IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Ама аз не споря, че си валутно и борсово гуру ... , но не виждам нещо да обсъждаш - цитираш на Добрев размислите, в които си позволих да се усъмня, посочвайки причини ...
      [COLOR="rgb(0, 255, 255)"]ХА ХА ХАААААААААААААА[/COLOR]

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ти да виждаш в написаното преклонение пред личността на Добрев....
        Аз като валутен играч знам много повече от теб за валутните гешевти на добрев.....
        В момента обсъждаме тиквата ,цветанов и фидоска като нарушители на правовия ред със служебно положение......
        Ама аз не споря, че си валутно и борсово гуру ... , но не виждам нещо да обсъждаш - цитираш на Добрев размислите, в които си позволих да се усъмня, посочвайки причини ...
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Добрев започва кариерата си от перач на пари и магистрална мутра. Днес се изживява като фактор в лява партия. Несъмнено някъде в това израстване се крие лична обвързаност и задължение към прокурори и съдии ... т.е. към делянчовия сектор ...
          Сестрата на Кирчо Добрев - прокурист в строителната фирма на Д.П.
          Ти да виждаш в написаното преклонение пред личността на Добрев....
          Аз като валутен играч знам много повече от теб за валутните гешевти на добрев.....
          В момента обсъждаме тиквата ,цветанов и фидоска като нарушители на правовия ред със служебно положение......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Кирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ
            24 Ноември 2014 | 11:40 | Агенция "Фокус"
            Кирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ Снимка: Информационна агенция "Фокус"
            София. Каква е позицията на Антоанета Цонева относно инициалите И.Ф., Б.Б. и Ц.Ц.? Къде им беше протестът, когато стана ясно как политици, граждани, кметове, общински съветници са рекетирани и мачкани от ГЕРБ и Цветан Цветанов. Това заяви за Агенция "Фокус" депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев в коментар на предстоящия днес протест пред Съдебната палата. " Искат прозрачност. И аз искам, затова всички заседания на водената от мен комисия бяха публични. Като са обезпокоени, защо не дойдоха или мерят с двоен аршин?", попита още социалистът. Той бе категоричен, че няма да допусне "сваляне на прожекторите" от Ц.Ц., И.Ф. и ББ. "Няма да го позволя не заради Д.П., а защото никога няма да предам всички онези граждани, кметове, общински съветници, които имаха смелостта и ми се довериха", каза още Добрев. Относно твърденията, че прокуратурата е фалшифицирала инициалите Д.П. на 10, председателят на временната комисия по казуса "Златанов" заяви: "Протестна мрежа прави обществото на маймуни. Да имаш толкова много материал и да фалшифицираш копие, подчертавам копие и на всичкото отгоре да го прожектираш пред всички медии в страната, е нелепо". По думите му, делото вече е в съдебна фаза и днешният протест е политически натиск върху съда.
            Добрев започва кариерата си от перач на пари и магистрална мутра. Днес се изживява като фактор в лява партия. Несъмнено някъде в това израстване се крие лична обвързаност и задължение към прокурори и съдии ... т.е. към делянчовия сектор ...
            Сестрата на Кирчо Добрев - прокурист в строителната фирма на Д.П.
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Ангел Найденов: БСП трябваше да управлява в коалиция с ГЕРБ

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._upravliava_v/

Според него той не е сам в партията с убеждението си, че БСП е трябвало да влезе във властта. "Не мисля, че съм сам, макар и в някаква степен да останах сам в бюрото, но иначе не мисля, че това е изолирано мнение и позиция в рамките на БСП. Повярвайте ми, в хода на предизборната кампания имах много срещи, на които отношението на хората горе-долу звучеше така: "Няма ли най-после да седнете големите политически формации да се разберете по стратегическите приоритети и да вземете да направите заедно неща, които очакват мнозинството от хората и които са потребни за напредъка и модернизацията на обществото и на държавата". Това невинаги означава - седнете и управлявайте заедно, но не изключва съвместното управление точно във времето, за което споменах или най-малкото - потърсете пътя за това", казва още Найденов.

