Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАма аз не споря, че си валутно и борсово гуру ... , но не виждам нещо да обсъждаш - цитираш на Добрев размислите, в които си позволих да се усъмня, посочвайки причини ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи да виждаш в написаното преклонение пред личността на Добрев....
Аз като валутен играч знам много повече от теб за валутните гешевти на добрев.....
В момента обсъждаме тиквата ,цветанов и фидоска като нарушители на правовия ред със служебно положение......Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеДобрев започва кариерата си от перач на пари и магистрална мутра. Днес се изживява като фактор в лява партия. Несъмнено някъде в това израстване се крие лична обвързаност и задължение към прокурори и съдии ... т.е. към делянчовия сектор ...
Сестрата на Кирчо Добрев - прокурист в строителната фирма на Д.П.
Аз като валутен играч знам много повече от теб за валутните гешевти на добрев.....
В момента обсъждаме тиквата ,цветанов и фидоска като нарушители на правовия ред със служебно положение......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ
24 Ноември 2014 | 11:40 | Агенция "Фокус"
Кирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ Снимка: Информационна агенция "Фокус"
София. Каква е позицията на Антоанета Цонева относно инициалите И.Ф., Б.Б. и Ц.Ц.? Къде им беше протестът, когато стана ясно как политици, граждани, кметове, общински съветници са рекетирани и мачкани от ГЕРБ и Цветан Цветанов. Това заяви за Агенция "Фокус" депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев в коментар на предстоящия днес протест пред Съдебната палата. " Искат прозрачност. И аз искам, затова всички заседания на водената от мен комисия бяха публични. Като са обезпокоени, защо не дойдоха или мерят с двоен аршин?", попита още социалистът. Той бе категоричен, че няма да допусне "сваляне на прожекторите" от Ц.Ц., И.Ф. и ББ. "Няма да го позволя не заради Д.П., а защото никога няма да предам всички онези граждани, кметове, общински съветници, които имаха смелостта и ми се довериха", каза още Добрев. Относно твърденията, че прокуратурата е фалшифицирала инициалите Д.П. на 10, председателят на временната комисия по казуса "Златанов" заяви: "Протестна мрежа прави обществото на маймуни. Да имаш толкова много материал и да фалшифицираш копие, подчертавам копие и на всичкото отгоре да го прожектираш пред всички медии в страната, е нелепо". По думите му, делото вече е в съдебна фаза и днешният протест е политически натиск върху съда.
Сестрата на Кирчо Добрев - прокурист в строителната фирма на Д.П.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеАнгел Найденов: БСП трябваше да управлява в коалиция с ГЕРБ
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._upravliava_v/
Според него той не е сам в партията с убеждението си, че БСП е трябвало да влезе във властта. "Не мисля, че съм сам, макар и в някаква степен да останах сам в бюрото, но иначе не мисля, че това е изолирано мнение и позиция в рамките на БСП. Повярвайте ми, в хода на предизборната кампания имах много срещи, на които отношението на хората горе-долу звучеше така: "Няма ли най-после да седнете големите политически формации да се разберете по стратегическите приоритети и да вземете да направите заедно неща, които очакват мнозинството от хората и които са потребни за напредъка и модернизацията на обществото и на държавата". Това невинаги означава - седнете и управлявайте заедно, но не изключва съвместното управление точно във времето, за което споменах или най-малкото - потърсете пътя за това", казва още Найденов.
На второ място сред тези различия той нарежда по-нататъшното олевяване на БСП. Изоставяме образа на социалистическа партия от социалдемократически тип, вървейки в посоката, без да получаваме друг разпознаваем и разбираем образ за хората. Така рискуваме да се окажем сами на пистата, надбягвайки се единствено с "Атака", за да не кажа - и съизмервайки се. Ние непрекъснато говорим за това, че сме най-социалната партия и че при участието си в управлението правим най-социалните действия и решения, и въпреки всичко резултатите от изборите са все по-намаляващи проценти, коментира депутатът.
