IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Ми не , но като ти гледам нерващината и неубозданата ти агресия имам чувство че жена ти се чука с колегата си и ти го знаеш.........
    Той няма жена колега. Живее с баща си. И го нарича Ламята. Щото много ядял. Свиди му се да нахрани баща си.
    Не му обръщай внимание. Има игнор листа. Ползвай я, тя е за такива като него.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      П.П. Забрави да кажеш дали не съм педал/женкар, пияница, наркоман и ко беше още там. Давай
      Ми не , но като ти гледам нерващината и неубозданата ти агресия имам чувство че жена ти се чука с колегата си и ти го знаеш.........
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Маранди , ти наистина имаш сериозен психо проблем. Вземаи мерки че ще стане късно.
        Не усещаш ли че в която и тема почнеш да пишеш полека лека хората спират да ти отговарят и прецакваш темата. С безсмислени заяждания и обиди към всеки които не е на твоето мнение. Виж къде ти е предната любима тема......а по предната......

Спор с теб е безсмислено да се води , просто подскачаш от тема на тема , в зависимост какво ти щрака в главата и след десетина поста няма нищо общо с първоначалния спор.

Погледни се за какво се мъчиш да се дъвчиш тази вечер, къде е темата Украина къде си се пренесъл ти ........ Изобщо не си интересен нито оригинален, и ако не слагаш обиди към другите в постовете си , никои няма да си мръдне пръста да ти отговори. Ако не вярваш пробваи .......

Разговора с теб е едно голямо преливане от пусто в празно и по същество е безмислен.
        Вероятно имаш някакви сериозни коплекси, не знам дали си нисък, дебел , грозен или неуспял но е нещо от изброените неща, щото така яростно се мъчиш да избиваш комплекси из инвестора.
        Аз па вместо Украйна помислих, че темата е Маранди и на кой селски бег му се е допикало.

П.П. Нали ви качих карта на Стара Велика България?

Днешна Украйна!

Сега ти качих и карта на БГ пак - и те питам семпло? Кой я окастри като територия?

Дали не е същият Джуджак като днешният Путкин?

Той ли? Е, това ще се пробва да направи и с Украйна сега. Ако му позволят

П.П. Забрави да кажеш дали не съм педал/женкар, пияница, наркоман и ко беше още там. Давай

Коментар

• Маранди , ти наистина имаш сериозен психо проблем. Вземаи мерки че ще стане късно.
          Не усещаш ли че в която и тема почнеш да пишеш полека лека хората спират да ти отговарят и прецакваш темата. С безсмислени заяждания и обиди към всеки които не е на твоето мнение. Виж къде ти е предната любима тема......а по предната......

Спор с теб е безсмислено да се води , просто подскачаш от тема на тема , в зависимост какво ти щрака в главата и след десетина поста няма нищо общо с първоначалния спор.

Погледни се за какво се мъчиш да се дъвчиш тази вечер, къде е темата Украина къде си се пренесъл ти ........ Изобщо не си интересен нито оригинален, и ако не слагаш обиди към другите в постовете си , никои няма да си мръдне пръста да ти отговори. Ако не вярваш пробваи .......

Разговора с теб е едно голямо преливане от пусто в празно и по същество е безмислен.
          Вероятно имаш някакви сериозни коплекси, не знам дали си нисък, дебел , грозен или неуспял но е нещо от изброените неща, щото така яростно се мъчиш да избиваш комплекси из инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Железен аргумент на успешен счетоводител от село.
            Когато и да измрат БГ матрьошките - все ще е късно.

Ти му качваш карта на България 1940-1944 год. как е изглеждала - с почти още толкова територия, спрямо днес.

И то накрая успя да промълви колко съм бил смотан дряновското бегче. И го питам - кой накара БГ армията да се изтегли оттам? Товарищ Сталин ли? Да или ДА?

Бе, мо'е съм смотан, ама от Историята няма бягане. Ама - те учат някаква си тяхна там, тип секта

Коментар

Ех малоумнико прост ......простотия след простотия.
              Бегаи се лекуваи ти си обикновен клиничен случаи.
              Кажи, бре мой семпли дряновски приятелю?

Нали искаш да връщаш Македония. Качих ти карта на БГ от тогава.

40% загуба на територии ми изглежда на мен? Ърмм ..?

И заради кого ги губим, бре БГ матрьошка? Кой ни кара да си изтеглим войските оттам?

Точно твоите матрьошки. Ха, сега блей за Македония пак - блей на кръчмарска терца и не спирай, моля те

Коментар

Железен аргумент на успешен счетоводител от село.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Никога не съм твърдял че България е обявила война на Съветския съюз. Аз да не съм банкянския тъпанар Бойко?

А торният бръмбар-готвач отива в игнора.
                  Знам, бе Мило - ние нямаме право да обявяваме война на матрьошките, а само те на нас.

Да ти пикам на БГ армията умрела, дет' е станала.

П.П. През Първата световна как колегите ти ( офицерите се биха за Добруджа срещу матрьошките, бря - паун за пенсия )?

