Добро утро, България!" по TV7 директорът на държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски" д-р Цветослава Гълъбова. "Човек може да избере тази изключително болезнена раздяла с живота, ако не вижда никакъв смисъл да продължава напред", обясни тя.
      "Това е добре обмислено решение. А фактът, че става пред президенството в присъствието на много камери, говори за директен упрек към институциите. Не е ясна причината, поради която Лидия е посегнала на живота си. Тя е имала добра работа и дете, за което да се грижи. Вярно е, че животът й не е бил лек, но най-вероятно нещо е станало в последните дни, което я е провокирало", допълни д-р Гълъбова.
      Това са вид балансирани самоубийства. При тях човек си прави равносметка и тя не му харесва. Важно е да се направи задълбочен анализ на ситуацията и да се разбере какви са причините, които подтикват хората към такова решение, каза още психиатърът. По думите й не бива с лека ръка да казваме – този е луд, затова го е направил. Точно обратната теза застъпи проф. Михаил Константинов, който обяви акта на фотографката като чиста лудост.

Коментар

• Сега ще изкарат че била луда и не знаела какво прави. Може наистина да е имала психични проблеми, но определено не изглежда като да е била луда и да не е знаела какво прави. При този мизерен живот у нас, цяло чудо ще е ако някой няма никакви психични проблеми. Иначе, жената е работила, била е добър фотограф, и определено не е била луда за втрзване.
        И да е оставила някакво писмо, може да сме сигурно че то няма да се намери по субективно-обективни причини.
        Обаче, кибрита с реклама на ГЕРБ са го намерили, това поне няма как да се тълкува по различен начин.
        Тази зима май ще има пак много такива инциденти, както беше по-предишната зима.
        Дано не съм прав все пак.

Фотографка се запали пред президентството (Обзор)
        03.11.2014 21:30;
        24 часа онлайн;

“Да не си пропилееш напълно живота ми се струва ценно постижение, па макар и само за мен.” Този цитат на Чарлз Буковски е написала в неделя вечерта във фейсбук 38-годишната фотографка Лидия Петрова, която се самозапали днес около 14,48 ч. пред фонтаните при президентството в София.

Записите от камерите около президентството показали, че жената идва пеша откъм метростанцията, присяда на фонтана, сваля си раницата, полива се с течност от пластмасова бутилкла и драсва клечката.

Отпадна първоначалната версия на очевидци, че Лидия е слязла от кола.

Горящата жена бе загасена с пожарогасители от служители на НСО и спрял шофьор. Петрoва бе откарана в критично състояние в “Пирогов”.

Мъжът на фотографката казал пред лекари в Клиниката по изгаряния, че Лидия имала психични проблеми, но не уточнил какви са.

Според Нова тв фотографката има шизофрения. Източници на “24 часа” от полицията потвърдиха, че Петрова е вземала хапчета за това заболяване

Последният ѝ пост в социалната мрежа обаче по никакъв начин не издава намеренията ѝ. В 5,40 ч вчера сутринта фотографката от Нови Искър е пожелала на приятелите си във фейсбук “Добро утро”. Поздравът е придружен с усмихнат емотикон, както и линк към концерт на Марк Нопфлър в Лондон от 2012 г. Под записа приятел на Петрова е написал “Добро утро, дано не си ти”.

Свидетели на страшната гледка с горящата жена станаха десетки случайно минаващи граждани. Пред президентството бе пълно и с журналисти, които чакаха да свършат консултациите на Патриотичния фронт при Росен Плевнелиев.

Фотографи, заснели трагедията, казват, че часовникът сочел 14,48 ч.

Първи на помощ са се притекли гардовете на НСО, които охраняват президентството. Те, както и случайни граждани, спрели минаващи коли и с техните пожарогасители опитали да загасят горящата фотографка. Огънят бил много силен. Той нанесъл поражения основно в областта на главата и гърдите, където най-вероятно Петрова е изляла повечето запалителна течност.

Десетки граждани подали сигнал на телефон 112. Буквално на десетата минута на мястото пристигна пожарна, а малко след това и линейка.

Свидетели на вкарването на Петрова в линейка твърдят, че лицето ѝ било неузнаваемо. На мястото на инцидента останало само петното от огъня, както и парчета обгорели дрехи. Виждаха се и парчета от пластмасова бутилка, в която вероятно бил бензинът. В суматохата никой не разбрал къде отишла раницата, която жената носела. Сред доказателствата, оградени от полицаите на мястото, е и кибрит с логото на партия ГЕРБ, с който се е запалила жената.

Прокуратурата е образувала производство по чл. 172 от НК за склоняване към самоубийство, каза Борислав Сарафов, зам. главен прокурор. Това е стандартна процедура, когато има неизяснена смърт на публично място, допълни той. Следствието се води срещу неизвестен извършител.