На второ място сред тези различия той нарежда по-нататъшното олевяване на БСП. Изоставяме образа на социалистическа партия от социалдемократически тип, вървейки в посоката, без да получаваме друг разпознаваем и разбираем образ за хората. Така рискуваме да се окажем сами на пистата, надбягвайки се единствено с "Атака", за да не кажа - и съизмервайки се. Ние непрекъснато говорим за това, че сме най-социалната партия и че при участието си в управлението правим най-социалните действия и решения, и въпреки всичко резултатите от изборите са все по-намаляващи проценти, коментира депутатът.

Найденов не се вижда в АБВ и не мисли, че близостта в позициите непременно означава прехвърчане в АБВ. Според него обаче не трябва да бъдат горени мостовете - силата на БСП досега е била в способността да изгражда мостове и да печели партньори. Винаги сме се стремели да избегнем изолацията и съответно позицията на глуха защита, а се страхувам, че вървим в тази посока.

Американофила от комунистите ,найденов ли цитираш....
              Цитирай и Гоце нали ти е вече гуру.....
              Ах ти комунистче такова.....
              Толкова време да се криеш.....

Коментар

• Професор Христина Вучева: За смисъла, законите и цената на последиците

"Когато държавата, чрез представляващите я органи (БНБ, Народно събрание) е взела решението за отнемане на лиценз, то трябва да се понесат свързаните с това последствия. Ако тези органи бяха взели решение за спасяване на банката, то последствията щяха да са други и разходите значително по-малки. Сега решението е взето и някои от последствията се случват (цесии и прихващания), други последствия ще се случат в бъдеще и дори не се знае какви ще са (съдебни дела, репутация, инвестиции, банкова нестабилност, лихвени нива). Приетите правила важат за всички страни с еднаква сила – не може по средата на футболен мач да се сменят правилата от една от двете участващи страни. (пример: ако аз мина на червено с колата ще ме глобят, ако държавата мине на червено – няма да си носи последствията, а пак ще ме глобят мен)."

http://news.bgnes.com/view/1200558

Коментар

• А СЕГА ДЕ?

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Кирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ
                  .
                  Ангел Найденов: БСП трябваше да управлява в коалиция с ГЕРБ

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._upravliava_v/

Според него той не е сам в партията с убеждението си, че БСП е трябвало да влезе във властта. "Не мисля, че съм сам, макар и в някаква степен да останах сам в бюрото, но иначе не мисля, че това е изолирано мнение и позиция в рамките на БСП. Повярвайте ми, в хода на предизборната кампания имах много срещи, на които отношението на хората горе-долу звучеше така: "Няма ли най-после да седнете големите политически формации да се разберете по стратегическите приоритети и да вземете да направите заедно неща, които очакват мнозинството от хората и които са потребни за напредъка и модернизацията на обществото и на държавата". Това невинаги означава - седнете и управлявайте заедно, но не изключва съвместното управление точно във времето, за което споменах или най-малкото - потърсете пътя за това", казва още Найденов.

На второ място сред тези различия той нарежда по-нататъшното олевяване на БСП. Изоставяме образа на социалистическа партия от социалдемократически тип, вървейки в посоката, без да получаваме друг разпознаваем и разбираем образ за хората. Така рискуваме да се окажем сами на пистата, надбягвайки се единствено с "Атака", за да не кажа - и съизмервайки се. Ние непрекъснато говорим за това, че сме най-социалната партия и че при участието си в управлението правим най-социалните действия и решения, и въпреки всичко резултатите от изборите са все по-намаляващи проценти, коментира депутатът.

Найденов не се вижда в АБВ и не мисли, че близостта в позициите непременно означава прехвърчане в АБВ. Според него обаче не трябва да бъдат горени мостовете - силата на БСП досега е била в способността да изгражда мостове и да печели партньори. Винаги сме се стремели да избегнем изолацията и съответно позицията на глуха защита, а се страхувам, че вървим в тази посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Задачи за прокурори

11:47 | 21.11.2014 | 3768 прочитания | Даниел Смилов

http://www.mediapool.bg/zadachi-za-p...ews227457.html

Задачи за прокурори:

Д + П = 10

К + Т + Б = - 4 000 000 000

Тръба е дълга хиляда километра и е с диаметър 2 метра. Струва на бюджета 200 000 000 евро преди още да е монтирана. След монтажа тръбата ще струва 3 500 000 000, без да се знае какво, колко и защо ще тече по нея. Кой е виновен?