Найденов не се вижда в АБВ и не мисли, че близостта в позициите непременно означава прехвърчане в АБВ. Според него обаче не трябва да бъдат горени мостовете - силата на БСП досега е била в способността да изгражда мостове и да печели партньори. Винаги сме се стремели да избегнем изолацията и съответно позицията на глуха защита, а се страхувам, че вървим в тази посока.
Американофила от комунистите ,найденов ли цитираш....
Цитирай и Гоце нали ти е вече гуру.....
Ах ти комунистче такова.....
Толкова време да се криеш.....
Коментар
-
Професор Христина Вучева: За смисъла, законите и цената на последиците
"Когато държавата, чрез представляващите я органи (БНБ, Народно събрание) е взела решението за отнемане на лиценз, то трябва да се понесат свързаните с това последствия. Ако тези органи бяха взели решение за спасяване на банката, то последствията щяха да са други и разходите значително по-малки. Сега решението е взето и някои от последствията се случват (цесии и прихващания), други последствия ще се случат в бъдеще и дори не се знае какви ще са (съдебни дела, репутация, инвестиции, банкова нестабилност, лихвени нива). Приетите правила важат за всички страни с еднаква сила – не може по средата на футболен мач да се сменят правилата от една от двете участващи страни. (пример: ако аз мина на червено с колата ще ме глобят, ако държавата мине на червено – няма да си носи последствията, а пак ще ме глобят мен)."
http://news.bgnes.com/view/1200558
Коментар
-
А СЕГА ДЕ?
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ
.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._upravliava_v/
Според него той не е сам в партията с убеждението си, че БСП е трябвало да влезе във властта. "Не мисля, че съм сам, макар и в някаква степен да останах сам в бюрото, но иначе не мисля, че това е изолирано мнение и позиция в рамките на БСП. Повярвайте ми, в хода на предизборната кампания имах много срещи, на които отношението на хората горе-долу звучеше така: "Няма ли най-после да седнете големите политически формации да се разберете по стратегическите приоритети и да вземете да направите заедно неща, които очакват мнозинството от хората и които са потребни за напредъка и модернизацията на обществото и на държавата". Това невинаги означава - седнете и управлявайте заедно, но не изключва съвместното управление точно във времето, за което споменах или най-малкото - потърсете пътя за това", казва още Найденов.
На второ място сред тези различия той нарежда по-нататъшното олевяване на БСП. Изоставяме образа на социалистическа партия от социалдемократически тип, вървейки в посоката, без да получаваме друг разпознаваем и разбираем образ за хората. Така рискуваме да се окажем сами на пистата, надбягвайки се единствено с "Атака", за да не кажа - и съизмервайки се. Ние непрекъснато говорим за това, че сме най-социалната партия и че при участието си в управлението правим най-социалните действия и решения, и въпреки всичко резултатите от изборите са все по-намаляващи проценти, коментира депутатът.
Найденов не се вижда в АБВ и не мисли, че близостта в позициите непременно означава прехвърчане в АБВ. Според него обаче не трябва да бъдат горени мостовете - силата на БСП досега е била в способността да изгражда мостове и да печели партньори. Винаги сме се стремели да избегнем изолацията и съответно позицията на глуха защита, а се страхувам, че вървим в тази посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЗадачи за прокурори
11:47 | 21.11.2014 | 3768 прочитания | Даниел Смилов
http://www.mediapool.bg/zadachi-za-p...ews227457.html
Задачи за прокурори:
Д + П = 10
К + Т + Б = - 4 000 000 000
Тръба е дълга хиляда километра и е с диаметър 2 метра. Струва на бюджета 200 000 000 евро преди още да е монтирана. След монтажа тръбата ще струва 3 500 000 000, без да се знае какво, колко и защо ще тече по нея. Кой е виновен?