Лидия Петрова е родена на 12 ноември и само след седмица ще стане на 39 години, ако оцелее. Тя има син на 11 години.

До 2002 г. е работила във в.“Труд”.

Приятелите ѝ се молят Лидия да се оправи.

Коментар

• 100%

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Амнезията при вас е партиен спорт

А ти, спомняш ли си прочувствените думи на Бойко Борисов за Тодор Живков и комунизма? А?
          А за другаря Първанов? А за Доган? А? все прочувствени слова
          Плах подражател е само Близнашки.....но пък толкова се пъна да бяга от БСП и да подскача с вас на площада
          Аз не мога да подскачам. А за Тодор Живков прочувствените думи на когото и да било са 100% верни. Многократно го предпочитам пред Станишев, Виденов и Луканов. А на вас, превратаджиите и крадците нарекли себе си БСП никога няма да простя! Ни-ко-га! Съсипахте ни хубавия, спокоен и предвидим живот. Е, да, банани имаше само за Коледа. Но сега освен бананова република друго няма! Човек трябва да е много сляп и заблуден, за да не го вижда. Презирам ви бесепари! Стига да мога бих ви удавил в капка вода!
          Last edited by Дон Карлос; 04.11.2014, 01:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            ...
            Да си призная, не съм вярвала, че има хора, за които игнорът е толкова тежка обида.
            нещо ти избяха "опорните точки"
            не виждам игнор, просто са ви слаби аргументите и се скатавате
            Не случайно народът е измислил едно зеленчуково растение за Боса ви - голямо пъчене, но слаб в конкретиката и винаги бяга от нея при въпроси....

Хайде, лека на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              Грешка. Близнашки си е комунде и в червата. Дори и по-лошо - социалист. Наблюдаваш ли внимателно какво се случва на този свят? Аз наблюдавам и нищо не пропускам, така си мисля поне. На откриването на 43-то Народно събрание, когато Близнашки напускаше пленарната зала, мина пред първия ред на седналите отляво и сърдечно и с усмивка 36-ти номер се ръкостиска с всички. Те съответно му отговориха със същата усмивка и със същата сърдечност.
              Близнашки се ръкува другарски със социалистите и то най-важните, тези от първия ред.
              А да си спомняш най-най-най-първите думи на Близнашки след назначаването му за Премиер? Прочувствените му думи за комунистическата идея?
              Още тогава си рекох - "Това комунде ли успя да ни насоса Плевнелиев? Толкова ли нямаше други хора?
              Изпуснала съм някои детайли, Доне. Близнашки е разочарование, дали е стар социалист или млад реформатор ... след последната седмица преговори не съм сигурна, че има особена разлика

Да си призная, не съм вярвала, че има хора, за които игнорът е толкова тежка обида.
              Yeah

Коментар

.....
                А да си спомняш най-най-най-първите думи на Близнашки след назначаването му за Премиер? Прочувствените му думи за комунистическата идея?
                ....
                Амнезията при вас е партиен спорт

А ти, спомняш ли си прочувствените думи на Бойко Борисов за Тодор Живков и комунизма? А?
                А за другаря Първанов? А за Доган? А? все прочувствени слова
                Плах подражател е само Близнашки.....но пък толкова се пъна да бяга от БСП и да подскача с вас на площада

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  А аз мисля, че това е Форум, не политическа трибуна за пропаганда на една или друга партия.
                  Аз обсъждам идеи и конкретни действия, а ти ме нападаш непрекъснато и без повод, без да вложиш аргументи, а само готови изрази от постановки...
                  Явно, в ГЕРБ, всеки несъгласен с вас е сериозен враг и подемате Битки.
                  Или...когато се усетите, че издишате....млъквате

Това видях тази вечер в диалога ви с Дон-а, фръцвайки се с едно ...."червенушковците"

Дон-е, браво, поне си обогатил речника си, защото преди време си позволяваше и червени боклуци да наричаш несъгласните с линията на Боса ви
                  .......и Толумбата сменя хората.независимо вършат ли работа или несещам се за оня случай ,където тръгнаха да сменят едни хора а излезе,че хората са си на герб обаче толумбата са му казали :ТИ СИ и то кухо разсмиваме се тук,не друго.лека
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• OMG

Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Ти разлика между Герб и РБ правиш ли?
                    Твърдението, че зад Близнашки стои Борисов тръгна от дпс, бсп и обслужващите ги медии. Твоя работа си е да преценяваш достоверността им и да си правиш изводите сам. Ако искаш. Зад Близнашки за мен стоят реформаторите.
                    Грешка. Близнашки си е комунде и в червата. Дори и по-лошо - социалист. Наблюдаваш ли внимателно какво се случва на този свят? Аз наблюдавам и нищо не пропускам, така си мисля поне. На откриването на 43-то Народно събрание, когато Близнашки напускаше пленарната зала, мина пред първия ред на седналите отляво и сърдечно и с усмивка 36-ти номер се ръкостиска с всички. Те съответно му отговориха със същата усмивка и със същата сърдечност.
                    Близнашки се ръкува другарски със социалистите и то най-важните, тези от първия ред.
                    Още тогава си рекох - "Това комунде ли успя да ни насоса Плевнелиев? Толкова ли нямаше други хора?