Те можеха да го направят, за да имаме днес Добруджа - а ти само ги чакаш да опънеш сърпа и чука на терасата, налЕ?

Коментар

Или накратко:

-И сега чета с "умиление", че Маркуффф ... матрьошката бил за Македония. Че нали Русия ни принуди да се махнем от тия територии, бре мой селски дряновки бег.

Ама, не е било само Македония, ами доста повечко.

Коментар

Гигов,

що не си стоиш на село при хъхряците и да млъкнеш малко по темата?

И кой на кого бил обявил война, Шапка?

Искаш ли да ти пратя и за Първата световна война как са били нещата и кой е нападнал Добруджа?

Ърмм ...?
                      Никога не съм твърдял че България е обявила война на Съветския съюз. Аз да не съм банкянския тъпанар Бойко?

А торният бръмбар-готвач отива в игнора.

Коментар

• Или накратко:

- БГ не е обявявала война на Русия, даже не е пратила 1 войник срещу тях на фронта;
                        - После обявява НЕУТРАЛИТЕТ;
                        - Въпреки това Русия ни обявява война и ни нападат.
                        -----------------------------------------

Щом се е случило тогава - пак ще се случи, па БГ матрьошките да лижат още на Джуджи бубата.

Ето ви карта на България 1940-1944г. да видите кои сте били.

И сега чета с "умиление", че Маркуффф ... матрьошката бил за Македония. Че нали Русия ни принуди да се махнем от тия територии, бре мой селски дряновки бег.

Ама, не е било само Македония, ами доста повечко.

Цък:
                        Attached Files

Коментар

• Гигов,

що не си стоиш на село при хъхряците и да млъкнеш малко по темата?
                          --------------------------------

Ето ти да се ограмотиш малко кой на кого е обявил война през ВСВ2.

Цитат:

на 13 декември 1941 г. българският парламент под натиска на Оста приема декларация за обявяване на война на САЩ и Великобритания. Царство България обаче не обявява война на СССР и запазва пълни дипломатически отношения с него.
                          ------------

На 26 август 1944, под заплахата от настъпващата в Румъния Червена армия правителството на Иван Багрянов обявява неутралитет на България във войната между Германия и Съветския съюз.[11] То се разпорежда германските войски да напуснат страната, а отказващите да бъдат разоръжени.[12] Същевременно, правителството започва в Египет сепаративни преговори за мир с Англия и САЩ, но те пропадат. Междувременно на 12 август парламентарната опозиция и Отечествения фронт излизат с обща декларация за създаване на “ново конституционно правителство”. След натиск от страна на Москва и директива на Георги Димитров Отечественият фронт се отказва от подписа си под декларацията. Оставена без подкрепата на ОФ, парламентарната опозиция съставя на 2 септември 1944 г. ново правителство, което прави последен опит да предотврати обявяването на война от Съветския съюз на България. За няколкото дни то прекъсва дипломатическите отношения с Германия, иска официално примирие от САЩ и Великобритания и започва изтеглянето на българските войски от териториите анексирани от Югославия и Гърция.

Независимо от тези обстоятелства на 5 септември Съветския съюз обявява война на Царство България. Въпреки това, правителството на Константин Муравиев обявява война на Нацистка Германия на 8 септември 1944 г., като същия ден войските на СССР навлизат в страната. Муравиев е свален на следващия ден в Деветосептемврийския преврат.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B9%D0%BD%D0%B0
                          -------------------------------------------------------------------------

И кой на кого бил обявил война, Шапка?

Искаш ли да ти пратя и за Първата световна война как са били нещата и кой е нападнал Добруджа?

Ърмм ...?
                          Last edited by marandi; 20.03.2014, 00:22.

Коментар

• Украински военни искат да напуснат Крим
                            В ЕС назрява раздор заради нови санкции срещу Русия, която заплаши с ответни мерки
                            Редица блокирани украински бойни части в Крим молят новите власти в Киев да им осигурят сигурно изтегляне от полуострова. Военнослужещите от Феодосийския батальон на украинската морска пехота са отправили първи подобна молба, съобщи в."Украинская правда". Военните са поискали спешни гаранции за запазване на личния състав на батальона като единна цялост и провеждане на спешни преговори и извеждане на личния състав.
                            И добре ще направят. Русия им даде срок до 21 март да напуснат с чест полуострова. След 21ви може да не е с чест, ами разоръжени и изритани.
                            А вече е 20ти.

Впрочем, който иска може да остане. В руската бригада морска пехота заплатите сигурно са два пъти по-високи.

Коментар

• Last edited by Факушкa; 20.03.2014, 00:10.

Коментар

• Анкета на сайта на "Сега"
                                Въпреки, че "Сега" е откровено негативен към правителството, то 75% от читателите искат правителството да признае референдума.

Трябва ли България да признае резултатите от референдума в Крим?
                                Гласували: 479

Да 74.53% - (357)
                                Не 22.96% - (110)
                                Нямам мнение 2.51% - (12)
                                http://www.segabg.com/poll.php?pid=511

Коментар

Working...
                                X