Дупка е широка 100 м, дълга 200 м и дълбока 10 м. В нея има шарани. Реактор в нея няма да има, но той пък може да се наложи да бъде платен за около 1 000 000 000 евро. Колко са шараните вътре и извън дупката?

Кирил Добрев: Няма да предам всички онези, които разказаха как са рекетирани от ГЕРБ Снимка: Информационна агенция "Фокус"
                    София. Каква е позицията на Антоанета Цонева относно инициалите И.Ф., Б.Б. и Ц.Ц.? Къде им беше протестът, когато стана ясно как политици, граждани, кметове, общински съветници са рекетирани и мачкани от ГЕРБ и Цветан Цветанов. Това заяви за Агенция "Фокус" депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев в коментар на предстоящия днес протест пред Съдебната палата. " Искат прозрачност. И аз искам, затова всички заседания на водената от мен комисия бяха публични. Като са обезпокоени, защо не дойдоха или мерят с двоен аршин?", попита още социалистът. Той бе категоричен, че няма да допусне "сваляне на прожекторите" от Ц.Ц., И.Ф. и ББ. "Няма да го позволя не заради Д.П., а защото никога няма да предам всички онези граждани, кметове, общински съветници, които имаха смелостта и ми се довериха", каза още Добрев. Относно твърденията, че прокуратурата е фалшифицирала инициалите Д.П. на 10, председателят на временната комисия по казуса "Златанов" заяви: "Протестна мрежа прави обществото на маймуни. Да имаш толкова много материал и да фалшифицираш копие, подчертавам копие и на всичкото отгоре да го прожектираш пред всички медии в страната, е нелепо". По думите му, делото вече е в съдебна фаза и днешният протест е политически натиск върху съда.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Тефтерчето на Златанов - в пълен блясък

Без редакторска намеса, без коментари, предоставяме ви възможността да се запознаете страничка по страничка с мистичното тефтерче на Филип Златанов - достатъчно бе то да бъде откраднато, за да се превърне в достояние на всички.

http://glasove.com/politika/44482-te...v-pylen-blqsyk
                      Задачи за прокурори

11:47 | 21.11.2014 | 3768 прочитания | Даниел Смилов

http://www.mediapool.bg/zadachi-za-p...ews227457.html

Задачи за прокурори:

Д + П = 10

К + Т + Б = - 4 000 000 000

Тръба е дълга хиляда километра и е с диаметър 2 метра. Струва на бюджета 200 000 000 евро преди още да е монтирана. След монтажа тръбата ще струва 3 500 000 000, без да се знае какво, колко и защо ще тече по нея. Кой е виновен?

Дупка е широка 100 м, дълга 200 м и дълбока 10 м. В нея има шарани. Реактор в нея няма да има, но той пък може да се наложи да бъде платен за около 1 000 000 000 евро. Колко са шараните вътре и извън дупката?

Коментар

• 32 години частен бизнес в Китай http://newsline.bg/read_more.php?post=6836

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Колко сме жалки, дори в сравнение с Румъния...Да припомня ,че по данни на прокуратурата 1007 души са били осъдени за подкупи и свързани престъпления в Румъния от началото на годината, включително 85 министри, депутати, областни управители, кметове, управители на държавни фирми, съдии и прокурори.''Вижте за какво иде реч във видеото на > http://play.novatv.bg/programi/dikof...autostart=true
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Наш как обичам тролейчета като теб, я марш на Позитано...
                            "Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.“

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/11/...gresiia.246067

Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции", пише още американският президент.

друго си е да се стреляш в крака....
                            Обама чака около 20 дни за да види да не вземе д падне тиквата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                              Бъркаш, от едно място ясем с теб.
                              Само казвах, че е добре че имаме последователна политика, каквото беше пак ще е същото. Ако не си съгласен с нещо, значи се цепиш от колектива.
                              Наш как обичам тролейчета като теб, я марш на Позитано...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Абе не знам, другарко тролейке (впрочем, както съм казвал, глей си депесарската или червената централа), ама днес бях в едно министерство и новата администрация ми направи много добро впечатление... за разлика от червения льохман, с който се виждах по същия повод преди половин година...
                                Бъркаш, от едно място ядем с теб.
                                Само казвах, че е добре че имаме последователна политика, каквото беше пак ще е същото. Ако не си съгласен с нещо, значи се цепиш от колектива.

Коментар

Working...
                                X