Коментар

....
                      Виж сега, обикновено се отдръпвам от дискусия, не защото съм Ощипана, а защото не намирам смисъл да я продължавам, едната от страните има пропуски в материята, срещам враждебност или умишлено и целенасочено ме провокират към такава ...
                      Човек трябва сам да си подбира битките. пп. освен ако не е решил просто да тролне, което също ми се случва.
                      А аз мисля, че това е Форум, не политическа трибуна за пропаганда на една или друга партия.
                      Аз обсъждам идеи и конкретни действия, а ти ме нападаш непрекъснато и без повод, без да вложиш аргументи, а само готови изрази от постановки...
                      Явно, в ГЕРБ, всеки несъгласен с вас е сериозен враг и подемате Битки.
                      Или...когато се усетите, че издишате....млъквате

Това видях тази вечер в диалога ви с Дон-а, фръцвайки се с едно ...."червенушковците"

Дон-е, браво, поне си обогатил речника си, защото преди време си позволяваше и червени боклуци да наричаш несъгласните с линията на Боса ви

Коментар

Твърдението, че зад Близнашки стои Борисов тръгна от дпс, бсп и обслужващите ги медии. Твоя работа си е да преценяваш достоверността им и да си правиш изводите сам. Ако искаш. Зад Близнашки за мен стоят реформаторите.

Виж сега, обикновено се отдръпвам от дискусия, не защото съм Ощипана, а защото не намирам смисъл да я продължавам, едната от страните има пропуски в материята, срещам враждебност или умишлено и целенасочено ме провокират към такава ...
                        Човек трябва сам да си подбира битките.
                        добре мир...... ама не си права и на мен ми е късно за битки.пия едно кафе и си лягам

за пропуските https://www.youtube.com/watch?v=JGH72v5CHGY
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          толумбера почна да сменя хората и да слага другите хора на третия ден.примери, само от смешното ми село мога да дам поне 10 ама ще навлезем в други води.не се прави на Ощипана от асан или от феса,че май ви щипят вече

Човек трябва сам да си подбира битките. пп. освен ако не е решил просто да тролне, което също ми се случва.
                          Last edited by OMG; 03.11.2014, 23:54.
                          Yeah

Коментар

Не си хаби нервите, остави червенушковците да се самоизядат, не виждаш ли че натам са тръгнали? И към пълен разпад. Не виждаш ли, че ръководните им органи се раздират от ежби и омраза един към друг? Дива, неистова омраза. Няма да бъде чудно /не дай Боже!/, ако в един момент на Позитано 20 извадят пищовите и се изпозастрелят един друг.
                            Остави ги да се саморазпаднат - в низините не може да бъде по-различно, отколкото по върховете. Не им удостоявай с внимание глупостите, които плещят, те са обречени на изчезване. Минаващото време го доказва най-добре. Те просто се топят. А нали знаеш, че на есен мухите хапят най-много.
                            Мдаа... Само с една забележка, Доне. Дай Боже! Дай, дай, дай!!! Дай, пък ония на "оная уличка", ако ще и свирки да си правят /не, че не си ги правят, де.../ все ми е тая...

Коментар

Ами добре.
                              Ако някой е решил да се доверява на твърдения на фесовете, на позитано, на афера, на дачков и патрашка .... коя съм аз да го разубеждавам ...
                              толумбера почна да сменя хората и да слага другите хора на третия ден.примери, само от смешното ми село мога да дам поне 10 ама ще навлезем в други води.не се прави на Ощипана от асан или от феса,че май ви щипят вече

Коментар

Поздравче за съни/тя
                                https://www.youtube.com/watch?v=C_RwiJLTKzQ

гледам театър в момента, ще пропусна музикалния фон, но благодаря

Ако може и за "опорните точки" да споменеш откъде тръгва, защото често използваш тоз шаблон, но нямам идея в какъв аспект ....само за себе си понятието ме подсеща за Архимед, но написано от теб може и от Ахмет да идва...
                                Затруднява ли те да отговориш на един елементарен въпрос?

Коментар

Working...
                                X