Дупка е широка 100 м, дълга 200 м и дълбока 10 м. В нея има шарани. Реактор в нея няма да има, но той пък може да се наложи да бъде платен за около 1 000 000 000 евро. Колко са шараните вътре и извън дупката?
Кирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ
Кирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ Снимка: Информационна агенция "Фокус"
София. Каква е позицията на Антоанета Цонева относно инициалите И.Ф., Б.Б. и Ц.Ц.? Къде им беше протестът, когато стана ясно как политици, граждани, кметове, общински съветници са рекетирани и мачкани от ГЕРБ и Цветан Цветанов. Това заяви за Агенция "Фокус" депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев в коментар на предстоящия днес протест пред Съдебната палата. " Искат прозрачност. И аз искам, затова всички заседания на водената от мен комисия бяха публични. Като са обезпокоени, защо не дойдоха или мерят с двоен аршин?", попита още социалистът. Той бе категоричен, че няма да допусне "сваляне на прожекторите" от Ц.Ц., И.Ф. и ББ. "Няма да го позволя не заради Д.П., а защото никога няма да предам всички онези граждани, кметове, общински съветници, които имаха смелостта и ми се довериха", каза още Добрев. Относно твърденията, че прокуратурата е фалшифицирала инициалите Д.П. на 10, председателят на временната комисия по казуса "Златанов" заяви: "Протестна мрежа прави обществото на маймуни. Да имаш толкова много материал и да фалшифицираш копие, подчертавам копие и на всичкото отгоре да го прожектираш пред всички медии в страната, е нелепо". По думите му, делото вече е в съдебна фаза и днешният протест е политически натиск върху съда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеТефтерчето на Златанов - в пълен блясък
Без редакторска намеса, без коментари, предоставяме ви възможността да се запознаете страничка по страничка с мистичното тефтерче на Филип Златанов - достатъчно бе то да бъде откраднато, за да се превърне в достояние на всички.
http://glasove.com/politika/44482-te...v-pylen-blqsyk
11:47 | 21.11.2014 | 3768 прочитания | Даниел Смилов
http://www.mediapool.bg/zadachi-za-p...ews227457.html
Задачи за прокурори:
Д + П = 10
К + Т + Б = - 4 000 000 000
Тръба е дълга хиляда километра и е с диаметър 2 метра. Струва на бюджета 200 000 000 евро преди още да е монтирана. След монтажа тръбата ще струва 3 500 000 000, без да се знае какво, колко и защо ще тече по нея. Кой е виновен?
Дупка е широка 100 м, дълга 200 м и дълбока 10 м. В нея има шарани. Реактор в нея няма да има, но той пък може да се наложи да бъде платен за около 1 000 000 000 евро. Колко са шараните вътре и извън дупката?
Коментар
-
-
Колко сме жалки, дори в сравнение с Румъния...Да припомня ,че по данни на прокуратурата 1007 души са били осъдени за подкупи и свързани престъпления в Румъния от началото на годината, включително 85 министри, депутати, областни управители, кметове, управители на държавни фирми, съдии и прокурори.''Вижте за какво иде реч във видеото на > http://play.novatv.bg/programi/dikof...autostart=trueВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНаш как обичам тролейчета като теб, я марш на Позитано...
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/11/...gresiia.246067
Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции", пише още американският президент.
друго си е да се стреляш в крака....
Обама чака около 20 дни за да види да не вземе д падне тиквата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеБъркаш, от едно място ясем с теб.
Само казвах, че е добре че имаме последователна политика, каквото беше пак ще е същото. Ако не си съгласен с нещо, значи се цепиш от колектива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАбе не знам, другарко тролейке (впрочем, както съм казвал, глей си депесарската или червената централа), ама днес бях в едно министерство и новата администрация ми направи много добро впечатление... за разлика от червения льохман, с който се виждах по същия повод преди половин година...
Само казвах, че е добре че имаме последователна политика, каквото беше пак ще е същото. Ако не си съгласен с нещо, значи се цепиш от колектива.
Коментар
Коментар